Barátság-csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 22.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Köszi az adatot, felírtam)
    Szerintem meg pont nem időigényes,bár nem tudom milyen munkád van, de 8 percenként tudsz aratni a 40 helyett. Este lefekvés előtt rászánsz pár 8 percet és nem több 40-et kell várnod. De én ezt csak magamból indulva írtam, mert pl. 8 perc alatt megcsinálok egy rántottát, learatom a rózsát, a következő 8 percben meg megeszem:)))

-kaktuszable-, Domos52, Momsza és 5 más kedveli ezt.
  2. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Event kész, titkosak kikeltek: egyesével nyitogattam őket, s az utolsó teknős lett! :inlove: Még nem volt, nagyon örülök neki. ;)
    Bár a kivivel is így voltam: sokáig vártam rá, aztán meg szórta a rendszer, s lett belőle 6.
    Szóval lett: 3 egér, narancs méhészet, sárga disznó, retró hód, sün, vakond, piros nyuszi és a teki.
    Pihenő következik.
    Mindenkinek jó játékot, s nyugi, még rengeteg idő van. Éjjelre tegyetek mogyorót, hagymát... Víz, trágya - ha gyorsítani kell.

3. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Na az egy sárkány ólacskámból lett sárgaméhészet.

Gio kedveli ezt.
  4. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Köszi, kaptam egy jó ötletet hogy ilyenkor ilyen hasznos dologgal is el lehet tölteni az időt.
    Nem, nem sok az a 8 perc, csak álmodok róla, ha valaki 2-3 perc alatt lezavar 5-6 kört,
    (tudom, sztrágya kell, de azt én ugyanúgy tudok szerezni,mint más), nekem meg várnom
    kell 8 percet aratásonként, tehát 40 percet, amit mással is el lehetne tölteni. Ez este nem
    is gond, de nem mindig tudok este kb 1 órát erre is rászánni, közben meg 8 percenként jönni,
    aratni,vetni,locsolni.

5. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Nekem sincs gesztenyésem, hogy kell használni a kinemesített rózsát?

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  6. Szöcsy

Szöcsy Fórum-zöldfülű

genka53, Gio és cukimont kedveli ezt.
  7. dada081990

Szia,
    ki kell nemesíteni az üvegházban. Erről bővebben az Enciklopédia -> Növénynemesítés részlegén olvashatsz.
    Az a lényeg, hogy "Szupertrágya-imádat" bónusszal ellátott nemesítést nemesítesz a növényre, így az adott
    bónuszok az adott növényre hatással vannak. Ha nincs 0 perces növényed (ami azt jelenti,hogy a szupertrágya
    hatását mindenfajta bónusszal + őszi szüreti gesztenyés felhősorral kitolják 100%-ra, tehát a növény 0 perc
    alatt érik) érdemes több éréscsökkenő bónuszt is betenni. Ezt számokkal jeleztem az alábbi ábrán. (nekem 4
    ilyen csökkentő bónusz van bent, a legrövidebb érésidő elérése miatt!) Ha nincs felhősorod, ezzel a módszerrel
    8 perc alatt érik a rózsa 2X2 normál földterületen. A képért kattints erre a mondatra.

OJani és kukori80 kedveli ezt.
  8. illesancsi

illesancsi Junior szaki

Még 304 felröpi... Bizakodó vagyok... Meg kell az legyen...

nyuszika215 és Gio kedveli ezt.
  9. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

az üvegházban ki kell nemesíteni a rózsa megfelelő bónuszait:

- 2.: Koránérő termés,
    - 3.: Vízimádat,
    - 6.: Ökotrágya-imádat,
    - 7.: Szupertrágya-imádat.

Ezeket be kell tenni 1-1 bónuszrekeszbe, majd elvetjük a rózsát és
    megszórjuk vízzel, trágyával, szupertrágyával: az érésidő 8 perc lesz.

Ha komfort földbe vetjük a rózsát és megszórjuk mindennel, 32 perc lesz az érésidő,
    3-szoros termést és felröpi mennyiséget kapunk.
    Kevésbé macerás és takarékoskodunk a szupertrágyával is.

Ha nem fontos annyira a termés mennyisége, hanem valamelyik nemesítési bónuszért vetünk,
    mindig érdemes komfort földbe vetni és szupertrágyázni a nemesített magokat.

mebajah, genka53 és nemethpgabi kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Értem én de ha nincs meg a gesztenyés akkor nem tudsz mit csinálni. Szerintem még mindig jobb a 8 perc mint a 40, de Te tudod hogy az időbeosztásodhoz mi a jobb.

nemethpgabi és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  11. dada081990

Sajnos akkor ez a 8/32 perc a leggyorsabb módszer idáig, amit ismerünk.
    Hát, érjük be ennyivel.
    A 40 perc ne zavarjon meg, "ez a 40 perc" nem az a 40 perc, amíg a rózsa
    vmilyen bónusz nélkül érik, hanem az 5 kör * 8 perc! Azt hiszem, ha csak
    sztrágyázom, nem locsolom és trágyázom, akkor 0:43 alatt érik. Gondolom
    Te erre a "40 percre" gondoltál, nem az én összeszorzott számomra.

Utoljára szerkesztett: 26.7.15
    genka53 és nemethpgabi kedveli ezt.
  12. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Készen vagyok bár az összes szuper trágyám elhasználtam sietnem kellett be tudjam befejezni! Nem fogjátok elhinni egy érdekesség! Az utolsó nagyon szép sárgarózsa aratásakor amit kézzel 1x1 területen szedtem le 4 darab fekröpit kaptam 161 kockára! A poén már csak 3 felröpi hiányzott ilyen nincs! Sok sikert kitartást mindenkinek! Remélem a következő eventnél lesz szupitrágya akció!

csio70, kisszakács75, mária4702 és 4 más kedveli ezt.
  13. Kukori.és.Kotkoda

32 percnél nem kell a gép mellett ülnöd és elég 2-3 kör belőle,
    ráadásul spórolsz a szupertrágyával: nekem bevált.

A 0 percezésnek van egy nagy hátránya:
    tök jó játszani vele, hogy vetés után azonnal beérik,
    észre sem veszed és elhasználod az összes szupertrágyádat!!!

-kaktuszable-, mária4702, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  14. dada081990

A 2-3 kör teljes farmra (farm+szántó+tisztás) gondoltál, vagy csak egy terültet 44 cellával?

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  15. Kukori.és.Kotkoda

Mivel az idővel is takarékoskodni szeretnénk, a teljes farmra,
    128 db komfort földre gondoltam.
    A szükséglet szerint csinálhatsz 1-2-3 kört vagy amennyi épp kell:
    majd kitapasztalod.

hóóvirág, genka53 és nemethpgabi kedveli ezt.
  16. dada081990

Nincs információd arról, hogy 128 komfort rózsa mennyi felröppenőt ad a mostani eventnél?

hóóvirág és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  17. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Jóestét Mindenkinek!
    Én ezzel a szórással nagyon megelégednék, és nyugodtan jöhetne a retró hódvár is hozzá. :)

18. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    K.b.: 30 körül szokott adni. Én kinemesítettem a Biogyapotot is, az fullra adja: 44 db a főfarmon és ugyanennyi a szédültön is. Azért is jó, mert van benne gyógyelixír bónusz: nagyobb esély hogy gyógyelixírre találsz. Ha jól emlékszem, azt is full adja.

csio70, Lili060504, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  19. Yago81

Yago81 Utánpótlás-írogató

Hát nem is tudom mit mondjak. Soha az ilyen eventeken nyerhető titok ólakból és fákból még nem lett semmi értékelhető. Ez nem hiszem hogy véletlen. Persze ez is összeesküvés elmélet, de hogy 10-ből, guanógyár, retró hódvárak garmadával, sárga juhakol, tehenészet... hát erre tudnék mondani egy frappánsat, de sajnos tiltja a neveltetésem. Köszönöm BP...

20. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, igen jókat kaptál, az enyémek még nem "keltek ki", majd holnap reggel (bár akkor sietek dolgozni), vagy délután meglesz az eredmény. Felhő a paszulyon virít, azért nem aprózták el a BP-ben , szépen adja a TP-t és BTP-t. Le a kalappal! Köszi :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.