Barátságos idegenek csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 6.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Csak boomkor szoktam és Bájital nélkül is pl.éjszakára. is. Elképzelhető,hogy már elsőre jön 1 sárga,de ez kiszámíthatatlan. Amúgy ha olvastátok már holnap kezdődő Foci eventet,akkor ott is kicsi változás,mert berakva területre a csiga.
    Lesz itt jajgatás színekért szerintem,bár a beváltása színeseknek jó,mivel tenyésztett ........
    [

Utoljára szerkesztett: 7.7.16
    Melan, bindi5454 és kovacstne kedveli ezt.
  2. csodás

csodás Járnitanuló

Vidd a piacra, 100 db-onként beadhatod. Igaz, hogy visszaküldik egy hét múlva, annyit amennyi helye van, de újra beviheted minden nap. Egy kicsit veszíthetsz, de ha növényt termesztesz, visszaveheted, csak a kereskedelmi költséget veszíted. Én ezt teszem. Jó lesz még az a sok trágya.

demeter03, H-Anita, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  3. csodás

csodás Járnitanuló

Optimizmusodat irigylem. Miből gondolod, hogy péntek estig lesz 200-240 felröppenő csiga? Mászni is alig tudnak, nemhogy repülni. Tenyésztő kosárra nem gondolok.

demeter03, mamika57, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én már kaptam is 186 csigát,pedig az őserdőt reggel leszedtem véletlenül.Lesz ez még több is!!

demeter03, maszilva, Mikulás48 és 4 más kedveli ezt.
  5. revaa

revaa Fórumgróf

Sziasztok!
    5 terület sima fáról 243 csiga jött le :D
    Várom a boom-ot :D
    Holnap estig simán lejön annyi nektek is róla, csak egy kis átrendezés kell.

demeter03, Gio és bindi5454 kedveli ezt.
  6. zsuska1957

zsuska1957 Haladó

Én nagyon le vagyok maradva a 120 csigámmal, bár még vannak aratásra váró fáim.

osztrak12 és bindi5454 kedveli ezt.
  7. revaa

revaa Fórumgróf

A leírásban ez szerepelt:

Nagy vonalakban az mondható el tesztelés alapján, hogy az event maradéktalan teljesítéséhez 150 - 200 nublon csigára,és hasonló mennyiségű szupertápra lehet szükségünk - feltételezve, hogy Boom alatt hajtottuk végre a tenyésztéseinket.

H
    a ennyi akkor már meg is van a fákból 243 csigusz jött össze :D Rúnával, felhősorral, és bájitallal arathatsz 5 percenként, vasárnap ha délután állsz neki, akkor is be tudod fejezni egy óra alatt simán szerintem :)

Peszi2, demeter03, maszilva és 2 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Én is azon töröm a buksimat hogy holnap reggel mennyit tegyek be.
    Most arattam a kakukkokat, mindegyik ól adott egy csigát.

Peszi2, Melan, demeter03 és 4 más kedveli ezt.
  9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

190 csigusz:D nagyon szépen röpködnek, még növényből és fából is! Mire elkezdődik a boom, összejön a szükséges mennyiség mindenkinek! Nincs is szükség arra, hogy végig tyúkozzunk vagy kakukkozzunk, én a bahán a sárgadinnyét szaporítom, a főfarmon meg szegfűt, mert elég sokat beadtam a gazdakörbe mostanában, kevesebb van, mint szeretném...

Peszi2, Melan, demeter03 és 2 más kedveli ezt.
  10. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Sziasztok meglepődtem de rendesen, csak fák voltak kint nekem meg három raktárház,Pannikkal aratva 456 csigát kaptam,csak ámulok.

Peszi2, H-Anita, demeter03 és 6 más kedveli ezt.
  11. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

Meg jött a titkos üzenet szóval versenyre fel. :)

Peszi2, iboly54, Melan és 5 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Azt nem tudtam hogy versenyzünk, de örülök neki, hogy minden rendben van:D 6 tenyésztés terepben 15 perc múlva meglátom, hogy milyen titkot rejtenek:D Szóval mi is a cél? Kinek lesz meg előbb a rózsaszín vagy egyéb? Addig megint nem kevergethetek? Légyszi írd meg, mert nagyon keverhetnékem van:D

Melan, osztrak12, Gio és 2 más kedveli ezt.
  13. agi967

agi967 Fórum biztosa

233 csigával rajtoltam. Gyorsan be is raktam őket pirostetős házba. Holnap délutánig be se nyitok hozzájuk.

Peszi2, Melan, Mikulás48 és 2 más kedveli ezt.
  14. BölcsCsibe

BölcsCsibe Junior szaki

Szia, én 27 csigusszal kezdtem. Innen lesz szép folytatni. Ráadásul nincs elég szupertápom se. Sok-sok csigát neked és mindenkinek! (Habár és tegnap szedtem össze rengeteget a kertből, mert minden növényt megrágtak )

Gio és bindi5454 kedveli ezt.
  15. _pepe77_

_pepe77_ Utánpótlás-írogató

Nem tudom learatni az esoerdot,nem toltodik be csak 99 szazalekig.ID.44363786

16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én is bekergettem az első csapatot ;)

Gio kedveli ezt.
  17. gery26

gery26 Utánpótlás-írogató

na megvan az első tapasztalatom csigusz ügyben. A fő farmon fák vannak kint alma dió semmi extra és 5 ól az is alap ól és aratáskor csak erről a területről kereken 50 csigusz jött. Nálam maradnak a fák mindenütt. Összesen első aratásra 190 csiguszom lett. Holnap megint egy ilyen aratás és meglátom. elinditottam 25 tenyésztést már most bumm nélkül mert szombaton nem leszek és a vasárnap sem biztos igy lesz ami lesz alapon játszom ezt most. Mindenkinek sok sikert!!!!

Gio kedveli ezt.
  18. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Azt hittem verseny lesz akkor ezt benéztem :)

iboly54, Mikulás48, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam kezdésnek is volt ennyi ;)

kovacstne és Gio kedveli ezt.
  20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Húúúúú...!
    Még a petrezselyemből is csiga jön. Nem lesz elég a csigairtó. Rámegy még a jövő évi termés is erre az invázióra.
    Ha kifőzném őket gülüszem zselé lenne belőlük. A salátaszezon elmúlt szerencsére, mert akkor úgy szaporodnának, mint a legyek Etyeken.
    A szomszédoknak inkább barkácscuccot küldjetek, mint csigát. Már ha meg akarjátok tartani szomszédnak.
    Bemondták az Állati Rádióban, hogy Franciaországi EB-t felfüggesztik és népünnepély veszi kezdetét. A focipályák nagyon nyákosak és síkosak. Lehet, hogy Hoki VB lesz.:oops:
    Elnézvén mennyire szaporák, én éheztetni fogom őket, nemhogy szupertáppal etessem őket. Ők a pajtaűr csigák!:wuerg:
    Szerencsémre ebéd után láttam meg az elsőt. Lehet, hogy vacsora nem köll mára.:cry:
    Esetleg nem tudja valaki, hogy francia aratómunkás akció lesz-e a hétvégén?o_O

csodás, Cyra65, juliannakoczkas és 18 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.