Visszajelzés Barlangkutatás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok! Szép estét!
    152 röpivel kezdtem az eventet...
    a többi rajtam múlikxDérezzük jól magunkat:D

Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban. /Lev Tolsztoj/ ;)

Boccio71, JUCUS, Fenyvesi1010 és 12 más kedveli ezt.
  2. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!!!:inlove:

Még ilyen szerencsém nem volt!!!:D 3-kor kezdtem a szaporítást és a pörizést! Fortuna segített, lett 2db 100%, 2db +1db, és most pöriztem 1db 200%-ot! :D 1-1- en, kk-val 17db-ot aratok!!!:music:
    Szépen haladok, a macskás 7órás a következő aratáskor kész!;)
    Még szaporítom a napszemet is, majd komfortba teszem és reggel aratom 7,10-ig!
    A röpi, majd meg jön!!!:D
    Jó játékot mindenkinek!!!:inlove::inlove:

maszilva, Fenyvesi1010, Nagyii58 és 13 más kedveli ezt.
  3. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Sziasztok!
    Azt hiszem, elkelne a felröppenők gyűjtögetésében Dumbledore segítsége is... ;) Itt integetne a pálcikájával a hátam mögött, akkor talán végig tudnám vinni az eventet... :music:
    Merthogy szerintem siralmas az 5 füvészkertnyi sivatagi rózsából és komplett területnyi saguaróból 125 felröppenő.... Igaz, hogy Pannim csak a tölgy ágai közül kukucskál, több nincs is, hogy segítsenek, de az event végigviteléhez biztosan nem lesz meg az elegendő felröppenőm :eek:
    Vagy még egy esély: a reményhal! :p

Fenyvesi1010, marcsi152, Nagyii58 és 5 más kedveli ezt.
  4. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Lenne egy kérdésem: Hogy lehetséges az, hogy egyeseknek 5-7 Pannival-több felröppenő érkezik, mint nekem-25 Pannival. Nem bánnám, ha valaki felvilágosítana. Esetleg benne volt az event leírásában, hogy 5, max. 7 Panni birtokában több felröppenő érkezik?

1.Elnézést, átírtam magyarról magyarra-az érthetőség kedvéért.
    2.Hogy kinek hány Pannija van, ne zavarjon! Csak használd a saját 25 db-od!
    3.Nem írtad, hogy mit vetettél tegnap, mivel vártad az event-et, azóta mi mindent alkottál.
    4.Mi a gondod? (nekem is van sok:kerék, titkosak stb.... és dühít sok minden.) Viszont leírom dühödten, ugyanakkor értelmesen, s nem kérdőre vonva bárkit.............
    5.Ha olvastad az ismertetőt, láthattad, hogy Pannikról(mint mindig), most sincs leírás.

Fenyvesi1010, marcsi152, Nagyii58 és 2 más kedveli ezt.
  5. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szia szép estét Neked és Mindenkinek!

Bámulatos teljesítmény! Gratulálok:inlove: erre felé más a helyzet. Igazad van a felhö a cél. Csak azt tudnám,
    hogy jutok el odáigxD A piccolot biztos megkapom :cry: nem a ládát..... a kis zöld üveget;)
    Majd az megvigasztal:D .... bár szerintem egy nem lesz elég:p:p:p

rozo52, Boccio71, Fenyvesi1010 és 5 más kedveli ezt.
  6. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Nem a nyelvtan tudásodra voltam kíváncsi hanem,hogy működik a matek a BP-nél
    Ja és 24 órással vártam az event kezdését.

Fenyvesi1010 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A matek az működik , de nem evilági . :D

8. -forrest-gump-

Ezek után nem csodálkozok rajtao_O

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia és köszönöm. :)Nem akartam leírni, mert nem is szoktam ha kész vagyok és már meg is bántam. Látom a Panni lett a téma. A Pannihoz csak annyit: azért tenni is kell, hogy legyen. Nekem nincsenek neon óljaim és terményesek, mert mindent elcseréltem értük. Nekem fontosabbak voltak, mint az ólak. Van akinek a Pocok légyfogó kell, nekem nem. Persze mindenki másképp játszik és érthető is, mert mások a célok. Nekem ez volt a célom, mert tudom, hogy sokat jelent, ha felrepit kell gyűjteni. Már az elején többen írták, hogy ez az event nehéz lesz a felrepik miatt. De ígérem, hogy többet nem írom ki ha kész vagyok és hogy lettem kész.

Fenyvesi1010, marcsi152, Nagyii58 és 2 más kedveli ezt.
  10. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Köszike. Már javitottam az előbb az előző hozzászólásomat, hogy végül előkerült. Mikor a csomagból kikevertem és elültettem akkor még nem volt meg, mert összeszámoltam, de mikor learattam már ott volt. Csak azt nem irtam oda a javitásomhoz, hogy bocsánat azért amit irtam de kissé ideges lettem. Későn kezdtem neki az eventnek és nagyon bosszantott. De megoldódott minden, és én kérek elnézést, hogy olyan ideges lettem hirtelen. Tudom nektek sem könnyű, sőt..... De nem a ti hibátok az egész ami itt folyik az unity miatt, szenvedtek érte eleget ti is. És azt is tudom, hogy ti mindent megtesztek. Még egyszer elnézést kérek.

rozo52, Fenyvesi1010, Nagyii58 és 2 más kedveli ezt.
  11. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia Szusza !

Na, szépen vagyunk, mondhatom ::))
    Kiderült a titkod a Panniról, lesz majd ,, nemulass ,, cserenapon ::))

12. kriszta70707

kriszta70707 Fórumlakó

Sokan kétkedtünk a felröpik mennyiségét illetően, úgy vélem nem tévedtünk. :p Én a 7 órás növénnyel kezdtem, és még ma végzek a szükséges mennyiséggel. Felröpiből most 404 van, ami még a fele sincs a felhőhöz szükséges 1100-nak. Tehát úgy döntöttem, hogy amíg meg nem lesz a kellő mennyiség, addig olyat ültetek 1x1-be, amit 24 óra alatt 2x tudok aratni. (Víz+trágya);) Nálam ez a sárgadinnye, ami alapból 16 órás. Ha jóindulatú vagyok, és hoz 100 db-ot egy aratás alatt a 188 kockából, akkor is az még 6 aratás, ami 3 nap. (Zöld cseppet nem terveztem használni.) :wuerg: Tehát rámegy a péntek, szombat és vasárnap estére lesz készen. Ergo kivitelezhetetlen, hogy a 4 órás növényhez is meglegyen kedd estig az 1100 feröpi. :cry: Ahogy -BombadilToma- gazda is írta, extrák nélkül maximum a felhőig lehet eljutni, igaz odáig egészen lazán. A piccolo ládáig már áldozni kell... A kérdés, hogy megéri-e?????:sleepy:

13. zsilinszkiorsi

zsilinszkiorsi Aktív író

Szia!
    Nekem segítettél, szóval ne bánd hogy leírtad:) Köszönöm!:)

-----

Én a rövidebbel kezdtem, csak a felhőig tervezem mivel felröpikkel így is gondba leszek szerintem:oops: Éjszakára teszek hosszút, ha el nem felejtem és megszokásból event növényt ültetek xD

Fenyvesi1010, kukori80, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  14. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Tegnap rossz döntést hoztam, így 68 db röpim van, 5 full füvészkert és a többi 20 órás fák.........:cry::oops::DAzt gondoltam, kellemest a hasznossal. A másik farmon 1 füvész, a többi 20 órás fa.... 109 db:D Szerintem a füvésszel van a baj:D
    Így nálam egyenlőre, a felhő is veszélyben van :D:wuerg:

maszilva, GYuGYu1003, Nagyii58 és 5 más kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A 4 órás növényem beadva,de hogy mikor lesz elég a felröpi, azt nem tudom.Jobb let volna a 7 órás növény,az biztos többet adott volna, de szerencsétlenségemre amiért nem indult el a választásnál egyik ablak sem,azért mind kettőt kattintottam vagy 5x hatszor.Végül a 4 órás adta meg magát.Most 15 órást ültettem szupertrágyával. A két felhőm ültetéskor még aktiv volt,igy ez is gyorsan érik.A következő 24 órás lesz csak vizzel és trágyával.

Nagyii58, Fenyvesi1010, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  16. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

A felröppenők nem úgy jöttek eddig ahogy gondoltam és a 4 órás növénnyel kezdtem, ezért még ma letermelem a maradék növény mennyiséget. Amikor meg lesz az összes neki állok csak felröppenőt termelni és annyit amennyi a hét órás event növényhez is a teljes befejezésig elég legyen.
    Az számomra teljesen természetes, hogy mind a két növényt végig viszem, mert kellenek a Piccolo ládák és úgy teljes az event befejezése is.
    Hasonló elképzelést és sikert kívánok mindenkinek az eventhez!

maszilva, spagetti24, vihence és 9 más kedveli ezt.
  17. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

11 éve úgy működik, ahogy. Csak kötekedni akartál. Semmilyen tudásom nem akarom megosztani. Itt biztosan nem. Veled nem. Ha a BP-vel van bajod, nekik írj. Itt senki nem tehet arról, hogy jön neki a felröpi. A Panni más dolog, mert azt lehet szerezni. Ha neked fáj, hogy 5 Pannival ennyi röpit kaptam, sajnálom. Többé nem írom meg a felröpi számot, nehogy elmenjen a kedved........

Más: Valamiért ma így jött a röpim. Még csak az első nap, mostantól pedig már a 4 órás gazt kell termelni. Persze ha összejön a röpi. Érdekes lesz. Mindenesetre megettem jó sok maja maszkot . Fel a fejjel mindenkinek, sok röpit!

vihence, Nagyii58, kukori80 és 4 más kedveli ezt.
  18. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia Judit !
    Megnézted a pajtában is a felröpiket ? a totem mostanában rosszul számol.

Kukackukac, Nagyii58, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Mondom , hogy nem evilági

20. -forrest-gump-

25x5% kevesebbet ad mint 5x5% még mindig nem értem,mit akarsz ezzel szemben bizonygatni főleg,hogy nem neked szólt a mondani valóm.
    Úgy vélem ez hiba,és nem árt ha tudnak róla,és talán orvosolják,úgyhogy csáá.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.