Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Úhhh, ennek nem is tudom, hol és milyen módon tudnék utánanézni. Mármint az oknak.
    Hibajegyet nem érdemes készítenem róla, hiszen nem olyan volumenű probléma, ami extra intézkedést igényel.

Ha nem haragszol, erre a helyzetre egyszerűen azt mondom, hogy ezt így, ahogy van, engedjük el!

Én is kaptam/vettem ilyen csomagot, de én inkább kivárom az érési időt, mert úgy izgalmasabb. :D
    Igen, én is maximálisan megérősnek találtam ezt. 8)

Utoljára szerkesztett: 21.9.19
    Fatther, rozo52, Gio és 5 más kedveli ezt.
  2. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Megérte várni rá! :music:

Egy javaslati jegy nem nyitható, hogy ezt a csomagot minden reggel tegyék be? xDxD

9 csemetéből 5 mamutfa. Ez kiváló eredmény úgy gondolom.

Fatther, DevilMókus, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok, szia Beco.
    Ebben a témában ez már nem most kezdődött. Én sok évvel ezelőtt többször leírtam a csevegőbe és utána otthagytam hónapokig, hogy csak azoknak van joguk beírni a haladásukat vagy a sikertelenséget akiknek nem akar vagy csak nehezen sikeredni 1-1 event? Hogy van ez? Persze választ nem kaptam és én is inkább olvasni megyek oda meg persze tájékozódni.xD

Más: kiváltottam érméért a fákat és ólakat. Volt egy pónim most jött még egy hozzá, természetesen nekem nem lehetett hangyás mivel távol voltam az is jött és a bahán egy pandakuckó rózsához is szerencsém lett szerintem ennyi siker elég is ilyen kevésből.:):inlove::music:

Fatther, -vadocka70-, DevilMókus és 7 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Mindhárom eventezős farmra kaptam, meg is vettem.
    [​IMG] 269 Ft-ot kértek érte, még a bolondnak is megérte. :D:inlove::inlove:
    Az egyik farmon a 9 csemetetéből csak 4 mamutot kaptam, de a másik kettőn 9-ből 6 db jött! :D:inlove::inlove: Normál érésidővel érleltettem a csemetéket.
    Mindjárt adtam nekik egy kis kakaót, hadd érjenek be hamarabb, és legyen erejük a többletteljesítésre is :D:inlove::inlove:. A rendes fákat, annak ellenére, hogy XXL-sek lettek, száműztem a raktárba, mert a gazdaköribe termelem a 100 ezer feletti mennyiség igényű Nefelejcs-be a narancssárga árvácskákat a táltosért, és annak kell a hely. ;)
    Napsütéses kellemes kirándulós hétvégét kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

-vadocka70-, DevilMókus, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  5. BackOffice

Szia Imiiiiiiiiiiiiii! :inlove:

Jó téged újra látni, olvasni. Örülök, hogy jól vagy és újra köztünk vagy!
    A csevegő egy nagy "olvasztótégely" és nagyon nehéz moderátori terep. Ahol összeszokott, egymást "ismerő" játékosok vannak, ott nincsenek akkora szikrák.
    Szerencsére az eventcsevegők hamar bezárnak és bekerülnek az archívumba. 8) A következő pedig (általában) tiszta lappal szokott indulni.
    Igazad van, tájékozódni érdemes odamenni. Én is megyek minden alkalommal. Titkot se csinálok abból, hogy vannak nevek, akiknek keresem az írásait. Szeretek tanulni tőlük, vagy csak egyszerűen szeretem a stílusukat, empátiájukat, reális optimizmusukat. Értük, miattuk (mittomén, melyik vonzat a helyes ide) érdemes ott olvasgatni.

Fatther, Katka54, DevilMókus és 7 más kedveli ezt.
  6. BackOffice

A visszajelzésbe hangsúlyosan beleírom, hogy mennyire elégedettek voltak ezzel a csomaggal a játékosok. 8) :music:

-vadocka70-, ördög0, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én csak a sajnálkozók táborát növelem, mert sajnos tojásokat nyitogathatnék, ha lecsaptam volna arra az ajánlatra. Légy oly kedves, írd bele azt is, hogy azok is szeretnének ilyent kapni akik most a másik variációt kapták meg, ha szabad ilyent kérni, remélem lehet :D
    Valószínűleg egy perc gondolkodás nélkül vettem volna meg én is, ha ilyen ajánlatot kapok a másik helyett :D

HéricsBáró, Fatther, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  8. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,

Na erre meg visszajovok, aztan befejeztem, mert ugy latom a viszalyt csak tovabb szitottam.

Nem fogjak megszuntetni, nem tehetik meg, es nem is lenne helyes. Innentol akkor nincs nublon, meg nincsenek ilyen eventek? Es kozben meg ugyanugy ledegradaljak a kitehetok erteket? Nem, ez nem megoldas. BP megasta maganak a godrot es ebbol nem fog tudni kijonni.

Szerintem igy hagyjak, nem fognak valtoztani 50-100 gazda jatekos miatt.

Azt mondom, hasznaljatok ki maximalisan minden ilyen eventben, a nublonoknal, es szedjetek ki tobb ezer szupertapot, tobb tizezer szupertragyat, ezt erdemli BP.

Fatther, genka53, DevilMókus és 8 más kedveli ezt.
  9. BackOffice

Az eddigi gyakorlat alapján, az ilyen egyedi ajánlatok visszatérnek. Amit most te kaptál, legközelebb nekem "ugrik fel" és fordítva.
    Biztos vagyok abban, hogy hamarosan te is kapsz ilyen lehetőséget. :)

Fatther, Kuzdern, rozo52 és 3 más kedveli ezt.
  10. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Letudnád írni kérlek, milyen a másik csomag? Mi(k) szerepeltek benne? :)

Köszönöm!

Kuzdern kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    A Különleges akciók csevegőjébe vittem a képeket árat és linket is, kérlek nézd meg ott :)
    Bocsi tévedtem a képeket nem vittem:
    [​IMG] [​IMG]
    PS: Elnézést, de néha elkeveredem azon, hogy mit írok a fórumra és mit a csapatomnak az FB-re :):music:xD:cry::oops:

HéricsBáró, Fatther, Katka54 és 4 más kedveli ezt.
  12. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia Zsu.

Név,kép nélkül .
    Ma kaptam egy levelet ahol megköszönték amit felvázoltam,
    örülök hogy ilyen is van néha-néha s
    meglátta benne a gazdatárs a saját lehetőséget s így finomította át az apró részleteket saját magára.
    Nem volt 0 perces ól lehetősége mégis sikerült neki amit szeretett volna elérni.

Fatther, genka53, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  13. rozo52

rozo52 Törekvő

Szevasztok!
    Nekem is a fás ajánlat jött reggel! 3 mamutfa lett /1 szupertrágya,1 zoknis és zokni xl /,de kaptam 1 xxl almafát is!! :)
    Az eventesből kivettem a hangyás titok ólakat és végre lett hangyám, így jól indult a reggel!
    Mindenkinek ilyet ! ::))

Fatther, genka53, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  14. BackOffice

Szia!

Mivel ezek egyedi ajánlatok, nem írhatunk ki róla semmiféle hivatalost kiírást.
    Amikor kapunk erről infót (most még mi sem kaptunk), akkor beleírják, hogy szigorúan belő infó.
    Az azonban nem tilos, hogy a játékosok egymásnak elmeséljék, hogy ők mit kaptak.
    Ezért jó, hogy vagy ide, vagy a különleges akciók csevegőjében beírjátok, ha valami egyedit találtok a bankban.

Fatther, genka53, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  15. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!

Én is Farmer rejtély csomagot kaptam reggel,még gondolkozom kicsit meg vegyem-e.A mamutfás csomagra biztosan lecsapok,remélem nem sokáig kell várni rá.A gazdakörből amit ki lehet venni,ilyen lassú haladás mellett sose lesz meg.

16. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Ez valószínűleg új csomagok [szerintem], és van még pár szerintem új csomag, amiről még nem tudunk, de a következő hetekben tudomásunkra adják. :music: (Legalább is remélem. xD:p)

genka53, Katka54 és Kuzdern kedveli ezt.
  17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Én leírom, mit ad nekem - még szedem őket mert óránként kell és 5x lehet - és így tudsz dönteni kell-e neked. Én nem venném meg még ennyiért sem csak belelkesedtem a másoknál látott mamutfákon a másik fajta csomagnál.:eek:
    6 tojás ad 1-1 bájitalt xD
    8 ad Tp-t, mégpedig darabja 4275 o_O
    1 - 4 kk trágyája :eek:
    1- 4 zokni o_O
    1 tojás 5x 10 db szupertrágya
    1 tojás 5x 1 - csillag :sleepy:
    2 tojás ad 5-5 1 órás munkás kupont :)

Fatther, genka53, Katka54 és 2 más kedveli ezt.
  18. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Köszönöm hogy le írtad,a bájital,a tp nem érdekel,az 5 csillag se nagy szám meg vagyok nélküle.A kk trágya és a zokni meg a szupertrágya nem ér meg nekem annyit.A munkás kuponokat hozzá adva se.Minden hónapba meg veszem az aratót,mert nincs annyi idöm reggel hogy 15 percnél többet legyek a játékba.Mégegyszer köszönöm!Meg néztem alaposabban talán a pp és a FA megérné,azt hiszem még gondolkozom rajt egy kicsit.

Fatther, genka53, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  19. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Nem baj ha ide írok? Csak mert az event csevegőbe inkább ezt nem teszem be. :)
    Volt végre egy kis időm ma, és átgondoltam ennek a sörfesztiválos eventnek a lehetőségeit. Jobb mint a nublon, meg a legelső királynő... :D

Kicsit játszottam. :D

Bár a villából úgy érzem, hiánycikk lett. xD Késeket tessék, tessék! Cserélem villára őket! :music:
    Holnap folytatom, mára elég volt ennyi. :wuerg:xD

Kicsit szórakoztam legalább végre. 8)

vihence, -vadocka70-, rozo52 és 7 más kedveli ezt.
  20. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

[​IMG];)
    Caaaak ennyi :inlove:

genka53, Gio, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.