Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Köszi! :)
    Ikonokat én is le tudok szedni, de nekem ezek kellettek:
    pl. fa_plusz_egy.PNG
    Ezeknek egyforma az ikonja, de a "tartalma" más. Ahogy a TP bónuszoknál is. Ezeket csak a keréken tudtam kifotózni.

DevilMókus és kovacsniki84 kedveli ezt.
  2. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Pedig van a növényekre is +1-es bónuszos ikon kép (meg kettes is), és a fákra is van +1-es és kettes ikon is. Nem értem miért nem ezek vannak a kerekkeréken, sokkal jobban beazonosíthatóak lennének.

Lehet nyitott kapukat döngetek megint. :music:

DevilMókus kedveli ezt.
  3. BackOffice

Azért, mert azok más bónuszt jelölnek. A kerék bónusz azonnal indul és 6 órás. A növénybetakarítási pedig "tárolható", tetszés szerinti időben indítható és 24 órás. Még jó, hogy a kettőnek nem ugyanaz az ikonja. Lenne is keveredés és számonkérés, hogy "ő más bónuszt kapott, mint ami a keréken van".
    Jó éjt, kidőltem mára....

4. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sajnos ez már megbukott akkor, amikor berakták a rekeszes 100% bónuszt is. A keréken és a Teljes bevételi bónusz S ikonja egyezik, és a TP-s ikonok is (a sima nem dísztárgyas) stb. Sajnos e téren is katyvasz van már.

Jó éjt. :)

DevilMókus és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Szia Beko!

Amikor utoljára módosítottak a keréken - ha jól emlékszem - az az információ volt, hogy a nyereményeket hozzáigazítják a játékosok szintjéhez. Lehet erről valami egzakt választ kérni a BP-től hogy ez konkrétan mit is jelent? Ha volt ilyen, elnézést de elkerülte a figyelmemet.
    Köszi

DevilMókus kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ő ad csatnit , és meg Szarkofágfát ? Megéri . :D

7. BackOffice

Szia!
    Erről szó szerint ennyi az infó, semmi több.

DevilMókus, genka53 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Ambarella nem cserélhető.

9. HéricsBáró

Szia
    Én neon egér ólakkal fogok álmodni . A kérdés , hogy mennyivel ? :inlove:

kovacsniki84 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem tudom eldönteni, hogy dühös vagyok, elkeseredett, hogy ennyire lükének néznek másokat, vagy ennyire nem ismerik a játékot (de miután a cserés felületet és a rózsa ólat ismeri ezt kizárom vagy... nem is tudom. Szóval alig találom a megfelelő kifejezést erre és az ehhez hasonlókra:

Minőségi csere ráfizetés nélkül?

A legnagyobb bajom az, hogy nem egyedi, rengeteg ilyen és hasonló van a léghajón. Sajnos nem csak ezt a két képet hozhattam volna, hanem ennél sokkal többet is. Ilyenkor sajnálom, hogy névtelen a léghajó, szívesen megnézném a farmnevét a keresést indítóknak.

11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Gyöngy
    Ilyen vad ajánlatok már a legeleje óta vannak... Nem is értem, hogy ezek miért okoznak még meglepetést bárkinek is?:music:
    Miért lenne jó, ha látnád a feladót? Előrébb lennél vele? Nem hiszem, a végén még nagy meglepetés érne, ki tudja.;)
    De ha nagyon kíváncsi vagy rá, akkor cseréld el és egyből kiderül az ajánlat gazdája.8)
    Maximum nevetni éri meg rajta, idegeskedni biztosan nem.:)
    A léghajóról szedtem le ezeket...
    Nem hinném, hogy csak úgy "tudatlanul" pakolászik ki mindenki a léghajóra.
    Kár lett volna kint hagyni ezt a pár olcsóságot.xD

Fatther, genka53, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Szia!
    Ez a hozzászólás amit írtál eléggé furcsára sikerült, de végül is igazad van.

Ha elküldöd amit az ajánlat kér én benne vagyok és cserélek, ilyen okos javaslatot, mint amit most tőled kaptam nem kéne parlagon hagyni, ezért a segítségeddel kihasználom és, hogy kár ne érjen küldöm is az ellenértékét xDxDxD

További jó cseréket kívánok neked.

Kuzdern és HéricsBáró kedveli ezt.
  13. BackOffice

Sziasztok!
    Én is akartam ma hozni egy képet, ami feldühített.
    Ma egyébként is kutya nehéz napom van, talán emiatt is van az, hogy a tűrőképességem a bányász béka popsija alatt van.
    De én azt gondolom, ha valaki egy alap szitakötő ólat adna egy neon ólért, ott kimondottan arra játszik rá, hogy hátha megzavar vkit és az félrekattint. Magyarán szándékosan tesz ki olyan csalit, amivel másokat átverhet. Ez galád dolog és az én értékrendembe nem fér bele.

Aztán eszembe jut a sokat emlegetett mentorom, aki azt is mondogatta nekem, hogy "Kiscsibe, ez a játék leképezi az életet. Aki az életben jó ember, itt is az. Aki az életben csaló, nyerészkedő, itt is az."
    Mivel a regisztrálási feltételek között nem szerepel az, hogy ide csak lelkiismeretes és becsületes emberek regizhetnek, nincs garancia arra, hogy itt ne szaladjunk bele olyan emberekbe, akiket a való életben is nagy ívben elkerülnénk.

De én töretlenül hiszek az emberi jóságban és abban, hogy az mindent és mindenkit túlél. Itt is és a való életben is.

Tudjátok, hogy itt nincs off továbbra sem.
    Ha akarjátok, hozzatok ide képeket a léghajóról is. Akár dühítő, akár nem.

Anulu73, Rozi472, rozo52 és 13 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Érdekelne, hogy melyik részét tartod furcsának?:)
    Vagy talán az egészet? Pedig csak a valóságot fogalmaztam meg.
    A lényeg, hogy az Én lelkiismeretem tiszta, bármire is gondoltál velem kapcsoltban.

15. -gyöngy-581

Az enyém is teljesen tiszta :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Szia
    Az enyémet az egerek rágják már . :D Szereztem 22 neon egér ólat . :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia Jancsika :)
    Gratulálok, ügyes vagy :)
    Még 10 db kéne nekem is, hogy készen legyek, igyekszem, aztán meglátom, hogy sikerül-e.:inlove:

HéricsBáró kedveli ezt.
  18. BackOffice

Szia!
    Én a neon tyúk-nyúl párosra álltam rá. xD

-vadocka70- és HéricsBáró kedveli ezt.
  19. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia/Sziasztok!

Először próbáltam ki a nagyok játékát és nagyon élveztem, ahogy gyarapodott a növényem nem hittem a szememnek biztos vagyok hogy lesz még folytatás. :)
    A lényeg hogy kb. 2000 zöldpörit és 2100 partit vertem el kb. 3,5-4 óra alatt (megállás nélkül) egy komfortról 370 növény jött le ami nem tudom, hogy jónak vagy rossznak számít e ennyi pörgetésből. A party pörgetés utolsó 500 pörije egyetlen tp növelőt sem adott pedig minden második pörinél ott volt +100% vagy a +200%-as a tp-s vonalon nagyot csalódtam sokkal többre számítottam én is.
    Ezt már rég terveztem, de a nublonok csak grátisz volt nem hittem volna hogy ennyi szuper trágya vissza fog jönni a felhasznált mennyiségnek több mint a fele vissza csurgott szóval az egész nagyon jól jött ki és sokat tanultam most is. :)

genka53, Fatther, -vadocka70- és 9 más kedveli ezt.
  20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Termény bónuszt is kaphattál volna többet, hiszen én is kaptam majdnem ennyit egy komfortról (350), lényegesen kevesebb (1500) pörgetésből.
    Ami igazán jólesett: a nublonok akkor jöttek, amikor a szintlépő csomag miatt amúgy is terveztem komfortozást. Ettől jobban egymásra pakolni nem is nagyon lehet ezt a bizniszt. Remélem, nem volt véletlen és a jövőben fog ez még ismétlődni. A legjobb percekben egy amaránt komforton 400.000 tp fölött hozott a konyhára. :)

Amaránt termelésével csak azóta foglalkozom, amióta lehet nemesíteni. Nem haladok rosszul. :D Kár, hogy továbbra sem tudom értelmesen felhasználni, nincs hová bedobálni. Ha lehetne, egy percet sem gondolkoznék rajta, menne a levesbe az egész.

amaránt.png

Nem csak az idők változnak, maga a játék és a taktikák is. Volt, amikor a haladást illetően a fák voltak a királyok a kerékkel karöltve, aztán a dekor elemek. Most leginkább a szintlépő csomagok melletti nullapercezés (ólak, növények) az, ami tolja a TP csíkot előre.

Utoljára szerkesztett: 8.11.19
    genka53, zsani_apja, Fatther és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.