Visszajelzés Barlangkutatás - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Jan 27, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ha valakinek maja maszkra van szüksége felröpihez, szóljon nyugodtan. Nem küldök, mert a posta drága, és az idő méginkább az.
    De nyugodtan bemehet a farmárudába és leakaszthat kettőt. Majd hétfőn ismét kettőt.

Fuhur, szellorozsa and -forrest-gump- like this.
  2. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

3. véda2020

véda2020 Junior szaki

Elnézést,hogy megbántottalak.Minden eventismertetöt többször elolvasok amint megjelenik ,hogy értelmezni tudjam.A gondom ,hogy eventezés kőzben szembesültem azzal,hogy pénz nélkül egy egyéves farm számára elérhetetlen a felhő vagy csak olyan erőforrások felhasználásával ami az utánna levő eventeket tenné elérhetetlenné.114-es szinten vagyok még ma és egy éve indultam.

Last edited: Jan 30, 2021
    szellorozsa likes this.
  4. máriamargit

máriamargit Járnitanuló

Sziasztok nem jön a felrőpí 7órás éjszakai ültetésből 20 db csákány nem akartam hinni a szememnek megvan a növény csak a csákány annyira kevés hogy viccnek is fanyar fákkal vártam az eventet felkellet volna tűnni hogy az a 36 csákány ami bírt jönni nagyon komolytalan hát igy jártam de olvasva a gazdák leveleit ez nagyon el lett számolva szép napot máriamargit

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Az engedélyt megadom. :D
    De most lebuktatok ám, hogy milyen figyelmesen olvastok. :D Mert a kérdés az volt, hogy mennyi pannival arattam a maniókát, én meg írtam, hogy 600. Ennyi ki se fér 1 területre. :D:D

6. kataszab

kataszab Fórum-zöldfülű

Nekem elegem kezd lenni minden felröppenőből. Most teljesítettem a rövidebb tenyész idejű növény mennyiségét. Az utolsó feladat 1080 sarló, amiből a majd tízezres növény aratása után csak 352 db van. Én itt befejezem.

szellorozsa likes this.
  7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia és sziasztok!
    Nos, én nagyot haladtam a reggeli állás óta, felhő pipa, most érik az utolsó adag napszem, és még reggelig megy a 2 db 100%-os bónuszom. Olyan 800 röpi fog hiányozni a piccoloig aratás után...szóval jön a sisakbab és a habanero...éjjel is, holnap is, amíg meg nem lesz minden röpi.:oops: Minden rövidítéssel élek, így valószínűleg be tudom majd fejezni. Szupim nem maradt, szóval gyökkettővel majdcsak meglesz kedd reggelre. Kitartás!

8. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Hát igen, ezért nem is szóltam, mert kitehetünk 600 Pannit 3 területre és még marad is egy kevés, csak nincs mire hasson. xD

9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

:eek:Ez nem volt túl szép hsz Prof Úr.. Te adnál érte 2×50FP-t?
    Van akinek először is FP-t kellene leakasztania...;)

Last edited: Jan 30, 2021
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! értelek...sokat számolok én is...:music:
    Hétfőtől-Péntekig meló, ez nagyon korlátoz engem...talán ha szerda este lett volna a zárás...:)de nincs gond fő, hogy játszunk, és jól érezzük magunkat, ebben a zűrzavaros, rohanó világbanxD:D

11. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok,Sárgadinnye 10panni 122repi, Ennyi még nem volt ebben az eventben.
    még kell310db repi,

12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Most még elérhetetlen, de minden, amit ki tudsz szedni az eventekből, a farmod hasznára fog válni, úgyhogy csináld csak és szedjél ki mindent. Ha majd megerősödsz, meg fogod tudni csinálni az ilyen nehéz eventeket is. Sok sikert.

13. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Csatlakozom!
    Írjatok az ulmo12 árudának.

http://kepkezelo.com/images/r30vcdqhfqmj7mg3jog6.png

Ingyé van. Egyébként elépzelésem sincs, mire használnék fel több mint 11.000 maja maszkot.
    A következő 50 évre tuti elég lesz. Már a maszk szó leírásától is rosszul vagyok. xD
    A 2x50 farmpengőt pedig költsétek valami hasznosabbra, szupertápra, luxusbájitalra stb.

14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem is csak porosodik a raktáramban. Bár ennyi nincs,mint neked, de szivesen küldök én is akinek kell, meg ameddig az engedélyem engedi. Mert a szomszikat se hanyagolhatom el röpi ügyben. :)

15. Tama9

Tama9 Utánpótlás-írogató

A felröppenők negyedénél tartok, ez nem jó jel. Lehet nem értettem meg a leírást. hosszú növényt kezdtem el.

szellorozsa and Ősmókus like this.
  16. .kisvirág.

.kisvirág. Utánpótlás-írogató

Én 11 éve farmozok - anyagi ráfordítás nélkül -, de kétséges, hogy végig tudom csinálni. A röviddel kezdtem, megtermeltem, de csak 400 felröpim van. Hogy lesz ebből 2000? Maximum a felhőig jutok hosszú érésűvel, de kevés a szupim. Aztán nem lesz időm megtermelni a másik eventnövényt. Azért jó játék, nem keserít el, ha nem lesz meg a picolínóm. Üres a zseben, ezt tudomásul vettem, mikor elkezdtem. A játékért csinálom, nem versenyezhetek azokkal, akik pénzt áldoznak. Örülök, hogy nem haszontalan dolgokra költik. Minden kis ajándéknak örülök - kivéve a keréken nyerhető mandragórának és a virágdrótnak.

17. ZSÓFIA59

ZSÓFIA59 Junior szaki

Sziasztok Mindenki ! Én is azt kérdezném ,hogy hogy lehet több felröppenő " sarló ,csákányt " szerezni ?
    Ha ennyire sokat kérnek 2180 db-ot,hogy a csudába jön össze ? Mi a csudát csináljak még ,hát vetni is kell,mert akkor meg az event gaz nem lesz meg.

-kaktuszable- likes this.
  18. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Szerintem nem döntöttél rosszul. Mivel a hosszúból szinte csak fele annyi növény kell,
    mint a rövidebből, (5.980 vs. 11.380) ezért kevesebb plusszal trágya, szupertrágya,
    Kacsa Kata.... felhasználásával tudod megtermelni. Úgy gondolom, hogy legtöbbünknél
    nincs sok ezekből, venni pedig elég drága.

Kuzdern, -gyöngy-581 and Nagyii58 like this.
  19. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Figyelünk, de mi a tízes számrendszer helyett galaktikusban számolunk. Ott maradék nélkül pont majdhogynem kijött. De álmos volt, hát visszament. Kerekítéssel pontos.

20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Thread Status:
Not open for further replies.