Barátság-csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 22.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Utolsó kőr sárga rózsa elültetve, felhő aktiválva. Az utolsó feladathoz hiányzik még 60 felröppenő, ha 1 körrel többet ültettem volna a nullás gazból az is meglenne, de sebaj, majd meglesz estére. 9 órakor aratás, mennek vissza a mamutok, én meg irány a strand [​IMG]

Kukori.és.Kotkoda, Gio, progabi és 10 más kedveli ezt.
  2. VikingJoe

VikingJoe Járnitanuló

Sütik a malomba, sárga rózsa elvetve, telefon beállítva, hogy csipogjon, ha aratni kell.

Gio, macska49, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Miből gondolod, hogy nem keveri a tápot a malom?

A malom működésével kapcsolatos változásokról az alábbi linket megnyitva tájékozódhatsz: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...pületek-a-farmon-és-a-városban.527/#post-1904

genka53 kedveli ezt.
  4. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Szia! Én szinte minden eventnél megvárom, hogy végig meglegyen minden, csak aztán adom be egyszerre a szükséges dolgokat és kész. Most viszont vigyázz a malommal. Elég sok idő, míg letermeli, ha nincs időkedvezményed felhőn vagy turbómalmod. Most is gyűjtögetem a rózsákat, de a malom dolgozik, pedig nekem felhőm és turbóm is van. Mire kész a rózsa a süti is meg lesz és mehet ki minden egyszerre.
    Mindenkinek sikeres eventezést kívánok! :)

5. berzsike

berzsike Fórumszaki

Gratulálok!!! Nagyon ügyes vagy !

vidám844, heureca3 és -Encyberama- kedveli ezt.
  6. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Szia! Régen én is így voltam, átláthatóbb volt nekem hogy miből mennyi kell, ha a végén raktam be. Sajnos azonban egyszer a farmerámában egyszer pedig az internetszolgáltatómnál volt hiba és nem tudtam betenni a dolgokat. Azóta inkább folyamatosan rakom be, ahogy elkészülök valamennyivel :)

Gio, kisszakács75, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  7. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Köszönöm! Szeretek gyorsan túl lenni az eventeken ha lehetőségem van rá, így nem kell a gép előtt gubbasztani. Ebben a jó időben kellemesebb időtöltésnek találom a pacsálást a strandon :)

Gio, genka53, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  8. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:)

Haladok az eventtel, a party pörgetésekből ezek lettek, az első kettő feladat végig kész, a harmadik ezüstje is, én folyamatosan adogatom be, így látom, mi hiányzik még esetleg a feladatokba, így van időm pórolni.
    Sok sikert mindenkinek:))

hóóvirág, Gio, macska49 és 8 más kedveli ezt.
  9. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Igazad van, én is meglepődtem, úgyhogy részletekben gyártom a sütiket, ahogy a feladatok kérik.

Gio, kisszakács75, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!:)
    Egyenlőre nyugisan csinálom az eventet ezüst feladatok meg 3/arany oké.
    A malom folyamatosan keveri a sütit és adom is be a feladatokba ahogy elkészül.
    Nappal 1x1-en vizezve a sárgarózsa megy, a fákat a szélekről, mamutokat sose szedem le és néhány ól is mindig kint marad mert nem szeretem a lecsupaszított farmot és visszapakolni is könnyebb ha legalább a keret megvan.
    Éjszakára most rókagomba volt vizezve 60 felröpit adott. Geszti fehősorom nincs de van nemesített rózsám meg biogyapotom majd azokkal hajrázom. 0 percezés híján mindig izgulok hogy összejön-e ha ilyen sok felröpit kérnek de így még jobban örülök ha sikerül!!!

Kellemes hétvégét sok barátságitalt jó strandolást és hűvös éjszakákat Mindenkinek!!!:)

Gio, Ribiszke, kisszakács75 és 8 más kedveli ezt.
  11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

80 felröpim hiányzik még és 4700 növény.A rózsa az ma készen lesz,a felröpi ha nem ma,holnap reggel.A nyulak 2x annyi felröppenőt adtak,mint a sárga rózsa.Éjszakára is nyulat teszek be egy farmra és meg is lesz a beadott darabszám.

Gio, heureca3, kisszakács75 és 10 más kedveli ezt.
  12. Timi-pagony

Timi-pagony Utánpótlás-írogató

Úgy néz ki, hogy én csak holnap leszek kész, de nem bánom, mert ma csodás programom lesz. :) Még egy feladatot sem csináltam meg. Majd holnap egyszerre az egészet. A malomban pörögnek a sütik, érnek a rózsáim, egyenlőre ennyi. :D

Gio, heureca3, magdi06 és 5 más kedveli ezt.
  13. staramajka

staramajka Junior szaki

Sziasztok
    Úgy vélem, én is elég jól haladok az eventtel: 100+50+30 db barátságsüti elindítva a malomban. Kb. 3 óra múlva kész lesznek az utolsók is. Amúgy is, bőven van még időnk. Ezen felül most van 3.350 sárga rózsám, + 1x1-be rakva a farm 90%-a, és 47 itóka. Nem vetettem be a csodafegyvert (gesztenyés paszulysort) még, mert gondoltam most kivárom mennyi gyűlik a felreppenőből addig, mire meglesznek a növények, mert utána úgyis mindjárt visszarakom a tisztásra a mamutokat, amelyek 100%-os hatékonysággal adják az itókát. A magyar event felreppenői is simán összejöttek, az előzőeknél is mindig bőséges "túltermelésem" volt belőlük, ezért kivárok amíg meglesznek a rózsák, úgyis csak utána adom be a dolgokat. :)
    Jó játékot és szép hétvégét mindenkinek!:inlove:

Gio, macska49, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
  14. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

NA most arra jutottam, hogy ebben a dög melegben öregember ( nem vén ember ) módjára szépen lassan araszolok előre. Elsőre a malmos 180db dolgot tűztem ki célul. Mivel gépem van, ezért a mamutok kivételével mindent leszedtem és átálltam 1x1-re. Folyamatosan pakolom a malmot, a beérett növények függvényében. Ha kész a a malom, akkor termelem az össz növényt. Ha az is kész, akkor megnézem mennyi felröpim van, és a hiányzókat lenullázom ( hehe, ez jó... ). De csak amennyi kell, mert csínnyán kell bánni a szupival
    Na ez a terv:)

VikingJoe, taga1, Erzsike5110 és 15 más kedveli ezt.
  15. hablaty

hablaty Junior szaki

Kedves modi,ha az illéstől meghalgatom a Sárga rózsa című számot,kapok valami bónuszt?:)

Erzsike5110, macska49, times84 és 11 más kedveli ezt.
  16. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

igen, VIP jegyet a következő koncertjükre :)

VikingJoe, taga1, Magdusnéne és 10 más kedveli ezt.
  17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Természetesen, a zenei élményt.:)

18. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok! egy óra múlva aratom az utolsó adag rózsát és azzal kész. A malomban 160 süti már kész, 20 még várat magára. Néhány fa és ól visszapakolása és hosszabb érésű növények termesztése következik, amikből a hiányzó felröpiket várom. Kedvem szerint, ill. a feladat milyensége szerint adogatom be a kért dolgokat. Most még nem adtam be semmit, majd este elkezdem. Addig más dolgom van.
    Jó játékot, kellemes hétvégét mindenkinek!:)

Gio, heureca3, kisszakács75 és 6 más kedveli ezt.
  19. ördög0

ördög0 Rutinos

Sziasztok!

Kész az event, titok ólak kipakolva,5 óra múlva beérnek. 8)

Sok sikert mindenkinek a befejezéshez ;)

hóóvirág, Gio, progabi és 10 más kedveli ezt.
  20. Alpacsino

Alpacsino Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Még nincs kész az első feladatsor az égig érő paszulynál. A szinteket amiket most megcsinálok később megkapom?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.