Visszajelzés Barlangkutatás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. 1süni

1süni Törekvő

Sziasztok!Maja maszkot nem lehet eladni a piacon?Nekem van jó pár felesleg,hátha valakinek kellene!;)

szellorozsa kedveli ezt.
  2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia! Nem, de küldhetsz ajándékba annak akinek szüksége van rá. :)

3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem piacképes.

Nagyii58, szellorozsa és Fätum kedveli ezt.
  4. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Igen, akinek kell, annak ajándékba szoktuk küldeni.

Nagyii58, szellorozsa, vilimacsa és 3 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nem piacképes. Valószínű nem lenne napirenden, ha lehetne vásárolni. :) Talán napirendere kerül majd egyszer a felső vezetésnél, bár kétlem. :D

6. A felhő meglesz, a teljes event nem.
    Apropó bízom abban, hogy a február végi hasonló event, már nem lesz ilyen teljesíthetetlen.

Nagyii58, jófarmerlány, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  7. 1süni

1süni Törekvő

Oké,köszi!:)

szellorozsa, ulmo12, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  8. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Még kb 250 db felröppenőre vagyok a felhőtől. Itt elég sok helyen láttam, hogy a manióka ültetés segíthet még a gyors aratásban (plusz ugye maja maszk). Mindenféle érésgyorsítóval még összejöhet egy ilyen mennyiségű felröpi?
    Én is láttam már, hogy lesz még ilyen event a februárban.... Hát... :D Bízzunk a legjobbakban.

Utoljára szerkesztett: 31.1.21
    Nagyii58, heureca3 és ulmo12 kedveli ezt.
  9. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nekem már csak 34 db kell a felhőig, de utána feladom az eventet nincs értelme szupitrágyát pazarolni még arra sem, hogy felszaporítsam a 4 órás event gazt. Inkább vetek rendes gazt ami még nem érte el a 30.000 db.-ot, Mivel állandóan tápokat keverek az állataimnak, és így mindig fogynak a gazok a raktárból, és szeretem, ha látom, hogy mindenből elég sok a gazom.

szellorozsa, hclaari, csillus35 és 2 más kedveli ezt.
  10. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Aki tud, küldjön részemre maja maszkot, és lehetünk jó szomszédok! :D
    Gazda: terrdora

Nagyii58 és szellorozsa kedveli ezt.
  11. mija

mija Járnitanuló

Szia leghosszabb amit tudok ültetni az keserű gyömbér , 282 szinten vagy . Maja maszkom sajnos nincsen .

12. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok, a Piccoló ládát csak akkor kapnám meg ha mind két növényt meg a röpit leadtam ?

^^Ayumi^^ kedveli ezt.
  13. mija

mija Járnitanuló

Szia ha szépen kérem ,tudnál nekem küldeni Maja maszkot , mert sajnos nekem nincsen .Nagyon szépen köszönöm .A nevem mija07

Nagyii58 és ulmo12 kedveli ezt.
  14. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Igen! Az event legeslegvégén kapsz Piccolót csak.

15. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Teljesen kivagyok bukva. Kriminális a játékom. Nem lehet aratni. Az aratásaim története: Próbálok belépni a klienssel, várok 10-15 percet, mire bejön. Már csak az eventes felületre szeretnék elérni. ami ha sikerül, akkor learatom, és elkezdenek a virágok forogni. 10 percet várok- hátha visszajön az üres terület, de, nem. Kilépek, majd ismét várok 10 percet, míg betölt, elkászálódom az eventes felületre, talán el tudom vetni. A locsolás általában sikerül ki-belépés nélkül. Ha esetleg mást is akarok, biztos, hogy kidob. Tegnap a klienssel egész nap lakat volt a bahamás területen. Az unityvel tudtam 2-szer aratni, de már éjszakára többszöri ki-belépés után sem tudtam elvetni az eventes felületen. A többit már nem is próbálom. Ez már nem lesz jobb? Ja! Mi az a fekete négyzetben zöld terület és közepén egy óra bal oldalon az útjelző táblán?

16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Lassan, de biztosan haladok a Piccoló láda felé
    A felröpik száma 1015.
    Rövid érésű növény kell még 4600, ma még 3-szor aratok és miután a felröpi gyakorlatilg megvan, éjjelre is mehet e.gaz.
    Holnap 4 aratás, és kész vagyok :)

17. máriamargit

máriamargit Járnitanuló

18. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

A Unity visszajelzős topikban jelezted már a problémát? :) Lehet érdemes lenne :)

Nagyii58, szellorozsa és szemike50 kedveli ezt.
  19. Fätum

Fätum Fórumőrült

Maja maszkot tudok küldeni én is, de már csak holnap, mert a mai ajándékokat már szétosztottam. De írj rám, mert elfogom felejteni. Ez a farmom nevem is.

Nagyii58, szellorozsa, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Ment a maja maszk. :)

Fätum, Nagyii58, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.