Banner és avatar kérés/készítés | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szia Devike ! Kb. egy hete kértem Tőled egy képet én is, meg tudod csinálni ? Mert azóta se válaszoltál .:(

2. _Devike_

_Devike_ Fórummogul

Nagyon szívesen, használd egészséggel :) Nem kell aggódni, csak sajnos nem itt van a főállásom :D
    Ja, és külön örülök, hogy sikerült eltalálni a csajszit ;)

Szia mamika!

Most következel soron, igyekszem "szigorúan" ezt be is tartani, így mindenki tudja kb. mikor készül el a kérése.

A köv. mondat természetesen nem csak Neked szól, hanem mindenki másnak is:
    Válaszolni.. Nos nem szoktam. Látod mennyi a kérés, teljesen felesleges mindegyikre külön válaszolni, csak akkor írok, ha nem hozom, vagy kérdésem van, illetve ha elkészült a banner -hisz ez nem csevegő topik. :)

Remélem sikerült megfelelő képet, képeket használnom. Ha nem, akkor kérlek hozz nekem képet, és abból készítem el.
    A Minimoris-t kihagytam, ezekkel az autókkal, autómárkákkal, logókkal a szerzői jogvédelem miatt nem árt óvatosan bánni, nem szeretném ha bármelyikünknek ezek használatából gondunk adódna a későbbiekben.

http://kephost.com/images/2015/12/05/mamika3.gif

http://kephost.com/images/2015/12/05/mamika.gif

3. mamika57

4. Agnesasszony

Agnesasszony Törzsjátékos

Szia Devike!

Köszönöm szépen, igen, egy kis hóesés jól mutatna még a képen...:).
    És ha kérhetnék még valamit..... ha a hó is esni fog, akkor a nevemet ki lehetne szinezni, mondjuk pld. kékre, olyan közepesre...?...:), hogy kicsit jobban látszódjon....
    Nagyon szépen köszönöm előre is!

Utoljára szerkesztett: 5.12.15
  5. mamika57

Szia Devike ! Vagy Valaki aki tudna segíteni, nem tudom beilleszteni a képet amit Devikétől kaptam. Hogyan kell ? Másoltam,de url-t kér

6. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

sziszi1965 és iboly54 kedveli ezt.
  7. mamika57

sziszi1965 kedveli ezt.
  8. -skorpio1977-

-skorpio1977- Haladó

Devike képe alatt ott van, hogy segítség a beillesztéshez. Katt rá és már látod is. A lányeg, hogy a kiválasztott képedre katt, jobb egér gomb és ott van, hogy kép címének másolása. Azt illeszd be, ne a kapott linket. Ha valami nem megy írj :)

sziszi1965 és iboly54 kedveli ezt.
  9. _Devike_

_Devike_ Fórummogul

Hoztam Neked hóeséssel is:

http://kephost.com/images/2015/12/05/agnes-500x20052ee4.gif

Amit a kép alá illesztettem linket, az a kép url címe, ha azt másoltad, az jó úgy.

Amikor beilleszted, így kell kinéznie:

Nagyon sokszor előfordul, hogy az eleje beduplázódik, vagyis kétszer van ott a http://, így:

Nálad szerintem ez a gond, ilyenkor egyszerűen töröld ki a felesleget onnan, vagy próbáld újra beilleszteni.

sziszi1965, iboly54 és -skorpio1977- kedveli ezt.
  10. mamika57

Talán sikerült, persze ez nem én vagyok , de úgy 30 évvel ezelőtt kb. így néztem ki,de a lényeg Folkestone, csodásan megcsinálta, a szökőkútnál lubickoltunk szakadó esőben és megannyi csoda, amit napokig írhatnék erről a helyről, örök szerelem az egész város !

sziszi1965 és -skorpio1977- kedveli ezt.
  11. -skorpio1977-

-skorpio1977- Haladó

Nnnna, megy ez :D Ügyi vagy :)

12. _Devike_

_Devike_ Fórummogul

Szia Palomino!

Elkészült a Te kérésed is, ennyit tudtam megvalósítani belőle. Ha bármi sok/kevés akkor szólj, -próbálom javítani.

http://kephost.com/images/2015/12/05/palomino.gif

Szia zony!

Hoztam Neked is a kért képet. Jó lesz így? :)

http://kephost.com/images/2015/12/05/zony.jpg

Nos, úgy látom a végére értem.. Ha valakinek nem hoztam valamit, akkor kérem szépen most szóljon, mert akkor tényleg átsiklottam felette. :p

Mindenkinek nagyon szívesen, és nagyon köszönöm a meglepetéseket is :)

Utoljára szerkesztett: 5.12.15
  13. B.Dani9

B.Dani9 Junior szaki

Kedves Devike! Szeretnék tőled kérni egy olyan bannert ami hasonló az avatáromhoz, ha lehet B.Dani9 névvel. Nagyon szépek a képek amiket csinálsz! Köszönöm!

sziszi1965 kedveli ezt.
  14. mamika57

15. Agnesasszony

Agnesasszony Törzsjátékos

Köszönöm, Devike!
    Pont igy gondoltam...:)
    Szuper!...:)

sziszi1965 kedveli ezt.
  16. _Devike_

_Devike_ Fórummogul

Nagyon szívesen, örülök, hogy tetszik. Tényleg csodálatos hely, de sajnos nem jártam ott.. Szóval puszta véletlen, vagy inkább hasonló az ízlésünk, hiszen azokat választottam, amelyek nekem is tetszettek. :D

Nagyon szívesen, máskor is :)

Agnesasszony kedveli ezt.
  17. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Emama nagyon köszönöm itt is, a szép új téli rucimat.:)

18. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Nagyon szívesen :) Használd egészséggel és örömmel! :)

19. patakvera

patakvera Fórum félistene

Kedves Devike!

Nagyon nagyon szépen köszönöm a képet!!!! Pont ilyenre gondoltam! Nagyon köszönöm,hogy időt szenteltél rám! További szép napot kívánok neked és minden banner készítőnek-olvasónak!

ildimamuci és kamylla64 kedveli ezt.
  20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Drága Ema!
    Szeretnélek megkérni hogy az 500-as banneren a nevemet légyszíves átírni: Tavirózsa névre. A kép a gépemen rajta van, de sehogyan sem tudom az aláírásomba betenni. Az avatart viszont elvesztettem. Betennéd ide a linkeket ha szépen megkérlek? Előre is köszönöm a fáradozásodat!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.