Barátkeresés - archívuma

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Rabbitka, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Találták megfelelő szomszédot?

1. Igen!!!!!

1 szavazat
    100.0%
  2. Nem...

0 szavazat
    0.0%
  3. Igen rendszeresen segítünk egymásnak!

0 szavazat
    0.0%
  4. Segített az elején de ma már nem..

0 szavazat
    0.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MiaManó18

MiaManó18 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Keresek szomszédokat 17.szinten vagyok szorgosan művelem a farmom :) MiaManó18

2. tocsilla

tocsilla Fórum-zöldfülű

Valaki? 96-os vagyok

3. Roppancs

Roppancs Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szomszédokat keresek, 25. szinten járok :) Roppancs

4. hajni24747

hajni24747 Aktív író

Sziasztok!
    Szomszédot keresek. 209. szintű, szorgalmas gazda vagyok. Várom a jelölésed.

5. Gréta0609

Gréta0609 Fórum-zöldfülű

szomszédokat keres egy kezdő, köszi mindenki :)

6. csepe1940

csepe1940 Fórum-zöldfülű

csepel1940 17sz szeretnék a szomszédod lenni.

Kérlek, hogy ne idézz be másokat.
    Ha valaki szimpatikus, akkor jelöld a farmodon keresztül szomszédnak, vagy küldj neki farmos levelezőben üzenetet.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.9.18
  7. Picinano

Picinano Járnitanuló

sziasztok,szomszédot keresek,irj egy levelet légyszi.

8. roberthangman

roberthangman Járnitanuló

90 . szinten járok három naponta ajándék is van szomszédom elhagyott jelölj ha akarsz...

9. Anyacica1986

Anyacica1986 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Szomszédokat keresek. :)

10. Koncetto

Koncetto Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szomszédokat keresek. ;)

11. Koncetto

Koncetto Fórum-zöldfülű

Szia! Szeretnél a szomszédom lenni? :)

12. Koncetto

Koncetto Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szomszédokat keresek.

rejszijudit kedveli ezt.
  13. -geri-2002

-geri-2002 Járnitanuló

sziasztok egy szorgos szomszédot keresek

14. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

Sziasztok, keresek szomszédokat abból a célból, hogy kitisztítsam a szédült szántómat! Olyan játékostársakat keresek, akik nem kérnek napi ajándékot (nekem megvan akiknek küldöm), és nem feltétel az sem, hogy 100%on menjen náluk a termelés (a kicsi farmokon még én sem tudom véghezvinni) de ezen dolgozom azért!! Farmjaim, ahova szeretettel várom a szomszédokat:
    Kismajorka001 , Kismajorka002 , Kismajorka003 , Kismajorka004 , Kismajorka005
    :D

15. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

Sziasztok, keresek szomszédokat abból a célból, hogy kitisztítsam a szédült szántómat! Olyan játékostársakat keresek, akik nem kérnek napi ajándékot (nekem megvan akiknek küldöm), és nem feltétel az sem, hogy 100%on menjen náluk a termelés (a kicsi farmokon még én sem tudom véghezvinni) de ezen dolgozom azért!! Farmjaim, ahova szeretettel várom a szomszédokat:

16. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

17. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

18. BlackAlpin

BlackAlpin Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szorgos szomszédot keresek! :)

19. Marika6112188

Marika6112188 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Szomszédokat keresek,most kezdtem a játékot!!!!!

20. -Mamicska-

-Mamicska- Járnitanuló

Sziasztok. -Mamicska- vagyok és van pár szabad helyem. 127-es szinten vagyok. Szeretettel várok jó szomszédot. A szint nem számít, csak szeresse a játékot. Köszi.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.