Barátság-csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 22.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Annyira talán mégsem. Ha beváltják a 22 sütidet lesz 7700 csp-d, és 7700 Tp-d. Viszont, ha eladtad volna a hozzávaló búzát (10 cs/db.), meg szedret (50 csp/db.) a piacon, és csak a felröpit meg a sárga rózsát hagytad volna beváltani, akkor lenne 3300 Tp-d és 28600 Csp-d ;):p

Gio, bodocszs és csio70 kedveli ezt.
  2. [-bali-]

[-bali-] Junior szaki

Sziasztok sárga struc sárga birkanyíró és egy egérke ajándék lónak ne nézd a fogát

3. bohajni

bohajni Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a barátságitalokat, aki küldött. Elértem a napi 20 ajándék mennyiséget, így sajnos többet nem tudok fogadni. Megszereztem a felhősort és a kitehetőket. Még az 1 sor utolsó két ablaka van vissza, amiből a középső meglesz. Az utolsó nem tudom, ahhoz még 24 felröppenő kellene. De nem baj. Mindent elértem, amit akartam. A z utolsó már terven felül lenne :)
    Szóval kedd 16 órakor kezdve EVENT KÉSZ! Köszönöm.

Lindus1226, Gio és csio70 kedveli ezt.
  4. mendi1818

mendi1818 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Köszönetet mondok azon önzetlen gazdáknak, akik hozzásegítettek felröppenőjükkel a teljes event befejezésében. :inlove::inlove::inlove:

Gio kedveli ezt.
  5. Shadow1989

Shadow1989 Fórum-zöldfülű

Event befejezve. A titok olak eredménye 2 Teknős, 2 Farkas, 2 galamb, 1 narancs tyúk, 1 kakasülő, 1 narancs kaptár, 1 sárga juhakol. Mindegyiknek nagyon örülök, de a teknősöknek a legjobban. :) Sok sikert azoknak, akik még csinálják.

Gio kedveli ezt.
  6. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Kérlek Benneteket,ajánljatok be Apónknál egy kockára,mert akkora rejtvényt fejtettem meg,ami korszakalkotó!Visszarendezem a farmot,és mit találok?:a legújabb madárkát!!!!!!!!!!!!!!
    Hogy és mikor került hozzám?
    Vagy legalább az elvarázsoltak szobrát kérném szépen!

cathyp86 kedveli ezt.
  7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

8. jakab_lorant

jakab_lorant Utánpótlás-írogató

5 felröppenőn múlott a felhősorom! :( Na, majd legközelebb...

9. Virgin1

Virgin1 Fórum-zöldfülű

Bocsánat nem találtam, köszi a segítséget.
    üdv: Virgin1

10. OJani

OJani Kivételes tehetség

Vegyél farmaranyért felröppenőt. Nem kell sok 5 felröppenőhöz.

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Köszönjük a hozzászólásokat, találkozunk a következő esemény alkalmával.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.