Barátság-csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 22.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

A szédültem már teljes gőzzel szederterror alatt áll. :D

Modi! Bocsi. :)

Szama, Macifül, bonita333 és 2 más kedveli ezt.
  2. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Olyat, ami tp-t ad, cseris túrótorta, francia lepény, epres muffin, ilyesmi. Jól halad egyébként a kis szomszédom, már 30 :D

SenseiZen és mebajah kedveli ezt.
  3. Macifül

Macifül Utánpótlás-írogató

Már 31!

Pharmer500#2, barbi021951 és SenseiZen kedveli ezt.
  4. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Jelentem 31. szintet is lenyúztam :)

bonita333, barbi021951, VividDarer és 4 más kedveli ezt.
  5. VividDarer

VividDarer Fórumlakó

Van erre nagyon jó kis progi, jegyzetelni lehet vele és riasztást is beállítani. Évek óta használom: http://www.sticky-notes.org/

6. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

32! Nemsokára egyidős lesz velem a farmom. :D

csio70, Lillapilla73, bogisaci60 és 9 más kedveli ezt.
  7. mebajah

mebajah Fórum császára

Van magyarja is?

Macifül és SenseiZen kedveli ezt.
  8. klaco

klaco Fórum-zöldfülű

Nekem nincs ringlófám, így venni sem tudok ezzel én végeztem az eventtel. Pedig a Magyar eventhez képest ez könnyebb. Eventgazból közel annyt kell termelni, a felröpi lehet gázos.

SenseiZen és ulmo12 kedveli ezt.
  9. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia! Hányas szintre kell eljutnod?
    Szia! Ha emlékezetem nem csal, a ringlófa titokfa volt annodettó, tehát ringlót tudsz venni a piacon.

csio70, Fätum, hóóvirág és 2 más kedveli ezt.
  10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A ringlófa a 3. szinttől elérhető (ára 55 FA a gazdaboltban), a termése a piacon megvásárolható.

hóóvirág, klaco, ulmo12 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

A ringló titokfa volt, szerintem tudsz venni! Valaki írta, hogy fája nem volt és az összeset meg kellett vennie... keresgélj jobban a piacon!

klaco és SenseiZen kedveli ezt.
  12. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Szia Ulmo :) reggel 23-as voltam és eltökéltem hogy márpedig gyorsan növök sokat, így most vagyok 32. Konkrét cél hogy mekkora szeretnék lenni nincsen, az volt a cél hogy az eventen tudjak haladni. Ilyen szupi édes csapatban haladtam is rendesen, már az első két feladatsorhoz meg van a búzám, almám, és folyamatosan ültetek-eladok, azt beforgatom a gazdakörbe, szeretném az erdei tisztást meg a bahamát is kipucolni hasznos területnek :)

csio70, Fätum, Pharmer500#2 és 6 más kedveli ezt.
  13. pirosalma58

pirosalma58 Utánpótlás-írogató

Mindenem meg van az eventhez. A rózsa letermelése szerintem nem probléma. A felröpi kicsit soknak tűnik, de mostanába +-szal szoktam az eventeket zárni. A fehősor is jónak tünik. Jó eventezést mindenkinek.

14. VividDarer

VividDarer Fórumlakó

Az nincs sajna.

Viszont van egy másik progi, ami kicsit más jellegű, de tudja ugyanezt MAGYARUL, és még rengeteg más dolgot. Szintén évekig használtam: http://www.rainlendar.net/cms/index.php
    De már lecseréltem a ThunderBird egyik beépülő programjára.

---------------------------------------------------------------------------
    @klaco

Nekem sincs ringlófám, de tudtam venni a piacon.

Utoljára szerkesztett: 23.7.15
    hóóvirág és Macifül kedveli ezt.
  15. pirosalma58

pirosalma58 Utánpótlás-írogató

Mindenem meg van az eventhez. A rózsa letermelése szerintem nem probléma. A felröpi kicsit soknak tűnik, de mostanába +-szal szoktam az eventeket

csio70 kedveli ezt.
  16. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Közben leesett az ejtőernyős tantuszom, a felröpikkel lesz a gond, majd küldök azt is. :)

Fätum, hóóvirág és SenseiZen kedveli ezt.
  17. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Én úgy gondoltam, eventre az főfarmomra teszem az állatokat, a tisztásra meg szédültre pedig a földeket.

18. Macifül

Macifül Utánpótlás-írogató

:(

19. mebajah

mebajah Fórum császára

Köszi!

20. klaco

klaco Fórum-zöldfülű

Köszi a gyors tájékoztatást, már megvettem a szükséges mennyiséget " tehát hadszóljon az event"!!!

bogisaci60, ada77201, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.