Barátság-csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 22.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

Sziasztok!
    Éjszakára begónia volt ültetve, elég jól adta a felröpiket, de még így is kell 167db, a malom az utolsó sütiket gyártja, kitettem 6 titokólat az eredményről később.;)

2. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

nekem a 10 titok ólból lett egy teknős. a többi már volt, galamb, kakas, stb..
    cserénél tudna nekem küldeni valaki óceánjárót. azt a múltkori pecásnál nem sikerült kifognom???
    meg a legjobb barátok is hiányzik a sorból.

Gio, alpha58 és kutyaszálló kedveli ezt.
  3. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Területek vissza rendezve, a maradék 6db titokól kitéve - eredmény később - és még kell 92 db felröpi.

Gio, kutyaszálló és -tanaka40-1 kedveli ezt.
  4. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

neked ilyen sok betöltővirágod van??? egyet elcserélném velem, adnék érte piros szamárólat ,) A virág soromból ez hiányzik és a diszkórózsa..
    nekem még sok felröpi hiányzik ,mit lehetne ültetni, hogy többet adjon.. az éjszakai 9 órás elég jól adott most reggel. de én visszafelé haladok a feladatokkal. és sok is elment.

Utoljára szerkesztett: 28.7.15
    kutyaszálló kedveli ezt.
  5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Szia!
    Jós Jónás jóslatait is érdemes nézegetni, akár visszamenőleg is.

6. Laboviti

Szia!
    A jelenlegi mini event során a betöltővirág nem vesz részt az akcióban.

]Anna05[ kedveli ezt.
  7. -tanaka40-1

-tanaka40-1 Aktív író

Sziasztok!
    Még 75 db felröpi kell, 6 db titkosól kitéve.

Gio és -W-595- kedveli ezt.
  8. zebraful

zebraful Fórumelemző

Titokólak: vakond, béka, retro hód, kacsaól narancs, egér 2 db, farkas, angóra sárga, sün, sárga halastó. Ki panaszkodik?
    Event kész , a többi felröppenőből sütöm a barátság sütiket, a 350/db. TP és csp. még jól jön. Az eventbe beadott állatokat,
    faterméseket pótolni kell. Kitettem az összes ringlót, diófát ( 11 db. dióm maradt ) a sok süntől, mókustól, rókától már
    mozduli se lehet a földeken.

Gio, Bátyus és kutyaszálló kedveli ezt.
  9. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Persze nem bírtam ki, csak kitettem az összeset, reggel egyenként nyitogattam ki: sün, 2 vakond, galamb, 2 egér, sárga kecsketej üzem, sárga halásztanya, piros strucc, piros denevér.

Gio és kutyaszálló kedveli ezt.
  10. [-bali-]

[-bali-] Junior szaki

Sziasztok !
    Valamit rosszul csinálok amióta kupám 100% van valahogy kevesebb felröppenő jön sárga teve 12 óra éréssel sem adott 1 db sem nem értem régebben sokkal jobban jöttek.kitehetők megvannak a felhőre kell még 80 db felröppenő
    és még az 5 gyémántra 60 bízok benne hogy meglesz de akkor is bosszantó

Gio kedveli ezt.
  11. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

120 ici-pici felröpire várok már - legkésőbb holnap reggelre meglesz. :D legalábbis remélem, mert tegnap elég nagy volt a szám, hogy milyen jól adja a felröpit a szegfű, hát ma relevánsan kevesebbet kaptam, csakhogy ne örüljek annyira :D :D Mindegy, elvégre nem hajt a tatár, simán be fogom tudni fejezni. :)

Gio, Erzsike5110 és mebajah kedveli ezt.
  12. muksika

muksika Fórumlakó

700 süti kell még. Van rá 2 napom, hogy letermeljem. Rózsa, szegfű, hagyma ültetve. Este aratás, kíváncsi vagyok mennyi felröpivel lep meg a játék. Szerencsére már csak barátságitalokat kell beszereznem az ültetésekből, a sárga rózsa már meg van. Drukkoljatok, hogy meglegyen!

kutyaszálló kedveli ezt.
  13. mebajah

mebajah Fórum császára

Ha kell,küldj baglyot!
    Én is elhasználtam a sok szupit,de egyszer kimaradás miatt 2 perc miatt buktam a felhőt.Azóta:biztos,ami biztos!

kutyaszálló kedveli ezt.
  14. balu

balu Haladó

Sziasztok Event kivégezve! és még maradt 184 felröpim !
    Nálam a karfiol is farmonként kb 30 db-t adott aratásonként pedig csak 10órás növény.
    A többieknek kitartás biztos meg lesz! aki kész annak gratula!

Utoljára szerkesztett: 28.7.15
    Gio, kutyaszálló és Erzsike5110 kedveli ezt.
  15. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Elég baj hogy kimaradt.

16. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Kiraktam,jött 2 vakond, sárga aranymosó,narancsló, meg már nem tudom micsoda.Tényleg nem lett rosszabb,mert ez alá menni művészet.

Gio és kutyaszálló kedveli ezt.
  17. Laboviti

Szia!
    Ez volt a fejlesztők döntése.

18. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Sziasztok. A titkosokból ezek lettek:2 farkasbarlang, vakondlak, sárga disznóól, kacsacsőrű,békató, kakasülő,piros tehénistálló, sárga angóra simogató, és retró hód++. Teki egy db sem. No majd legközelebb.

Gio kedveli ezt.
  19. szabcsiadi

szabcsiadi Utánpótlás-írogató

Sikerült nekem is befejeznem az eventet :) A felröpik miatt nem volt egyszerű, de nulla perces rózsával sikerült az is. Aki szintén befejezte, annak gratula, aki még küzd vele kitartást :)

Gio, kisszakács75 és kutyaszálló kedveli ezt.
  20. -skorpio1977-

-skorpio1977- Haladó

Velem nagyon kegyes volt a BP vagy a fentiek, lett 2 tekim, kacsacsőrű. Elkerült a hód és a sárga ólak is. Felröpire még várok, de max estére kész leszek. Én nem veszem észre, hogy Páncél kisasszonnyal több felröpi jönne, sőt... Nekem nincs kiváltva a legenda se, nincsenek kupáim, felhősorom se, nincs nemesítve virágom, nem költök kosarakra, de minden eventtel végezni szoktam, igaz sokszor az utolsó előtti napon.

maszilva, Gio, kisszakács75 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.