Banner és avatar kérés/készítés

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. pecástündér

  pecástündér Fórumszaki

  Fätum, zsani_apja, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
 2. nyific

  nyific Fórum elő legendája

  Nagyon szépen köszönöm.:) Lehetne azt kérnem, hogy a barna, és a kék banner köróül ne legyen keret???
   
  Utoljára szerkesztett: 27.11.23
  Fätum és zsani_apja kedveli ezt.
 3. pecástündér

  pecástündér Fórumszaki

  Utoljára szerkesztett: 27.11.23
  Fätum, nyific, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
 4. PalMa

  PalMa Fórumlakó


  Szia Era! Sajnos eltűnt az aláírásomból az eddig használt bannerem, anno még Devike készítette nekem. :( Lehet, a képmegosztó miatt. Ha esetleg elő tudnád varázsolni nekem újból, nagyon hálás lennék érte. Előre is köszönöm a fáradozásodat!!
   
  Fätum és zsani_apja kedveli ezt.
 5. nyific

  nyific Fórum elő legendája

 6. Fätum

  Fätum Fórumőrült

  Sziaszia :) Hát, próbálom keresni, egyelőre sajnos nem találom. Volt Devikének az aláírásában egy link, amin a bannereket tárolta, de az is sincs már. Ha jutok valamire, akkor szólok :)
   
  PalMa és zsani_apja kedveli ezt.
 7. PalMa

  PalMa Fórumlakó

  Aranyos vagy, köszönöm szépen! :inlove: Ha nem lesz meg, akkor esetleg tudnál készíteni egy aranyos Farmerama jellegűt majd? Nem sürgős ám! :)
   
  Fätum és Kuzdern kedveli ezt.
 8. Fätum

  Fätum Fórumőrült

  Persze, hétvégén tudom megcsinálni, ha addig ráér :) Farmerama figurákat szeretnél rá, vagy hasonlókat?
  Sziaszia,

  Bocsánat, hogy csak most írok, eléggé elvagyok havazva, a farmomat is kénytelen vagyok most kicsit hanyagolni. (Köszi @pecástündér Tündi, hogy szoltál) Hoztam az eredeti képet. Szerettem volna a kép minőségén kicsit javítani, de sajnos nem találtam a kép eredeti alkotó elemeit, ezért hoztam a régi bannered.

  DE, ami megvolt belőle, abból összeraktam egy másikat. Bármelyiket viheted, mind a kettő Neked készült.

  Régi bannered eredeti képe
  [​IMG]
  https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2023/11/30/29ed4bcc5d4bc455b9bcab8d59ad1bac.png

  Új, módosított banner
  [​IMG]
  https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2023/11/30/9495af09d2596886c61011d7c64e61eb.gif
   
 9. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!
  Nagyon szépen köszönöm, pont időben érkeztél estefelé szerettem volna átöltözni, hiszen éjféltől már hivatalosan is december lesz :inlove:
   
  pecástündér, Fätum és Kuzdern kedveli ezt.
 10. PalMa

  PalMa Fórumlakó

  Igen. Bahás vagy Farmos épületeket (vagy hasonlókat, pl.malom is jó), hozzáillő fákkal, és valami cuki kis állat is lehet rajta. Rád bízom, amihez találsz jó képeket.
   
 11. Fätum

  Fätum Fórumőrült

  Sziaszia :) Hát....sajnos nem találom, ami volt bannered. Már csak azért is nehéz, mert nem emlékszem milyen volt. Lehet, hogy majd egyszercsak megtaláljuk, mert van az a mondás, hogy ami felkerült egyszer az internetre, az ott is marad, még akkor is, ha töröljük. Vagyis van reményhalunk, és hátha el is kapjuk :D

  Hoztam egy bannert. Kicsit nehéz dolgom volt, mert nem ismerem az ízlésed, és sokkal nehezebb úgy bármit is csinálni, ha nincs konkrét elképzelés. Mindegy, azért hoztam egyet, nekem tetszik. Ha szeretnél rajta változtatni, vagy egyáltalán nem tetszik, semmi gond, nyugodtan írd meg és megbeszéljük :)

  [​IMG]
  https://imgx.hu/ib/jE3B9ec1j7VmL16_1701371437.gif
   
  pecástündér kedveli ezt.
 12. Fätum

  Fätum Fórumőrült

  Szia Wolf, némi segítségre van szükségem. Próbáltam belépni a régi jelszóammal a farmgazdák képmegosztóra. De nem tudok, és nem látom, hol tudnám beállítani vagy megnézni, hogy mi a gond vele. Azért lenne lényeges, hogy betudjak lépni, mert ide raktam sok bannert, és jó volna, ha a megosztó linkekhez hozzá férnék. De mivel nem tudok belépni, így nem tudom itt sem megosztani. Ebből a adódik a gondunk @pecástündér Tündivel. Szóval jól jönne egy kis segítség a belépéshez :) A linket teszem csak be a képernyőmentésről.
  https://imgx.hu/ib/Jz4f5IMNovdAhDi_1701413027.png

  Ez pedig a belépési hiba a szavazólistás feltöltéshez. Itt sem tudok belépni, pedig biztos, hogy regisztráltam, hiszen annó még képet is töltöttem fel a farmmról, és a belépési adatok is elvannak mentve. Automatikus mentet jelszó és felhasználó név kerül mind a két helyre.
  https://imgx.hu/ib/w39Gk3JAAzm5k6k_1701413997.png

  Köszi, ha segítesz :)

  ----
  Update: Infó akik még nem olvasták, a kepkudes.com oldalra feltöltött képekről, hogy miért tűnt el az aláírásodból a bannered.
  https://board-hu.farmerama.com/threads/banner-és-avatar-kérés-készítés.10966/page-10#post-1350087
   
  Utoljára szerkesztett: 1.12.23
 13. Luca2023

  Luca2023 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok kedves Bannerkészítő Mesterek!

  Tavirózsa vagyok. Szeretnék Tőletek kérni bannert és avatart erre a farmra, amit pici unokámnak nyitottam. Igaz, hogy ő még csak 7 hónapos, de remélem, ha nyílni fog az értelme az évek sorával, gondoskodással és szeretettel fogja tovább vinni majd. És remélem a játék is élni fog még akkor, mikor erre sor kerül. Hoztam 2-3 képet
  https://kephost.net/p/MTAzNjcyOA.jpg
  https://kephost.net/p/MTAzNjcyOQ.jpg
  https://kephost.net/p/OTU3MzMx.jpg
  Nagyon szépen megköszönöm, ha valamelyőtök foglalkozik vele.
   
  Fätum és Sali~*.* kedveli ezt.
 14. PalMa

  PalMa Fórumlakó


  Szia Era! Nagyon szépen köszönöm a fáradozásodat! :inlove: Közel áll az elképzelésemhez és tetszik is ez a banner, nagyon aranyos! Szívesen el is fogadom, így a karácsonyi időszakra. :) Sajnos tényleg nem elég konkrétan írtam meg mit szeretnék, ne haragudj. :oops: Szóval, olyat kérhetnék még esetleg, ami nem téli, nem évszakokra jellemző, hanem állandó. A malom és a tanyaház jó, ami ezen van, csak bokrok helyett inkább fákat, és a rénszarvas helyett kis sünit, vagy nyuszit, és madárka, pillangó is jó, s a talicskázó barik is maradhatnak. Avatart is kérnék hozzá, ha lehet. Bocsánat, hogy így plusz munkát adok neked.
   
  Fätum és -Holdfeny-. kedveli ezt.
 15. Northwestern00

  Northwestern00 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Ninett vagyok, ez egy új farmom, mostmár 2 van. :) Szóval szeretnék kérni egy bannert. Amolyan észak-nyugatiasat, rátok bízom,csak csajos legyen. :) Előre is köszönöm. Puszi. :)
   
  Fätum kedveli ezt.
 16. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!
  Akkor vissza fordulok. Jöttem volna modellt állni. :D
   
  Ninett79 kedveli ezt.
 17. Ninett79

  Ninett79 Fórum elő legendája

  Inkább a kisfarmjaiddal gyere szomszinak,ha van helyed. Northwestern00-ra..:p;)
   
  zsani_apja kedveli ezt.
 18. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Utána nézek, hogy mi az a kis farm és jelentkezek. :D
   
  Ninett79 kedveli ezt.
 19. Wolf[Black]

  Wolf[Black] Fórum admirálisa

  Szia!
  A belépési rendszer megszüntetésre került. Nem volt igény a regisztrációs, belépős rendszerre, mivel a képek 90-95 százalékát fiók nélkül töltötték fel.

  Írj kérlek a support@farmgazdak.hu e-mail címre, és e-mailon keresztül eltudom küldeni a linkeket.
   
  Fätum és pecástündér kedveli ezt.
 20. Fätum

  Fätum Fórumőrült

  Sziaszia :) Júúúúj de cukker unokád van. Igazi kislány, a huncut szemeivel és mosolyával :inlove: Persze, csinálunk neki bannert. Nem ígérem, hogy egyhamar meglesz, de jelentkezünk vagy én vagy Tündi ha kész :inlove:
  Sziaszia, szuper. Ez így már körvonalazódik köszönöm szépen, jelentkezem ha kész, de türelmet kérek.
  Szia Nini :inlove: Némi támpont azért jól jönne az Észak-Nyugatin kívül. :D Mit szeretnél rá, mi legyen a központi figura? Állat, ember vagy valamilyen mesebeli lény?
  Sziaszia, Kár, hogy megszűnt a galéria, mert onnan egyszerűbb lenne visszahozni a képeket. Elég lenne ilyen esetben, mint a mostani is, amikor eltűnnek az aláírásokból a képek a galéria linket megosztani, és akkor akinek készült banner, letudná szedni, ami az övé. Köszönöm előre is a segítséget, fogok még ma írni.
   
  Tavirózsa, PalMa, Luca2023 és 2 más kedveli ezt.