Barátság-csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Jul 22, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nayram66

Nayram66 Járnitanuló

Na, már csak 84 felröpi kell, ebből 56 a sütihez (ez holnap reggeli aratáskor összejön) és teljesen készen leszek az eventtel. Nekem nagyon tetszett az event, a felhő is nagyon jó tp-ket ad.:)
    Eddig a 4 tenyészetből sün, kacsacsőrű, mosómaci és sárga halásztanya lett.

2. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Kora délután befejeztem az eventet. Felhő aktiválva :)
    4 tenyészet eredménye: mosómedve, béka, kacsacsőrű emlős és narancs kaméleon.
    Az utolsó 6 eredménye reggelre várható.
    Jó kis event volt :D, nagyon tetszett!

Kukori.és.Kotkoda likes this.
  3. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Event letudva!

Gratulálok akik megcsinálták és kitartás akik még csinálják:)

"Sárkány" Talányos tenyészet eredmények (10 db):

1. Egérlyuk
    2. Gólyafészek
    3. Kacsaól 2. szint: narancs
    4. Vakondlak
    5. Tehénistálló 2. szint: narancs
    6. Nyúlketrec 1. szint: sárga
    7. Sünodú
    8. Tehenészet 1. szint: sárga
    9. Pulykabálos festőtelep 1. szint: sárga
    10. Sünodú

Nem nagy szám, de ez van:(
    De hála egy jó szomszédomnak a halászatos event felhősor teljes lett:) Köszönöm neki:)

Üdv: DRAGON86

4. 83-tél

83-tél Járnitanuló

Hát nem semmi, rég volt ekkora szerencsém. 3 farmon kaptam összesen 4 teknőslakot. xD

5. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Köszi szépen! De sajnos a többi ólam sem sikerült valami fényesen! :Süni,sárga kecsketejüzem,egér,valami sárga ól,és az elmaradhatatlan retró hód! :( Gratulálok a teknőcödhöz! Szép napot! :D

6. GyilokÚr

GyilokÚr Utánpótlás-írogató

Hát igen érdekesen sikerült ma kinyitnom a 10 ajándék ólat. 9 ól szóra sem érdemes, viszont az egyik kb. 1-2 mp-ig teknősólként nyílt ki, láttam a páncélját is :) Nyomok rá, h gyorsan megetessem, erre látom átváltozik farkasóllá. És úgy is maradt. Nem, nem ittam, jól láttam. Más is tapasztalt ilyet?

Gyorsan elmondtam egy imát a játék készítőinek, h kivel szórakozzanak, aztán gyors lendülettel töröltem is mind a 10-et.

Kata_rzis and Bátyus like this.
  7. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Event kész :D, titok ólak kirakva lássuk hány retró++hód lesz ezúttal o_O a magyar +3 volt -.-

8. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Na én is letudtam az eventet. Azért csak most, mert nem használtam 1db szupit sem ( nem volt 0 percezés )
    Tehát aki kételkedik a felröpikben, annak sajna nincs igaza :) és még azt sem lehet mondani, h csak hosszú érésűeket ültettem

9. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Nah végre én is végeztem az eventtel, felhősor aktíválva. Gratula azoknak akik kész vannak, és még egy kis kitartás akik még küzdenek. ;)

10. _angela76_

_angela76_ Rutinos

hehe, meghoztam a titkosokat. 10 "sárkányból" és két "lantból" lett a következő cseppet sem fényes eredmény.
    narancs méhészet, gólya, narancs kaptár, retro hód 3, kakas, mosómaci, narancs strucc, egér, farkas. Finoman szólva sem voltam elragadtatva, de meglepve sem: általában ilyen siralmas végeredményt szokott produkálni.... :D :D Szóval ezek a titokólak nálam nem nagyon jönnek be..... Annak, aki még küzd, annak jó eventezést, és bőséges felröppenőket kívánok, aki már készen van, annak gratula! :)

11. VikingJoe

VikingJoe Járnitanuló

Majdnem kész vagyok, csak elszámoltam magam és még sárga rózsát kellett ültetnem. A titkosak egész jók lettek, kivi, farkas, piros hal és szamár, vakond. :D:D Örülök nekik és nem igazán értem az előttem fanyalgókat. Miért nem tudtok örülni az apróságoknak? Ahogy drága kolléganőm szokta mondani, meg kell becsülni és örülni kell minden apróságnak, mert nagy örömök sajnos ritkák.

12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

13. judy95

judy95 Törekvő

Szia! Köszi a választ!

14. judy95

judy95 Törekvő

Kész vagyok! Hurrá!:D Titkosakat kiraktam remélem jók lesznek. Hol a cseretopik? (tudom nem idevaló, de nem találom és kéne egy maci)

15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

16. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

Kész lettem, köszönhető, hogy szabin vagyok tudok játszani...
    Én sem használtam semmi extrát a csatnin kivül... éjszakárá hosszúérésűt ültettem reggelente elég jól adta a felröpit...

Bigi2276 likes this.
  17. -tanaka40-1

-tanaka40-1 Aktív író

Event kész hurrá, gratula akik végeztek, és kitartást akik még csinálják. :)

18. maszilva

maszilva Haladó

Sziasztok! Tegnap este sikerült befejeznem. Csak a rend kedvéért "izgultam" a felröpik miatt, első ránézésre soknak tűnt, de most már holnapig pluszban leszek vele. :D
    Az ólak:2 narancs disznó, sárga kecske, süni, narancs birkanyíró, piros tehén, piros ló, gólya, kacsacsőrű :D, ééééés teknős :inlove:.
    Ezért érdemes volt végig csinálni (amúgy is megcsinálok minden eventet, ha tudok):).
    Gratula mindenkinek, aki végzett! A többieknek kitartást, meg lehet holnapig csinálni! ;)

19. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Beértek a titkosaim: piros ló, kacsacsőrű! - ez szuper, mert így már kettő van, a végén még üzembe helyezem a búvárboltot :D,
    juhakol sárga, süni, retrohód ++, pulyka narancs, békató, guanógyár narancs, lúdól narancs, mosómedve.
    (Örülünk, Vincent? - Igen, inkább örülünk! :D ;) )

20. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Szinte hihetetlen, mennyit "tologattam" ebben az eventben, hogy meglegyenek a felröppenők. A növényeket szombat délutánra letermeltem, de mivel nincs 0 percesem, minden nap meg kellett várni a fákat és állatokat. Viszont örömmel jelentem, hogy közel
    2 óra múlva,mikor az utolsó sütit is megsütötte a malom, végre kész leszek.

Last edited: Jul 29, 2015
    csio70 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.