Barátságos idegenek csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 6.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én nem tudtam róla, de csinálhatunk, csak meg kéne beszélni a feltételeket hozzá, hiszen itt 5 full körnek nincs értelme:)

Boccio71 és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Csigából :music:? Te jószagú szép Mariska:p ....

HéricsBáró, Boccio71, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  3. gery26

gery26 Utánpótlás-írogató

Na csak visszajöttem. Az első kör kész kifejlődött a zöld nublontehenem. Már csak a másik 3 szin hiányzik. összesen 2 kék jött így bumm nélkül alap csiguszokból. Most megint bepakoltam de bájital nélkül.

bindi5454, osztrak12 és Gio kedveli ezt.
  4. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ha minden szomid küld csiguszt az ugye 2 nap alatt 80 db, a többi meg csak felröppen, a tárolóból eleve 4, szóval símán megvan annyi.

5. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello!
    1. farm szint: 98, kupa 30/30, 2x panni a tölgyesben -> Nubloncsiga: 301db
    2. farm szint: 96, kupa 29/30, panni nincs -> Nubloncsiga: 329db
    3. farm szint: 96, kupa 29/30, panni nincs -> Nubloncsiga: 348db

Itt azért elméletek dőlhetnek meg. A jobban kvalifikált farm kapta a legkevesebbet, így az eddigi full kupa gyakorlatilag nem számottevő előnyt jelent (jelen esetben inkább hátrányt). A farmokon lényegében ugyanazon fák vannak kint és minden felhő, termék ugyanolyan hatást kellett kifejteniük. Tehát, ha tenyészetés miatti alapanyag felröppentése vagy sima event felröppentése van valahogy valamiért nem hasonlóképpen röppen fel (ki érti ezt).
    A 3 farm esetén látható mennyire mások a szerverek beállításai. Persze előfordulhat, hogy a felröppentési lehetőség a szerver leterheltségétől is függ - a 3. farm mindig jól kezelhető, a 2. farm eventen akadozik, az 1. farm event nélkül is lassabb eventkor meg sokszor a mostani felröppenőre hasonlít.

Peszi2, iboly54, Melan és 7 más kedveli ezt.
  6. tornász2002

tornász2002 Járnitanuló

Hétvégén várható B. Bumm?

bindi5454 és osztrak12 kedveli ezt.
  7. ArtemisHunter2.0

ArtemisHunter2.0 Utánpótlás-írogató

Igen

bindi5454 kedveli ezt.
  8. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Most aztán a bőség zavara fenyeget bennünket!!
    Holnap még egy kis focis event is, csak hogy az ördög heverve ne találjon!xDxDxD

Kata_rzis, Rékalány2004, Peszi2 és 12 más kedveli ezt.
  9. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Péntek 18-tól vasárnap estig állítólag igen!
    Bár ekkor lesz a Foci event is.

bindi5454, kutyaszálló és Mikulás48 kedveli ezt.
  10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én nagyon rendetlen vagyok.Első két feladat kész, de most már le is álltam.Nem normális, hogy nem birok várni, de most leszidtam magam.Két egyszemű tehén is mérgesen nézett rá. egy zöld és egy kék.Ott is hagytam őket,majd holnap este rájuk nézek.

Peszi2, -W-595-, H-Anita és 8 más kedveli ezt.
  11. klariszmama

klariszmama Aktív író

5 területről 264 csiga pottyant - volt egy két ól is kint. Retró tyúk adott csigát.
    Jó csigagyűjtést mindenkinek.

Peszi2, dagaz70, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem dőlnek meg az elméletek. A kupa a különleges tárgyakat jelenti: amely lehet barkácscucc, mesterségi kellék, egyéb felröppenők.
    Az összeset kell vizsgálni. Ott ahol a legtöbb csiga jött valszeg sokkal kevesebb más jött. A fákból ritkán röppen több cucc. Ezért van az, hogy a kisebb farmok is viszonylag jól tudnak teljesíteni eventekkor. Ha nem így lenne akkor minden 4-ik eventet talán be tudnák fejezni. (És ne feledjük, hogy a felröppenő csiga értéke kisebb, mint jelenleg a trágyának. A barkácscuccé meg nagy. Jó hogy a kevés kupánál több értéktelenebb cucc jön.)
    A másik: egy mérés nem mérés, majd a hatodik aratás után talán, már lehet mondani valami következtetés félét.
    A harmadik: a szegfűből 84es szinten (ugyan olyan kupánál) több felröpi jön, mint 100as szinten. Ki lehet próbálni. Csak ritka a 84es 30kupás farm, vagy a 100as 22 kupás.

Utoljára szerkesztett: 7.7.16
    Peszi2, GN12, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  13. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    4 csigát beraktam én is kíváncsiságból és nekem is 1 zöld jött. 22,perc 30 ugye vagy 22 perc 20 másodperc Bájitallal .
    Zöld az első szín. Lehet,hogy most azt adja elsőként minden tenyésztőnek?

bindi5454 kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Haló osztrák!
    Vegyél egy rózsaszín zselét a boomra, mert az az összes tenyésztésnek felezi az idejét (8 órán át), és nem kerül sokkal többe, mint egy darab bájital.
    Az alap állatból a legnagyobb valószínűséggel zöld állat lesz. Ritkán kék. Még nincs boom így nincs véletlenszerű állat.
    A zöld állatokból legtöbb esetben kék állat lesz, és ritkán rózsaszín.

Peszi2, HéricsBáró, Melan és 7 más kedveli ezt.
  15. snepi76

snepi76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Én értelmezem rosszul,hogy jár tenyészállat pluszba a színes csigák mellé?Mert nekem nem adott.

Akkor csak a boomnál lesz véletlenszerű állat?

bindi5454 kedveli ezt.
  16. revaa

revaa Fórumgróf

Inkább heverve találjon, ne úgy mint a belga focistát mogyin ! xDxDxDxDxDxD

bindi5454 és -vadocka70- kedveli ezt.
  17. taga1

taga1 Fórum biztosa

Event végeztével amennyiben maradt tenyészcsigád, a szinnek megfelelően tenyészállattá fog átalakulni. Most ez lesz a beváltás. Nem csp-t és tp-t kapunk, hanem a szineknek megfelelően különböző tenyészállatot.

18. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Sziasztok!
    "Kissé" elcsúsztam időben, így nem nagyon tudok sokat visszaolvasni, ezért kérdezném, tud valaki valamilyen számadatot mondani, hogy legalább hozzávetőleg mennyi csigára lesz szükség, ha mindet meg szeretném csinálni?
    Köszi előre is a segítségeteket!

dagaz70 kedveli ezt.
  19. revaa

revaa Fórumgróf

A leírásból hoztam:

Nagy vonalakban az mondható el tesztelés alapján, hogy az event maradéktalan teljesítéséhez 150 - 200 nublon csigára,és hasonló mennyiségű szupertápra lehet szükségünk - feltételezve, hogy Boom alatt hajtottuk végre a tenyésztéseinket.

dagaz70, Gio és mebajah kedveli ezt.
  20. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Ezt a mondást ellophatom :) nagyon tetszik és még soem hallottam :)

Peszi2, kovacstne, magdi06 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.