Barátság-csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 22.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mebajah

mebajah Fórum császára

Megnézem,köszönjük szépen.

szellorozsa és Macifül kedveli ezt.
  2. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

33. szint, meg egy rakat barkácscucc legyűrve. :)

Gio, szellorozsa, times84 és 6 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.) De ugye nem kezdő játékos vagy ? Mert egy kezdő azt se tudja mi az a barkácscucc :p

progabi, _Cygnus_, szellorozsa és 10 más kedveli ezt.
  4. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Már kupálódik. ;)

progabi, szellorozsa, Fätum és 7 más kedveli ezt.
  5. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Volt egy 90 feletti farmom, még akkor kezdtem vele amikor a szédült szántó tényleg szédült volt, és a grafika is teljesen más volt. Az exem elvitte magával mert úgy gondolta neki az jár a számítógépemmel együtt. Hát, sebaj. Rég volt szép volt, még az első csereberék meg csemetegőzösök korában. Sok minden nagyon megváltozott itt azóta, így most újra tanulok mindent. :) Most így 3-4 év után már nem dúl bennem mély sérelem és újult energiával nekidurálom magam :) A barkácscuccot ismerem, gyorsan ki is vettem egy csomót, csak most tanácstalan vagyok, mit tákoljak belőle össze először, de azt hiszem, tartogatom, amíg 41. szinten választhatok mesterséget :)

GA-BI-O-Farm, Gio, taga1 és 14 más kedveli ezt.
  6. VividDarer

VividDarer Fórumlakó

Köszönöm :)

Akkor mindent bele :)

szellorozsa, ada77201, nyuszika215 és 2 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Szerintem így volt tisztességes hogy ezt leírtad, mert már látszott hogy nem vagy kezdő. A barkácsból szerintem még semmit, tartogasd. inkább ültessél paradicsomot és add el, abból lesz CSP-d és tudsz belőle mást venni. Persze ezt attól is függ hogy mennyit tudsz egy nap gépnél lenni. Ha csak reggel meg este akkor ne ültess búzát

hóóvirág, nemethpgabi, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  8. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

:) Most egyenlőre még egy hétig tuti itthon leszek szerintem. Utána hülye mód dolgozom, 12 órában, 2 meló 2 nem, 3 meló 2 nem, 2 meló 3 nem, aztán ugyanez elölről csak éjjel. Majd akkorra kitalálom, mi és hogyan jó. Azt hiszem event alatt már meg lesz az a 40, erősen gondolkozom, hogy lekvérfőzős leszek első körben. :) Arra meg úgy is kell a barkácscuccból az építéshez!

Gio, taga1, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Mindenképpen először a lekit váltsd ki. Nem lesz egyszerű az út de az a leghasznosabb. Mindig olyan hosszút ültess ami a farmodon a leghosszabb. Tudom hogy egy pici farmon a 4 órás is nagyon pici, de majd ha eléred a komfortot akkor már sokkal jobb lesz, berakhatod egész napra komfortba. Hajrá!

hóóvirág, nemethpgabi, Gio és 6 más kedveli ezt.
  10. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Na, látod, a komfortot például már nem ismerem sőt a növénynemesítésre is csak hülyén nézek, na de majd event után. :D

szellorozsa és nyuszika215 kedveli ezt.
  11. kukori80

Majd segítünk, csak jussál el odáig:)

nemethpgabi, Gio, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  12. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

El fogok. Elején jól belehúzok amíg itthon vagyok, aztán szerintem beprémiumozom magam. :)

szellorozsa, nyuszika215 és Pug kedveli ezt.
  13. Macifül

Macifül Utánpótlás-írogató

Jut eszembe: nem vagy "csibe"? Egy jó mentor sok hasznos ajándékkal (pl. angórasimogató) tud segíteni.

szellorozsa, nyuszika215 és SenseiZen kedveli ezt.
  14. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

De de, amint beléptem már kértem is mentort. Van vagy 5 tojástojóm meg 2 angórám,meg kaptam tőle egy birkakarámot, lóistállót meg tyúkólakat.

Gio, szellorozsa, Fätum és 5 más kedveli ezt.
  15. apuci30

apuci30 Fórumőrült

engem kereshetsz ha valamit nem tudsz segítek :D szerintem cserenapon is számíthatsz egy két ingyen cuccra :) de nem ígérek semmit előre ;)

Gio, szellorozsa, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  16. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Köszi apuci :D És a többieknek is akik jelezték ugyanezt, örök hálám :)

szellorozsa, Macifül és nyuszika215 kedveli ezt.
  17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Felturbózzuk az új farmodat, jobb lesz, mint a régi;)

Nálam szegfű, zöldtea, magas tp-s ólak, mamutok, óriás ólak mindenhol a holnapi kezdést várják. Bé vagyok sózva rendesen:music: Remélem, hogy a röpi legalább úgy lesz beállítva, mint az előzőben:p

taga1, szellorozsa és Macifül kedveli ezt.
  18. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Na, látod, a mamutokról zöldteáról csak hírből tudok :D

szellorozsa és nyuszika215 kedveli ezt.
  19. VividDarer

VividDarer Fórumlakó

Én bő 1 éve játszom, és csak 2 mamutom van. Hogy honnan, azt nem tudom :) De ámulva olvasom, akik egész területeket mamutokkal raknak tele :)

progabi, szellorozsa és SenseiZen kedveli ezt.
  20. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

A mamutok csemetegőzös cuccok voltak ha jól sejtem.

szellorozsa, nyuszika215 és ulmo12 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.