Barátságos idegenek csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 6.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. oldmacsfarm

oldmacsfarm Fórum-zöldfülű

nálam ua, csak a fantomgólya csapkod kétségbeesetten

revaa, Gio, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
  2. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Szia!
    Nem fogalmaztam elég érthetően, de a válaszodat értem, ez a lényeg. Köszönöm. Az ismertetőt áttanulmányoztam, ezért írtam. Köszönöm, megerősítettél a döntésemben,

-W-595- kedveli ezt.
  3. Nyuszika-40

Nyuszika-40 Utánpótlás-írogató

"Pontos szükségleteket lehetetlenség megadni arra való tekintettel, hogy a tenyésztési eredmények minden játékosnál más eredményeket hoznak. Nagy vonalakban az mondható el tesztelés alapján, hogy az event maradéktalan teljesítéséhez 150 - 200 nublon csigára, és hasonló mennyiségű szupertápra lehet szükségünk - feltételezve, hogy Boom alatt hajtottuk végre a tenyésztéseinket.
    (Szélsőséges esetekben olcsóbban is megúszhatjuk illetve többe is kerülhet.)"

Nekem nem igazán akar 150-200 csiga/táppal kész lenni az event, pedig már a 3. farmon kísérletezem. A tölgynél ki van váltva a rúna, és csak bumm alatt tenyésztek.

Gio, vje0315, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  4. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Event kész lesz.. kicsit nehezen adta a Lillákat nekem ..
    Kíváncsi leszek mennyi jön össze event ideje alatt.

Gio, osztrak12, vje0315 és 3 más kedveli ezt.
  5. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Event kész , 264 csigusszal fogtam hozzá, maradt 100 , meg 20-30 kék és zöld, 1 rózsaszín és 2 sárga, szóval igaza volt Csocsónak 200 csiga bőven elég.:);):)

heureca3, Gio, osztrak12 és 6 más kedveli ezt.
  6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Én már tovább tenyésztem a kékeket és rózsákat a jobb beváltás reményében:)

emocy91, heureca3, Gio és 7 más kedveli ezt.
  7. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia! hasonló cipőben járok én is 580 db táppal kezdtem, most 196 db van, de egyetlen darab sárga csiguszom nincs még. Úgy látszik a föld gravitációja visszatartja őket az ugri-bugritólxD

heureca3, revaa, Gio és 6 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hello nyafi!
    Mindig úgy van,hogy szemesnek áll a világ!! :D

heureca3, Peszi2, Gio és 10 más kedveli ezt.
  9. snepi76

snepi76 Utánpótlás-írogató

KÖSZI SZÉPEN!

10. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Kész :D

heureca3, Peszi2, Gio és 3 más kedveli ezt.
  11. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Na de apja , ezek Szemtelenek xD na jó 1 szeműek..

heureca3, bindi5454, revaa és 9 más kedveli ezt.
  12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Én elsőre 81 adag alap csigát tettem be tenyészteni, ebből még maradt is készleten bőségesen csigám, és kész az event.

emocy91, heureca3, Melan és 10 más kedveli ezt.
  13. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Egyetértek. Azt megnézem, ha valakinek 150 tápból sikerül végigvinnie a feladatsort. Nekem 258 szupertápból lett meg a felhő és a rávalók (csak Boom alatt tenyésztve), még hozzá úgy, hogy a végén az utolsó sárga csigánál már el is ment a kedvem és elveszett a türelmem, és reszkíroztam. 1 sárga, 2 kék és 1 zöld csiga maradt. Eszemben sincs tovább tenyészteni őket. 8)

Anett0310, heureca3, bindi5454 és 8 más kedveli ezt.
  14. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Mi történt a tenyészteleppel? Állandóan megjelenik a cumi! Remélem nem hiába adom be a szupertápokat! :mad:

heureca3, bindi5454, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

hello!
    Nos..100 tenyészettel indítottam,ugye alap csigával,utána 10-10 zöld és kék csigával.Ebből kényelmesen meglett és még maradt is bőven.Persze ez nem általános,csak gondoltam megosztom... :)

heureca3, bindi5454, Melan és 5 más kedveli ezt.
  16. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Nekem 230 szupertápból sikerült megcsinálni, sajnálom a szupertápot a csigák további tenyésztésére.
    Remélem mindenkinek sikerült ettől kevesebb szupertáppal teljesíteni az eventet.

emocy91, heureca3, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  17. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Nekem a sárgák helyett a sárgából legfeljebb az irisgység, ami jutott. :)
    Több mint kétszáz táp, s még nem kész.
    Leho, ha olvasod, akkor most azt mondom, igazad volt, hogy nem kezdtél bele. :)

osztrak12, bindi5454, Melan és 2 más kedveli ezt.
  18. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

osztrak12, bindi5454, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  19. sasvár

sasvár Junior szaki

Ha csak zöld 4 db csigát teszek be, akkor csak zöld fejlődhet ki belőle, vagy másik színű csigát is kaphatok?

osztrak12 kedveli ezt.
  20. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

4 zöld csigából elvileg kék, de meglehet, hogy annál magasabb is kifejlődik. mellette jön(nek) még az ikertestvér(ek) is.

osztrak12, bindi5454, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.