Barátság-csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 22.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apuci30

apuci30 Fórumőrült

szerintem hétfőn frissül a lista modi mondta hogy a kacsacsőrbe van ráció 22:15-kor nyílik 3 ólam :Dadj uram 1 teki meg 2 kacsacsőrt aztán a többi lehet retró hód meg kaméleon stb...csak még az első három teljesüljön :D vagy inkább Szóljak Dévényi Tibinek mert ez nem a 3 kívánság xD

Cyra65, anami1980, Momsza és 2 más kedveli ezt.
  2. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Az első ólam mi is lehetne más, mint retró hód :(
    Az eventnövény túltermelve,barátságital még 65 kell,meg még jópár felröpi! De szerencsére idő még van bőven! :D
    Szép vasárnap délutánt mindenkinek! :D

vje0315 és -W-595- kedveli ezt.
  3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Továbbra sem a csere topikban vagyunk, ezt azért tartsuk szem előtt. Köszönöm.

Boccio71 és kisszakács75 kedveli ezt.
  4. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Szintén így szól az imám, ámen ;)

Gio, mebajah, kisszakács75 és 2 más kedveli ezt.
  5. bobszi_0

bobszi_0 Járnitanuló

Sziasztok !
    A titokólak beértek : kakasülő 2 db, galambdúc 2 db, farkasbarlang, kecsketejüzem 1.sz., kaptár 2 sz., struccászati TSZ 1 sz., guanógyár 2 sz, retróhódvár, ezekből 1-1 db. Összesen 10 db.
    Jó, hogy csak ennyit kaptunk, de ajándék lónak............., ez nem panaszkodás.
    Egyébként az event nagyon jó, már 95 %-ig kész, ma én is befejezem.

Jucus1949, csopke1, vje0315 és 2 más kedveli ezt.
  6. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Nos, igazán jóra sikeredett ez az event is, teljesíthető minden probléma nélkül. Már tegnap meglett az összes eventnövény úgy, hogy 40db szupertrágyát használtam el, tehát senki sem foghatja arra, hogy drága lenne.:) Plusz 3 db töklekvár és 1 db répás-almás, ami olyan 45.000 csp a piacon összesen. Nyeremények jók (számomra főleg az 5. részben), úgyhogy..már csak a felröppenők kellenek, de az is meglesz holnap a számításaim szerint és kész is.:) Nagyon bízom benne, hogy a titkosaim tartalmaznak egy kemény páncélzatú hüllőt..:D

És mivel nem lesz már off a hozzászólásom, üzenném mindenkinek: Forza Ferrari! :inlove: Forza Seb&Kimi e ForzaJules!

7. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Hogy én milyen ügyi vagyok :), hogy sikerült egy képecskét ide biggyesztenem, remélem nem dobják ki ezt hozzászólásomat, mivel nem ide való.

alpha58, Gio és Bátyus kedveli ezt.
  8. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Még kell 356 ital (+156 ha az 5.feladat gyémánt reteszébe, de ha jól számoltam, oda nem feltétlen szállítani, mert se felhő, se kitehető.)
    A nyuszik, és a ringlót sikerült letermelni, a növény se volt kihívás, de egyre szorul a hurok a kitehetők ügyében nálam (sajnos nincs meg a gesztenyés felhősorom) így kicsit komplikáltabb és időigényesebb a helyzet. Remélem ha nem is a közeljövően, de valamikor lesz lehetőség erre a felhőnek a megvásárlására.

erzsike511, kukori80, OJani és 4 más kedveli ezt.
  9. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziszatok
    még 240 felröppenő 70 süti hiányzik és kész leszek remélem a titokólak lesznek olyanok ami még nincs.

genka53, erzsike511, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  10. Alexa123.

Alexa123. Junior szaki

Jó estét mindenkinek.
    Az én titokóljaim most kelegettek, de a teknős elbujt. Csak hódot találtam.

kukori80, alpha58, kisszakács75 és 2 más kedveli ezt.
  11. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Ezek lettek a titkosokból:
    1 sárga kecsketejüzem, 1 retró hódvár++, 1 mosómedveodú, 4 vakondlak, 1 galambdúc, 2 kakasülő.
    Bár, mindegyikből csücsül már a pajtámban nem kevés, nem vagyok elégedetlen. Majd igyekszem a legjobbat kihozni belőlük cserenapon, illetve szívesen elajándékozom:)
    Party pörik eredménye:4db kacsakata turbótrágya, 25db szupertrágya, 8db szupertáp, 2x8 db kacsakata szupertrágya, 8070 BTP, 14400 TP, 1 gumikacsa, 1 apácalúd.
    Mindenkinek sok szerencsét kívánok!!
    Részemről jöhet a következő event:D

mária4702, genka53, Pug és 15 más kedveli ezt.
  12. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)

Készen vagyok én is, jó kis event volt, bár 0 perceztem én is, hogy mielőbb neki tudjak állni a pajtatöltögetésnek :)
    A titkosok még titokban vannak :)
    Gratula Mindenkinek, aki végzett, és sok-sok barátságitalt, akinek még szüksége van rá!

csio70, mária4702, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  13. [-bali-]

[-bali-] Junior szaki

Sziasztok !
    Növény letermelve már csak a felröpik hiányoznak hosszúérésü ültetve remélem adnak jó sok felrepit add a fokhagyma rózsa és liliommal próbálkozok

genka53, erzsike511, agica48 és 3 más kedveli ezt.
  14. Lili060504

Lili060504 Törekvő

Még 3400 eventgaz és kész. xD

15. pikom

pikom Fórummogul

Event kész :D
    Kellett nekem éjszakázni..fene vigye el!! :D

csio70, genka53, Momsza és 8 más kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Próbáld meg nemesíteni a rózsát. Nem teszem bitófa alá a fejemet, de úgy emlékszem hogy a gesztenyés nélkül 6 perc az érési ideje.

genka53, nemethpgabi, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  17. muksika

muksika Fórumlakó

Nos, végre el tudom kezdeni az eventet. Kikapálom a gazokat és szaporítok gyorsan. Sajnos látom, hogy 4 órás a növény, és elég sok kell. Ez munka mellett nem barátságos dolog. Reggeli és esti aratással. Komforttal jobban járok, mit gondoltok? Felröpit hogy adja? Mik a tapasztalatok? Valószínűleg nem tudok felröpivel indítani , mert elgazosodtam. Jó termelést mindenkinek!

mária4702 és Gio kedveli ezt.
  18. erzsike511

erzsike511 Törekvő

Igen , nekem sincs gesztenyes felhösorom,de kinemesitve megszorva 8 perc. Meger kinemesiteni a rozsat , csak türelem kerdese.Sok felröpit es jo ejszakat!

genka53, Gio és kukori80 kedveli ezt.
  19. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Igazából 8 perc, de közel volt a tipp. A rózsanemesítés persze megvan, ezért írtam, hogy:
    Lehet, félreérthető volt, bocsi, csak ha le kell zavarni 300-400 felröppenőt ilyen "8 perces"
    módszerrel, akkor itt kell ülni a gép előtt, amire nem minden esetben van lehetőség.

kukori80 kedveli ezt.
  20. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Sziasztok! Fellebbent a lepel a titokólakról: sárga nyúl, narancs lúd és disznó, retro++ hód, egér, vakond, mosómedve, kakas és 2 kivi! Nagyon örültem nekik! :D

kisszakács75, kukori80 és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.