Barátkeresés - archívuma

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Rabbitka, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Találták megfelelő szomszédot?

1. Igen!!!!!

1 szavazat
    100.0%
  2. Nem...

0 szavazat
    0.0%
  3. Igen rendszeresen segítünk egymásnak!

0 szavazat
    0.0%
  4. Segített az elején de ma már nem..

0 szavazat
    0.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. 19672

19672 Fórum-zöldfülű

szomszédokat keresek

2. kerenyi69

kerenyi69 Fórum-zöldfülű

sziasztok szép estét !! József a nevem kezdő vagyok még a játékban és szeretnék segítséget kérni a szántok tisztításában hogy tudjak többet termelni köszönöm szépen

3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Ildi7575!
    Bár ez nem csevegő topik és nem segítségkérő, vagy hiba jelző topik, de írok neked, mert ez már a harmadik hozzászólásod lenne, ha valóban hozzászólást írtál volna, mert 1 betű nem hozzászólás.
    Ki kell írni rendesen, hogy szomszédot keresel, meg a farmnevedet, hogy aki téged választ, abból megtudja, hogyha írni akar a farmodra, akkor milyen néven írjon, mert amikor leges-legelőször ír valaki a fórumra, akkor módjában áll a farmnevétől eltérő felhasználónevet választani, és ezért nem biztos, hogy ugyanaz a kettő, de viszont akkor onnantól fogva a fórumon azon a néven írhat a játékos.

Kezdő gazdáknak figyelmébe ajánlom:
    Bárki feladhatja saját hirdetését, miszerint szomszédot keres, és/vagy a hirdetések között kiválasztja azt az illetőt, akit szimpatikusnak talál, és bejelöli szomszédnak.
    Akinek a szomszéd - keresését szimpatikusnak találjátok, azt be kell jelölni, vagy írni neki egy baglyot (farmos levelet) és a farm - postai levelezés segítségével tudtok egyeztetni.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    A kezdő, vagy a szomszéd jelölésben kevésbé jártas játékostársaink felé pedig az alábbiakat is tanácsolom:
    Kérlek olvassátok el ezt a tájékoztatót, úgy, hogy rákattintotok a linkre, mert itt jól lehet tájékozódni a tennivalókról:

https://board-hu.farmerama.com/threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/
    Szomszéd jelölés: a játékablak jobb szélén látható szomszédsávban kattints rá a [​IMG] ikonra, majd kijön egy újabb, ahol szintén az ilyen jelre kattints rá, és a kijött ablakban a szomszédnak meghívandó gazda nevét írd be, és küldd el.
    Ezt annyiszor ismételd meg, ahány szomszédot szeretnél szerezni.
    A szomszéd jelölés elküldés után az illető címere halványan meg fog jelenni, és ha elfogadták a jelölésedet, akkor rendesen fog már látszódni a címere.
    Remélem segítenek a fent leírtak.

4. MetalGirl6661

MetalGirl6661 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, szomszédokat keresek, vegyetek fel bátran!
    Farmom neve: ezüstkert

Szép napot mindenkinek! ;)

5. [kertitörp]

[kertitörp] Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Keresek 3 szorgalmas szomszédot. ;)

94-es szinten vagyok.

Üdv.:
    [kertitörp]

6. [kertitörp]

[kertitörp] Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

3 szorgalmas szomszédot keresek :D

Üdv.:
    [kertitörp]

Lászlókirályfi56 és Herkules540 kedveli ezt.
  7. Kathiee

Kathiee Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szédült szántó feloldása miatt szükségem lenne aktív szomszédokra! Köszönöm. Kathiee

8. Kathiee

Kathiee Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szédült szántó feloldása miatt szükségem lenne aktív szomszédokra! Köszönöm. Kathiee

MolnarM2014 kedveli ezt.
  9. Kathiee

Kathiee Fórum-zöldfülű

10. sala11

sala11 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Napi szinten játszó szomszédot keresek és a viszonzást is elvárnám. :) Innentől viszont a szint nem is számítana.
    Üdv.: sala11

11. Ildi7575

Ildi7575 Utánpótlás-írogató

szrtnékss

12. zoli2018

zoli2018 Fórum-zöldfülű

szomszédokat keresek 48 szinten vagyok köszönöm

13. Liza2112

Liza2112 Fórum-zöldfülű

Sziasztok kezdő játékos vagyok.Szomszédokat keresnék egy kis kert gazoláshoz.:)

14. viszabogyó

viszabogyó Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Szomszédokat keresek a farmomra. A neve viszabogyó most 18 szinten vagyok. Köszön szépen előre is a jelőléseket. :)

rohacsene kedveli ezt.
  15. viszabogyó

viszabogyó Fórum-zöldfülű

Sziasztok! szomszédokat keresek a farmjaimara, a viszabogyó 18 színtű, a imranmonika 106-os színtű. Köszönöm előre is a jelőléseket. :) további szép napot mindenkinek :)

16. MolnarM2014

MolnarM2014 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szomszédokat keresek! Üdv: Marci

17. szürkéske

szürkéske Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szomszédokat keresek, napi szinten játszok. 111 szinten vagyok

18. mazsola701

mazsola701 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szomszédokat keresek. Bármilyen szintű lehet! Köszönöm!:)

19. Zsófikaa2006

Zsófikaa2006 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Még mindig nincs elég szomszédom, így aki szorgos gazda, nyugodtan jelöljön! :p 68-as szintű vagyok.

20. 86LIVIA86

86LIVIA86 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Régen játszottam már Farmeramat kb.160-as szinten voltam, de sokáig nem jelentkeztem fel, hiába kértem jelszóemlékeztetőt nem kaptam visszaa a régi farmom :( így hát újra kezdtem és 1 szomszédom sincs, bárkit szívesen "látok" :) 9.szinten vagyok. További szép napot!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.