Banner és avatar kérés/készítés

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos én nem láttam az utolsó képeken számokat, de el tudom képzelni, hogy valamit én kattintottam félre és azért nem voltak ott xD:cry:xD Nálam az ilyesmi villámgyorsan bekövetkezhet :( Elnézést érte.
    Igen ez volt az a kép, nagyon szépen köszönöm:inlove:

kamylla64, GA-BI-O-Farm és Fätum kedveli ezt.
  2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Nagyon szívesen :) Nem kell -e miatt elnézést kérned, mert lehet az albummal van valami kusz-kusz. Örülök, hogy megtetszett, teljen benne sok - sok örömöd :)

Utoljára szerkesztett: 12.4.25
    kamylla64, GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Drága Erika!
    Szeretném elkérni a Bannerlandból azt a képet, amin a nagymama guggol ölében az unokával és körbeveszik őket az állatkák. Ha lehetséges:) Nagyon szépen köszönöm.

kamylla64 és Fätum kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ez az Öreg néne őzikéje modern változata. :D

kamylla64, Fätum és Tavirózsa kedveli ezt.
  5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia!

Kislány korom első mesekönyveként kaptam anno karácsonyra. Én akkor már tudtam olvasni. Azóta is nagy kedvencem és nem is sokat változott a könyv grafikája azóta. Pont ugyan olyan szép. Én már megvettem az unokámnak is egy éve, pedig ő még májusban lesz 2 éves:)

6. zsani_apja

Nekem is megvolt még, amikor fiamnak kellett a suliba. Viszont lányomnak nem volt jó, neki mindenből új kell. :D
    Pedig még Fejes adna érte egy nyulat, lehetséges. :D

kamylla64 és Fätum kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

kamylla64, Tavirózsa és zsani_apja kedveli ezt.
  8. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

kamylla64 és zsani_apja kedveli ezt.
  9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Na ez nem lett jó, de most nincs erőm már utánajárni, hogy hogyan is tudom beilleszteni. Nagyon elfáradtam ma i s és hajnalban kelnem kell, holnap vendégeket várok...

kamylla64, Fätum és jófarmerlány kedveli ezt.
  10. zsani_apja

Szerintem nyomj egy entert a kép és a Reg.: között

kamylla64, Fätum, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :)
    Ahogy @zsani_apja is írta, nyomj egy entert a kép és Reg... közé. Így a a szöveg a banner alá fog kerülni a kép pedig középre. :)

@jófarmerlány Amelyik tetszik Drága Anna. Ha egyik sem, semmi baj, megbeszéljük :)
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2025/05/04/dc6b8cbdf4dc8c61ba5cae11b69cb11c.png

https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2025/05/04/460f1521b6d5ceee1a9b32c24930c255.png

https://kephost.net/p/MTkyMDQ2Mw.jpg

Sapi :)

Utoljára szerkesztett: 4.5.25
  12. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Erikám, köszönöm szépen az új bannereket, tetszenek, el is vittem mindkettőt.:)
    Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám.:)
    upload_2025-5-5_3-17-34.jpeg

kamylla64, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  13. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia kedves Erika!
    Szeretnék egy új bannert, a szőke sellőlány, de ne sellő legyen, maga a lány derékig jó, de én azt szeretném, hogy egy virágos réten, hasaljon, legyen benne pipacs, búza virág, minél színesebb mezei virágok, és a kislány előtt, egy béka ugráljon, mint ha azt figyelné a kislány, hogy azt figyeli és azon mosolyog :inlove:egy két bokor esetleg, ami mögül kukucskál egy süni. Nem tudom érthetően írtam e. A vízöntő jegye a névben legyen.
    Egy nyári vidám képet szeretnék. Ide kérem ha lehet. Azt hiszem az utolsó ellőtti, kép.:inlove:

kamylla64, jófarmerlány, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  14. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Erzsike :)
    Most némi bajban vagyok, mert a sellő lány arcát nem lehet reprodukálni azzal a technikával amit én használok az ilyen típusú képeknél. Ezt az AI vagyis a mesterséges intelligencia csinálja, azok alapján a paraméterek alapján amit megadok. Nem készít 2x ugyan olyan képet, hiába ugyan az az utasítás. Ettől lesznek az ilyen típusú képek egyediek. Hoztam 3 képet, ami egyelőre terv. Még a fórumra kell igazítani. Többször is lefuttattam ugyan azt utasítást, és mind más.
    (Az egyik képen a kislánynak pld. 3 lába volt, xD ) A három legjobbat választottam ki, ezt látod most. Annyit tudok vele még csinálni, hogy ha szeretnél valamelyik képre elemeket, akkor azt külön rátudom biggyeszteni. Pld. pillangót, vagy hulló virágszirmokat, kutyát, macskát, bármit. Nézd meg légyszíves, ha nem tetszenek akkor próbálkozom még :)

Utoljára szerkesztett: 5.5.25
  15. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Kedves Erika!
    Az utolsó képet választom, aranyosak nagyon, nagyon köszönöm. Millió puszi érte.:inlove:

16. Fätum

Fätum Fórumőrült

Utoljára szerkesztett: 6.5.25
  17. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

18. Fätum

Fätum Fórumőrült

@kamylla64 Szia Kamy. Hoztam amit kértél. Ha nem jó így, akkor szólj légyszíves. :) Hoztam kettőt, egy jobb és baloldali elrendezést. Nem tudtam a farmgazdák megosztóra feltölteni, mert ott alacsony felbontású képeket lehet csak feltenni, és elmosódott lett volna, ezért a kephostra tettem fel. Hogyha tetszik ez így neked, akkor légyszíves a gépedre is mentsd el, hogy meglegyen későbbre is, biztos-ami biztos :)
    https://kephost.net/p/MTkyODA0Mw.gif

https://kephost.net/p/MTkyODEyMQ.gif

Utoljára szerkesztett: 11.5.25
    zsani_apja, Kuzdern és kamylla64 kedveli ezt.
  19. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szia! mit is mondjak..gyönyörű lett mindkettő.Nagyon szépen köszönöm a munkádat és a rám szánt idődet is...Hálás köszönet..

zsani_apja, Kuzdern és Fätum kedveli ezt.
  20. Fätum

Fätum Fórumőrült

zsani_apja, Kuzdern és kamylla64 kedveli ezt.