Visszajelzés Barlangkutatás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Elértem szerintem a mélypontomat, 29 röpi jött a hosszabb eventnövényből, 30-as legenda, 1+1 panni. Eddig 38-nál nem volt kevesebb.

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Nem szabad elengedni. 430 felrepid hiányzik, annak meg kell lennie. Nem tudom mikor aratod a sisakbabot, még 3 nap van hátra, kedden 22 órakor ér véget. De arra nagyon figyeljél, hogy folyamatosan arasd le ami beért, ne álljon 1 percet se a földben aratatlanul.
    Sok sikert.

furmint111, Fätum, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  3. Bubika1949

Bubika1949 Haladó

A felröpi nagy nulla!!!Még ha kérnék is kevés! Szomorú!

máriamargit kedveli ezt.
  4. Bubika1949

Bubika1949 Haladó

Kinek van ennyi ideje!De köszi!

máriamargit kedveli ezt.
  5. kukori80

Akkor nem a felrepi a probléma, hanem az idő. Nem mindegy. Azért próbáld meg, hátha sikerül, ha már ennyi energiát belefektettél.

6. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

166 1x1-en sisakbab = 124 felröpi. Ezt még 2x meg kell csinálnom. Még fut egy 100%-os bónuszom, van még belőle 6 óra 10 perc. Ha itt kukorékolok fél 2-ig, meglesz a röpi és el tudom ültetni a hosszú eventnövényt éjszakára, már megvan a 40 térkép. Azt hiszem főzök egy jó erős citromos teát. xD

-kaktuszable-, Fätum, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
  7. kriszta70707

kriszta70707 Fórumlakó

Sziasztok!
    Kicsit eltűntem, programunk volt. :inlove: Ma reggel lett meg a felhő. Én a hosszú érésű növénnyel kezdtem, ma váltottam ki a rövidet. Felszaporítottam, és már le is termeltem a mennyiséget (voltak termést adó bónuszaim, plusz zöld csepp). Mindent kivettem a játékból a Piccolóig, amit lehetett. A Piccolót elengedtem... xD Sok sikert mindenkinek! :inlove:

Nagyii58, Bonzó1945, ulmo12 és 3 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Szia, de jó hogy jöttél. :) A múltkor válaszoltam neked és nem szólt senki, Te sem, hogy mit írtam, én meg észre se vettem :D Nemrég írtak, hogy elgépeltem a számot, ne haragudj. 60-t akartam írni. :D
    :D:D Itt csak én kukorékolhatok. :D

9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia Kakaska!
    Én nem engedek el semmit...:)

Én 1 zoknihoz, 1 szatyorhoz is tudok ragaszkodni...de most ez az event távolodik tőlem, de nagyon xDxD

10. jtamaska

jtamaska Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A rövid érésű növénnyel kezdtem, eddig egész jól haladtam, most néztem fel ide, hogy kinek van hasonló problémája. Reménytelenül sok felröppenőt kér a feladat, és "plusz" pont hogy addig a másik növénnyel sem lehet foglalkozni. 333 db van egyelőre felröppenőből, a Mantarájás fealdathoz termelem a növényt jelenleg. Mire gondoltak a "költők", hogy csináljuk ezt meg? Talicskázzuk be a rengeteg pénzt/Farmaranyat?

11. kriszta70707

kriszta70707 Fórumlakó

Jaj, hát én észrevettem, hogy 600-at írtál...xD De, hogy őszinte legyek elengedtem, mert 600 Pannim sose lesz! :wuerg: Aha, szóval 60 az a 600! ;)

12. kukori80

Szia. Neked kötelező hozni, nincs mese. :D Ha kell, egész éjjel kukorékolok, hogy ne aludj el, mert aratni kell. :D

13. véda2020

véda2020 Junior szaki

Köszönöm a tájékoztatást.Meg sem fordult a fejemben ,hogy a felhőn túlra merészkedjek de azt hittem a felhőig eljutok.

14. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Meglett a felhőm, kis manióka segítségével. Hogy hogyan tovább, majd a röpin múlik. De ahogy pakoltam a felhőre a dekorokat, nagyon beszédesnek tűnt mindhárom név:): Mérhetetlenül mély kút, Akadálycsapda, Fejetlenség.:) Na jó éjt mindenkinek!

15. véda2020

véda2020 Junior szaki

Köszönöm .Nem tudtam volna kitalálni.

Kuzdern kedveli ezt.
  16. -.Napocska.-

-.Napocska.- Járnitanuló

Sziasztok!
    Még 650 felröpi a felhőig:sleepy: és a 7-órás eventnövény 3600-al:eek: túltermelve ( nem tehetek róla jöttek a bónuszok sorba)
    Kitartás mindenkinek aki még /már látja a fényt az alagút/barlang végén.:)

Nagyii58 és Kuzdern kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nem kell ilyen stílusban írni! Kicsit visszavehetnél!Nem az van odaírva,hogy friss farmereknek,de láthatod a min. szintet.
    Ebből már csak következtetni kell,hogy vajon meddig jutsz el!A farmodat te ismered...

Utoljára szerkesztett: 30.1.21
    vihence, kukori80, Nagyii58 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Kérek engedélyt csendben virrasztani! ;)
    Ja, az jó volt, a 600 Panni! Bocsi, én sem szóltam. :p

-kaktuszable-, Fätum, JUCUS és 3 más kedveli ezt.
  19. máriamargit

máriamargit Járnitanuló

20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia Napocska! a fényt te adod hisz te vagy a nap, lesz ettől jobb eventünk is az éven...sok sikert;)

-.Napocska.-, kukori80 és Nagyii58 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.