Barátság-csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 22.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szerintem farmonként nagyon eltérőek az eredmények.

Nekem fullos kupával 128 komfort földön talán 78 volt a legtöbb felröpi,
    de volt, amikor csak 36 (!) db jött.
    5-6 vetés átlagában hatvan-valamennyi körül kaptam a felröpiket, úgy 50 % körül.

2. judy95

judy95 Törekvő

Úgy terveztem, hogy csak akkor teljesítem a feladatokat, ha már meglesz minden. de még 376 barátságital hiányzik. Nem biztos, hogy tudok ennyit várni. Már kint vannak a mamutok és szegfűt ültettem. Még nem nemesítettem, de egyre inkább gondolkodom rajta, mert olyan jókat írtok róla. (csak még mindig macerásnak tűnik)

Gio és mária4702 kedveli ezt.
  3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A 10 db "Sárkány" talányos tenyészet eredménye:
    2 db Kakasülő, 1-1 db Békató, Egérlyuk, Vakondlak, Gólyafészek, Sünodú, Szarvasgomba malacfarm 1.szintű (sárga), Kacsaól 1.szintű (sárga) és aminek nagyon örülök Teknőslak.

csio70, maszilva, Gio és 3 más kedveli ezt.
  4. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

sziasztok alig jön felröpi mit tegyek!!!!

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

6. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Szia.
    Nagyon szépen köszönöm ezt a hasznos és részletes információt, nagyon sokat segítettél vele,:) - én ugyan elolvastam többször is a leírását az enciklopédiában, de valahogy nem értettem:(, és lenne még egy kérdés a karisüti ilyenkor nem kell?

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  7. Laboviti

8. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! 2vakond, 1 tojástojó,++retróhód 2,gólya, egér,sárga rodeó. A kivinek nagyon örültem a többi már sok van. Nem szoktam újdonságot kapni venni már ezért is nem veszek! Sok sikert szerencsét a titkosakhoz!

Gio kedveli ezt.
  9. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Köszi hogy emlékeztettél,állandó "malomlesben"vagyok az event kezdete óta.Reggelre a komfort ésnemesített szegfű jól adta a felröppenőt,a sütik és a növények készen vannak még 2 kör nyúl hiányom van,és még250 db ital hiányzik a 0perceshez nincs elég szupim az éjszakai hosszúkkal próbálom megoldani a röpiket .

10. bognarkatalin

bognarkatalin Utánpótlás-írogató

2 teknős :):)

csio70, taga1, alpha58 és 6 más kedveli ezt.
  11. 72Kincsem

72Kincsem Junior szaki

Sziasztok! Milyen tanácsot tudtok adni! 800 barátságital hiányzik! Már kipróbáltam a szegfűt de semmiség amit kaptam.
    Valaki segítsen köszönöm!

12. bubucucu

bubucucu Járnitanuló

Kinyitottam a titokólakat, bár hagytam volna porosodni a menüben, mert nagy csalódás volt: 2 db retró hód, 2 db sün, narancs szamár, sárga angórasimogató, kakas, egér, sárga tojástojó, narancs kacsa :-((((

alpha58, Gio, Morzsi0118 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Laboviti

14. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

Az enyemek meg ilyenek sem lettek

Gio és Morzsi0118 kedveli ezt.
  15. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

16. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Kb. én is ekkora értékben kaptam, 128 földre 60 kaptam (és ez nem komfort, sima volt, mert tegnap már nem pazaroltam sztrágyát erre). Most megpróbálom komforton, meglátjuk mi lesz. Még a 4/arany,gyémánt és az 5/arany,gyémántból hiányzik a felröppenő, és elvben kész vagyok.

hóóvirág kedveli ezt.
  17. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Ma olyan 140 felröppenővel indítottam, a szegfű igazán szépen adta. :) Mondjuk még így is hiányzik kb 280 db , de azt a holnap reggeli aratással, meg a mai ültetésekkel nagyjából hozni fogom. (Remélem.... :) )Az eventgaz már kész, bár kétségtelen, hogy ez a sárga rózsa olyan szép, hogy igazán megtarthatnánk... ;)

Gio kedveli ezt.
  18. -tanaka40-1

-tanaka40-1 Aktív író

Sziasztok.
    Most lestem meg a titokóljaimat : 1sün, 1 sárga strucckarám, 1 kacsacsőrű ( 1 már van, de örülök neki ) és az elmaradhatatlan retró hódocska.:)

Gio és csopke1 kedveli ezt.
  19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nagyon jól állok, az utolsó 108 röpit kell még összeszednem a 4/gyémánthoz, minden más kész:D Most már tuti nem lesz baj. Az ólakat most teszem ki, most már nem baj, ha foglalják a helyet ;)

OJani, alpha58, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  20. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Szia !Nekem a nemesített szegfű nagyon bevált.Más nincs is az üvegházi rekeszben,abban igazad van hogy eléggé macerás,és nekem nagyon hosszú időbe került míg adta a szupitrágyás bónuszt.Azért megérte végigvinni most már örülök hogy nem türelmetlenkedtem nemesítés közben .Szerintem kezdjed el,biztos nem bánod meg.

Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.