Barátkeresés - archívuma (2.)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Rabbitka, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Züzü1958

Züzü1958 Járnitanuló

Üdvözletem! Egy szorgalmas, aktív szomszédot keresek.

2. Boszi197

Boszi197 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szomszédokat keresek, szint nem számít! :)
    Boszi197

3. évus69

évus69 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Szomszédokat keresek!

4. silla12

silla12 Fórum-zöldfülű

silla120000000 vagyok és szomszédokat keresek, ha lehet sokat, mert mindenki egyszerre eltünt. Jelenleg 122 szinten vagyok

5. beador

beador Haladó

sziasztok 3 szorgos szomszédotkeresek

6. buhuhu

buhuhu Járnitanuló

Hűtlen szomszédaim helyére keresek szorgalmas és megbízható újakat. Várom a jelentkezőket!!!:):):)

7. julcsi56

julcsi56 Fórum-zöldfülű

Sziasztok mivel elvesztek a szomszédaim nagyon szeretnék jelentkezöket várni köszönöm.

8. Dormancs

Dormancs Járnitanuló

Sziasztok két kitartó szomszédot keresek, ha gondolod jelölj!;)

9. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Sziasztok!Barátokat keresek!!!El tüntek!

10. Julmancs

Julmancs Járnitanuló

Szomszédot keresek 243 szinten vagyok, ha gondolod jelölj!;)

11. Sister50

Sister50 Fórum-zöldfülű

Szomszédaimat keresem!!!

12. -mbankuty36-

-mbankuty36- Fórum-zöldfülű

szeretettel várok szorgalmas szomszédokat

13. fulhhappy_99

fulhhappy_99 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, szomszédokat keresek, 93-as szinten vagyok, jelöljetek. :D

14. zoli9694

zoli9694 Utánpótlás-írogató

Hali! 2 szorgos szomszédot keresek, kizárólag 80 szint alatt!!
    Jelöljetek bátran! Minden nap játszom.

15. apac19711

apac19711 Fórum-zöldfülű

Szomszédokat keresek.

16. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Többen írtátok, hogy eltűnt pár / sok Szomszédotok.
    Ennek oka itt olvasható:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hiba-az-aktivitási-hőmérő-rendszernél.25943/#post-1433020
    Ha a hiba miatt tűnt el a Szomszédod, de amúgy tudod, hogy aktív játékos volt, akár tartottad is vele a kapcsolatot, akkor őt vissza tudod venni a listádra: a törlődött Szomszédokat megtaláljátok a Barátlista második felében, illetve, akikkel rendszeresen küldtetek egymásnak ajándékot is, azokat tudjátok ellenőrizni a Napi ajándékos felületen is.

De természetesen van lehetőség új Szomszédok keresésére is itt a Szomszédkeresős topikokban, új hirdetés feladásával.
    Ha találsz olyan gazdát, akinek szívesen lennél szomszédja, akkor vedd fel Te Szomszédnak, vagy Galambpostán egyeztessetek egymással.
    Ha már nem emlékszel, vagy nem tudod mi a menete a Szomszédfelvételnek, itt tudod elolvasni (#1-es bejegyzésben is elérhető a link):
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/#post-4807
    Eredményes Szomszédkeresést Mindenkinek!

17. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Sziasztok! Köszönöm a választ! busika02 nem éri meg vagy 15 szomszéddal igy eljátszadozni akkor 15 év után most van vége!!
    Szép napot!

18. mezeizsurlo

mezeizsurlo Fórum-zöldfülű

én is szomszédokat keresek!szilasicsaba

Az idézést a topik szabályzatának értelmében töröltem, kérlek ne idézz senkit ebben a topikban /-Sudden-

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.1.25
  19. napocska56

napocska56 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 232-es szinten vagyok. Hasonló szintű szorgalmas gazdát keresek. Sajnos a szülinapi zűrzavarban elkallódott az egyik szomszédom.

20. zsike5656

zsike5656 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A szülinapi buliban nyoma veszett egyik szomszédomnak. Keresek a helyére egy kitartó és aktív szomszédot. 232-es szinten vagyok.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.