Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Vééégre!!! Köszönjük szépen! :)

alpha58 és DevilMókus kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Sziasztok :)
    Nekem is van egy fura kérdésem a Vén juharral kapcsolatban: Ha a fás menüben van, akkor elméletileg be lehet tenni a füvészekbe is? Kíváncsi leszek rá, meg fogom próbálni :D

HéricsBáró és kovacsniki84 kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Jancsika! :)
    Gratulálok a sikeres manőverednek! :inlove:
    Sajnos picit el kell kedvetlenítselek. Tudtommal (legalábbis nem tudok róla, hogy változott volna a napi limit), ugyanis ajándékba a normál napi 20 db ajándékon kívül csak 20 db ajándékot kaphat egy farm egy napon.
    Így 1-2 cserenap elmegy, mire az összeset átcibálod. >>Ajándékozás és csere<< leírása és a szabályok.
    A Pankákkal is megcsinálható ez, de arra is vonatkozik a max 20 db/nap. Sajnos így egy kis üröm vegyül az örömbe. :music:

4. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

ha a dekorról beszélsz az FA-ért küldhető , így korlátlan számban , akár ezer darabot is a nagy farmjára
    és nem cserenapon küldi át , hanem most , a kis farmjairól a nagyra ajándéknak
    learatva nem sok mindent ér

Utoljára szerkesztett: 20.11.19
    HéricsBáró, Gio és genka53 kedveli ezt.
  5. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Eléggé sok ügye van már. Nem lehetne végleg mellőzni?:music:

DevilMókus kedveli ezt.
  6. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia szomszéd!
    Elgondolkodtattál.
    Gondoltam én is beruházok 300db-ra.
    De gyors számítások alapján azt kell mondanom, hogy nekem nem ér meg jelképesen kb: 9-10.000Ft-ot, hogy 1-2 nappal hamarabb lépjek szintet, még ha 2millió Tp főlé is tornáznám őket. Ahhoz meg lusta vagyok, hogy csináljak 300 kis farmot hirtelen. Régebbi kicsiken meg nincs fedezett. Drága mulatság lenne, vagy időrabló. Szóval nekem teljesen mindegy, hogy kb: 60 vagy 59-58 nap alatt jutok eggyel feljebb. Így még a gondolatot is elhessegettem. Maradok a pockosoknál.
    :)
    Tovább gondoltam. Nem kellenek még vésztartaléknak sem. Remélem a pockosok nem romlanak meg, elvégre nincs szavi idejük.
    :D

Utoljára szerkesztett: 20.11.19
  7. -gyöngy-581

Szia Alex :)

Én ehhez lennék nagyon lusta:
    Elméletileg ezeket a dekorokat le is kell venni a területről és nagyon rövid időn belül lejárnak, főleg, ha még felhős gyorsítást is kapnak.. Én biztos nem kattogok annyit pár +tp-ért, mint amibe az egyenkénti bontása kerül, hogy újra kitegyem a pockokat.

Még azt sem mondom, hogy számomra nem fontos a szintlépés, mert szeretek haladni, de nem ezzel a dekorral fogom elérni a kitűzött célomat, ebben teljesen biztos vagyok.

Kaptam a szomsziktól párat emlékbe jó lesz, de területen nem hiszem, hogy látni fogom őket valaha is.

Igazad van a kisfarmok ügyében és igazad van a beruházásban is. Ha már költök akkor kivárom a pocoknál sokkal komolyabb szorzót adó kütyüt és arra fogok költeni. Ennél alább nem adom :), mert jelenleg a pocok és a társai a legjobb legkényelmesebb haladást biztosítják nekem. Sőt a felhőknek köszönhetően van némi szabad mozgási területem is, ha azt szeretném, hogy legyen :D

Szóval, ha Jancsika ebben látja a haladás zálogát tegye, sőt ahogy tudom meg is tette, tegnap este megírta :D .
    Sok sikert neki hozzá :D

HéricsBáró kedveli ezt.
  8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia -vadocka70-!:)
    Ott a pont a dekort illetően.
    Én már továbbgondoltam a Panikra a dolgot, mert tegnap jelent meg a kisfarmokon, ha jól emlékszem 2 és fél napos vásárlási lehetőséggel 539 Ft/db PP, és 2 db vehető belőle maximum. :)

9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Megromlani nem fognak , mivel nincsen . :cry: Na jó , maradt 10 db . :inlove:
    Hogy mire ment el ? Neon egér dekorokra hogy tudjak nullpercezni , és neon egér ólakra hogy legyen mivel nullpercezni .
    A maradékot meg egyéb dolgokra cseréltem , amit a szemem megkívánt .
    Szóval , ha TP-t szeretnék hajkurászni megint , akkor el kel megint kezdenem felépíteni .
    Na jó , maradt turmixstrand meg más szintszorzós dekorok , de a pocok elszállt .
    Békás megmentő , vagy milyen nevű az is van , meg amit múltkor a láda vásárban bontogattam .
    Azt se tudom már milyen szintszorzós kütyüeim vannak . Azt tudom , pocok az kevés .
    Majd akkor aratom , ha sokat ér :D
    Szia
    Nem idén tervezem őket bevetni , majd jövőre . :inlove:

10. -vadocka70-

nem neked írtam , hogy learatva nem sokat ér.
    Én Genka szavait értettem úgy , hogy cserenapon küldöd át magadnak .

Erre volt az a válaszom , hogy úgy már nem sokat ér , és szerintem nem is így gondoltad :)
    Picit elbeszéltünk egymás mellett :)

genka53 és HéricsBáró kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Ja ok .
    A lényeg , hogy egyben átküldtem egyesével egyszerre a 311 db-ot :inlove:

genka53, DevilMókus és -vadocka70- kedveli ezt.
  12. -vadocka70-

ügyes vagy :))) szívesen venném , ha egyszer beveted őket , megírnád a tapasztalatod :)

genka53 és HéricsBáró kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Abban hiba nem lesz :D

Elkezdtem partyzni , és másodszorra kipörgettem 2 db juhart :inlove:
    Az 5.nél meg 3 öntözőcsőrt .
    A 7.-nél egy zöld juharlevél .
    A 10-nél 1 db öntözőcsőr .
    A 11. egy ujjas juharfa
    A 13. 3 db öntözőcsőr

Szóval mi a terv a BP-nek ? 1 farmarany az ára általában a felröpinek , erre betette a 8 farmaranyas pörgetésbe .
    Még a feláras 4 farmaranyas is 4x drágább .

rozo52, genka53, -BombadilToma- és 2 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Mennyibe kerül egy Répás kenyér vagy egy Lángos? Ott vannak a keréken 8 aranyért, na jó akciósan kicsit kevesebbért a Töklekiről már ne is beszéljünk, meg a többiről.. Szóval inkább jöjjön juharlevél, mint egy lángos :)

-BombadilToma- és HéricsBáró kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Csak nehogy ez legyen a példa . Vagy ez jó dolog ?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Nem tudom eldönteni, hogy ez jobb-e vagy sem, de számomra biztos, hogy hasznosabb jelenleg a juharlevél vagy esetleg bármi más eventes kellék, mint egy lángos... vagy mandragóra és társai. Aztán lehet velem vitatkozni.
    Te például minek örülnél jobban? Gondold csak végig...
    Bár nem tudom, hogy eventezel-e vagy sem, de az eventes kellékeket a rendszer visszaváltja, a termékeket amiket semmire sem használsz pedig nem...

DevilMókus és HéricsBáró kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Már pörgettem 17 db fát .:inlove:

DevilMókus és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Event kiírás előtt na van ez így8)

DevilMókus, genka53, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  19. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Látszik nagyon este van már, vörösegeret olvastam... xDxD:wuerg::wuerg:

Fatther, genka53, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  20. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Most ürítettem ki az utolsó ambarellával a gazdakört.
    Nem sokáig lesz üres, ha ilyesmik vannak már most a piacon beszürkülve.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.