Visszajelzés Barlangkutatás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Baktati

Baktati Utánpótlás-írogató

még a felhőig is csak a fele felröpi van meg, de már elengedtem és egy fillért sem teszek bele...akkor sem, amikor majd pár hónap múlva meg lehet vásárolni a felhősort >:(

moric67 és *Lujzika* kedveli ezt.
  2. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok
    szivemből szóltál, bennem is hasonló gondolatok fogalmazódtak meg. 228-as szinten csak 3500 szupertrágyával tudtam befejezni az eventet. tudom, gondos tervezéssel kevesebből is megcsinálhattam volna. 72 évesen nem tervezni, hanem szórakozni szeretnék. sztem a bigpointnak ebben a kritikus időben, amikor az unityra való átállás körül kialakult áldatlan állapotok miatt sok játékosnak elment a kedve az egésztől, babusgatni kellene a játékosokat, könnyebb eventek, értékesebb nyeremények, hogy a játékosok azt lássák, ha nem is megy minden a tervek szerint, oda figyelnek rájuk. nagyon sajnálom azokat a játékosokat, akik nagy kedvvel nekiálltak az eventnek, menet közben szembesülnek a valósággal, bármennyire is igyekeznek, számukra teljesithetetlen az event. mielőtt bárki felvetné, hogy előzetes tervezés.....stb...vegyék már észre, nagyon sok olyan játékos van, aki simán lazulni, szórakozni akar, nem táblázatokat késziteni, melyik éjjel hánykor keljen, hogy végig tudja vinni az eventet. többet kellene gondolni azokra a játékosokra, akik nem tizen éve játszanak mint mi jól felszerelt farmokon. én,Te és sokan mások, akik hasonló cipőben járnak, dohogunk, dünnyögünk, kérdezzük magunktól, na te kis hülye, kellet neked az a piccoló láda ilyen áron:) aztán a mérgünk elszáll, minden megy tovább..szomorú, hogy nem veszik észre, az ilyen hozzáállással sok játékos kedvét elvehetik a játéktól. elnézést a morgolódásért, summa summárum, ezt az eventet igyexem gyorsan elfelejteni. akinek ez az event nem sikerült, ne csüggedjen, biztosan változtatni fognak a hozzáállásukon a játék készitői, hiszen nem lehetnek a saját pénzük ellenségei ők sem.

Utoljára szerkesztett: 2.2.21
    Fenyvesi1010, magdoka, moric67 és 15 más kedveli ezt.
  3. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!
    Még 55 felröppenő kell a teljes befejezésig!
    Kb. két óra múlva édesburgonya + cukkini és a varázsfáim szürete lesz ...
    Hát már rég volt olyan event, ahol küzdenem kellett a felröppenőért! (Nem esik túlzottan jól! Az meg pláne nem, hogy mióta ez az event megy a belépések zöménél megjelenik "A keresett oldal nem található" üzenet.)
    Most már csak azért is megcsinálom! ;) Kerül, amibe kerül!
    A felhő viszont nagyon szuper!
    Kitartást a még küzdőknek!
    Köszönöm a szomszédaimnak, hogy ma sem felejtkeztek el rólam! :inlove:

Fenyvesi1010, Kuzdern, Nagyii58 és 4 más kedveli ezt.
  4. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Sovány vigasz,de a papagájosládából lett egy színjátszó papagáj.

Fenyvesi1010, Nagyii58, Fuhur és 4 más kedveli ezt.
  5. Maffin71

Maffin71 Haladó

Sziasztok!
    Sötétedés előtt meg lett a fény :)
    Nagy örömömre meg lett a felhő!

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

De jó, hogy említetted a papagájos ládát én még kis sem nyitottam :) Egyszerűen megfeledkeztem róla, köszi, hogy emlékeztettél rá :)

Hát... erre nem volt túl nagy szükségem, de elfér a többi között. xD:cry:xD Köszönöm, hogy szóltál róla :)

Nagyii58, jófarmerlány, Hahacska és 2 más kedveli ezt.
  7. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Olyan, mintha állítottak volna a röpi mennyiségen. Sisakbab 1x1-ben 10 pannival 157 röpit adott, így sikerült beadnom a piccolóért az 1080 röpit, még maradt is 29. Kiraktam, kíváncsian várom megérte-e küzdeni. Egy Jacknek, vagy pocok légyfogónak örülnék, de egy varázskalapnak is :) Na majd jövök a hírekkel :)

Fenyvesi1010, Sali~*.*, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  8. Hahacska

Hahacska Törzsjátékos

Sziasztok!
    Toma "öreguras" módszerével tegnap délután meglett a felhő. :)
    Már az ismertető és az első két oldal csevegő elolvasása után úgy döntöttem, hogy ez lesz a cél. Bár tetszenek a folytatásban lévő ládák, sajnáltam a szupertrágyát.
    A 7 órás növénnyel kezdtem, amit napi 3x arattam (29-45 röpit adott aratásonként), éjszakára mindig sisakbab ment termékekkel rövidítve (96-120 közt adta a felröppenőt) - az eventet is ezzel vártam.
    Egy Pannim van a tölgyön + 1 cipelhető. (Kettőn épp a legutóbbi cserenapon adtam túl, mert hónapokig nem volt rájuk szükség. Ez elhamarkodott, rossz döntés volt, a tanulságot levontam.)
    Szurpertrágyát és kk-t a felszaporításhoz és az első kör 1x1 -hez használtam csak.
    Gratulálok azoknak akiknek sikerült végig vinni és persze mindenkinek, aki elérte a kitűzött célját!

Fenyvesi1010, Sali~*.*, rozo52 és 6 más kedveli ezt.
  9. kerge-30

kerge-30 Junior szaki

Nektek jöttek a felröppenők? Nekem alig :( Még 540 db kellene a felhő eléréséig.

Baktati és mani2004 kedveli ezt.
  10. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sajnos nekem sem, még 200 kellene. Szerintem sokan jártunk így. Kétszer is meggondolom legközelebb, hogy elkezdjem-e, ha csak egy területről jön a felröpi.>:(

Baktati, mani2004, böbe764 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. mami531953

mami531953 Haladó

10eve jatszom a Farmeramat,de ennyire meg soha nem csalodtam.Bevetettem az osszes szuper tragyat KK-at,sot a farm pegngo lehetosegemet is felhasznaltam a limitalt kellekek vasarlasara,de igy sem sikerult meg a masodik eventvoveny kitermesztese sem.Szerintem el lehetne gondolkodni a szerkesztoknek.Gondolkodom,hogy megeri-e ez a jatek ,hogy tovabb folytassam hisz jatekkent indult,de most mar teljesen mas ertekrendbe lepett.

Fenyvesi1010, Baktati és mani2004 kedveli ezt.
  12. pistacia2

pistacia2 Járnitanuló

Én még ilyet nem láttam !!!!!!! Aratok, vetek, mindent megteszek, hogy eljussak legalább a felhőig de hiába !!!! Ez most mire jó??? Fizessünk???? 10 éve játszom, minden hónapban farmunkásokat veszek 2 farmra, elég sok pénzt utaltam már a farmeramának! és egy nyanvadt felhőt nem tudok megszerezni! Abbahagyom 10 év után az egészet !!

Fenyvesi1010, Baktati és mani2004 kedveli ezt.
  13. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Nem az event szó szerint volt nehéz, hanem a felröppenő volt túl sok, főleg 1 területre. Lehetne túl hangosan írogatni, de senkit nem érdekel. Amikor panaszkodtunk (személy szerint én is) még le voltunk tolva, hogy mit képzelünk, mert mindenkinél szuperül megy az átállás, mennyit dolgoztak rajta stb. nincsenek fennakadások. Még úgy lett sokszor beállítva, hogy a gazda a balfék, mert megakarja magyarázni és ezt néhány gazdatárs is támogatta ezt a hozzáállást. Ezeket a dolgokat én már rég elengedtem. Eddig is szinte süket fülekre talált. Annyival szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a mi moderátoraink segítőkészek. A tőlük telhetőt megteszik. Nekem maximálisan ez a véleményem, kivéve akkor mikor csak sorra rendreutasítják a gazdákat, hogy már pediglen a farmon minden "tökéletesen működik", ha szó szerint nem is így írják. Na ez kiveri a biztosítékot. A mai napig kínlódás lett ez a játék. Hol kidob, bezár, nem indulnak a segítők azonnal, a piac, felröppenőket jóval később mutatja a valós számot nem tudom követni és még sorolhatnám. Azt hittem, hogy most már flash nincs, jobb lesz. Minden event alkalmával ezt vártam, de nem. Eddig, ha tényleg emberi mértékkel mérve, nagyobb beruházások nélkül nem ment, akkor az utolsó 1, másfél napban tekertek a felröppenőkön. Most már az sincs. Ha nem áldozol rá megfelelő mennyiségű pénzt buktad az adott eventre logikusan tervezett végeredményt. Én is majdnem kezdetektől játszom. Próbálom úgy felfogni, hogy ez csak játék, de 10-11 év után egy kicsit több. Aki nap, mint nap eventről eventre haladt és csak azért is meglesz, azt már úgy gondolom, hogy az már több és sokan ezt nem értik meg. Ha a reális lehetőségeket nézem, akkor ezen csak én bosszankodom és vagy elfogadom így a játékot vagy nem. Nincs más alternatíva. Szó szerint sajnálom, hogy inkább csak visszafejlődést tapasztalok. Lehet, hogy most még nem számít, hogy 1-1 gazda azt mondja, hogy most volt elég, de, ha ez így marad hamar más játék után kell nézi, mert ennek így vége lesz és lehúzhatja a BP a rolót.

ulmo12, Fenyvesi1010, Nagyii58 és 4 más kedveli ezt.
  14. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Felhő meg van és maradt 21 felröpi amiből 20-at még beadtam a következő feladatba mert az csak azt kér és kész vagyok :)
    1 Azúr papagáj lett a papagájos ládából.

Fenyvesi1010, Kuzdern, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
  15. hakmak

hakmak Utánpótlás-írogató

Sziasztok, mi lehet az oka, hogy bedobtam az 1089 db sarlót és csákányt, de nem kaptam meg a felhősort, vagy az utolsót 2x kell teljesíteni? Segłtsetek légyszi!

16. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Sziasztok pikló láda multimszking zsenit adott, Tudja valaki,hogy mit ad? Vagy csak azt a 6000 tp-ét ami alatta van?

17. Hooker78

Hooker78 Utánpótlás-írogató

Üdv mindenkinek,háát mit mondjak az eventnövényt letermeltem már szombatra de hogy felröppenöböl igen keveset ad ez miatt nem lett meg a felhősor és sajna ez már ne az első ilyen alaklom,hogy felröppenő miatt bukok eventet.Mindenkinek szép napot

18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Frissítettél , hogy a rendszer felfogja , hogy kész az a rész ?
    A felhőt üresen kaptad meg . Szóval balra a rublikát gördesd le , és alulról a kérdőjel felett az üres felhő ikonba lépj be , és ott lesz .

hakmak, Fenyvesi1010 és Nagyii58 kedveli ezt.
  19. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,

Ahogy irtad, eddig azert eleg konnyen teljesitheto eventek voltak, meg a unity nehezsegek mellett is, belefert aratas kihagyas is, nem kellett sokat szamolgatni, egyedul a unity volt kinlodas.

Ez az event viszont nagyon nehezre sikerult, ez teny, tul nehezre is talan, foleg ebben az idoszakban. Viszont az hogy voltak eventek amiben extrakat kellett felhasznalni hogy teljesen befejezzuk, eddig sem volt ujdonsag, idorol idore elokerult egy-egy ilyen event, peldaul a targykeresos.

A kulonbseg hogy ott altalaban az ajandek is megeros volt, itt biztos nem. 2000 szupertragya 1 Piccolo ladaert, az biztos nalam kimaradt volna.

Szia,

Nagy szamolgatas, vagy tervezes nem kellett volna, csak annyi, hogy mar az elejen lehetett latni, hogy 1 teruletrol, extrem sok felropi kell, es valoszinuleg jelentos eroforrasra lesz szukseg.

Peldaul ha 1 terulet hosszu eresu eventgaz nem ad 100 felropit, akkor eleg nagy lesz a baj. Szerintem 1 napi aratas utan mar lehetett latni, hogy aki vegig akarja csinalni ott nagyon sok mindenre lesz szukseg, es mar ott el kellett volna engedni, es akkor mar nem is kell tervezgetni.

Ez az event most tul erosre sikerult, abban egyetertunk, hogy a mostani hangulat kozepen erre semmi szukseg sem volt, hogy ez mire volt jo, nem tudom.

Ahogy mondtad az eventet el kell felejteni minel gyorsabban, de hogy ok valtoztatnak? Ez jo vicc, mar lehet latni, hogy jon a kiralyno, majd ott meg lehet nezni az eventcsevegot.
    Utana meg jon a farmos teruleten egy ugyanilyen event mint ez, szoval erdemes elore is keszulni a mergelodesre, de inkabb fel kell ide jonni, es olvasni, es szepen elengedni az eventeket 1 nap utan, utana nincs mergelodes.

Nalam peldaul mire megirok egy ilyen hosszaszolast, addigra a unity ugy dont, hogy megporgeti a baranyokat, es mire itt vegzek addigra a farmon mar csak a talicskazo barikat latom, szerinted a majom kiralynovel meddig fogok igy kinlodni? Semeddig...

De nem mergelodom, szomoru vagyok.

20. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok a felhő nekem is megvan de tovább nem jutottam bár igazából el is engedtem. Nem ért meg annyi pazarlást. Most vettem észre, hogy holnap nem csak tenyésztős event lesz kicsit későn de ültetek a felröpihez. Jó éjt

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.