Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia Apja!

  Én az éjszakai kattogással (billentyűzet és az egér hangja) húzom ki gyufát, de hát későn fekvő vagyok ez van xD:cry:xD.
  Időnként megkérdezik, hogy nem hagynád már abba? Erre néha még hallgatok is jobb a békesség alapon és kikapcsolok :);)
   
 2. Wolf[Black]

  Wolf[Black] Fórum admirálisa

  Szia!
  A béta-verzió nagyon sok gyermekbetegségtől szenved még. A kerekkereket nem tudom ki nyomni sehogy se, de az enter se működik. Csak azok a billentyűzet-funkciók működnek, amik elérhetőek a "billentyűzet-kombinációk" ablakban. Amik ott fel vannak sorolva, működnek. De ezen kívül, se az esc, enter és semmilyen másfajta billentyűzet-kombináció nem működik. Feltehetőleg ez egy hiányossága a bétának jelenleg, és nem foglalkoztak a billentyűzet-kombinációkkal, de Én mindenképp örülnék neki, hogy ha az esc és az enter működne minden ablakban, tehát a kerekkerékben is. Javasoltam régebben, hogy tehetnének egy olyan pipát a kerék mellé, mint az ingrides játéknál, ahol ki lehet kapcsolni az animációt.

  A béta-teszthez jelenleg elég erős konfiguráció kell, van, hogy az erőmű szintű konfigurációmnál is akadozik, amit nem gondoltam volna, hogy előfog fordulni. (Pl. az event-ablakban megnyitom a malmot, 15 másodpercre lefagy.. a játékmenete sima lenne, ha az ablakok nem fagyasztják le az egész játékot.) Ha ennél a konfigurációnál akadozik, akkor bizony a többi gépen is fog. Őszintén megmondva, zavar, hogy nem tudok egy napi rutint se csinálni az Unityben. Vagy lefagy, és 10 másodperc várakozás után már a Flash töltődik, vagy már a betöltésnél megunom.

  Szerintem hamar kiadták a béta-tesztelést. Sürget az idő, és valószínűleg ez a tényező-faktorja a korai publikációnak, de jelenleg az alapvető funkciók hibásak, a többiről nem is beszélve. Sok a félkész állapot, de látni, hogy nagyon sok munkát belefektettek eddig már, és bele is fognak a közeljövőben. De, jelenleg, számomra az Unity tesztelésnek jó, de játéknak nem. Ha most játszanom kéne, pihentetném a farmot, ebben biztos vagyok, addig, ameddig nem javítják az alapvető hibákat.

  Külön pozitívum a piac, az előzményekért és a szűrőkért már évek óta vágyakoztam, megérkeztek és nagyon hasznos funkciók. A kerekkerék iszonyat gyors, az animáció közepe szó szerint már megkergül, mert olyan gyors, és nem látni ahogy pörög a lapát és a megállás is olyan gyors, nem lassú, mint a flash-ban. A szemeimet kifejezetten zavarja, hogy minden ikon szinte homályos és szinte az összeg szöveg, és még jó pár játék ellem is. De ezek mind javítható hibák, amiket remélem fognak javítani.

  Összegezve: béta-teszt. Látni nagyon hogy az, és még van bőven fejlődni valója, talán a 2 és fél hónap (ugye december 22. körülitől nem dolgoznak bent a BP-nél) elég lesz arra, hogy minden hibát kijavítsanak és az újévet úgy kezdjük, hogy az Unity is már jó lesz a játékélményre.

  Én drukkolok és szurkolok hogy összejöjjön a fejlesztői csapatnak, nektek pedig kitartást kívánok a sok hibajelentéshez és a fórum moderálásához.
   
  Utoljára szerkesztett: 1.10.20
  Loracica, |Tamás|, missuzy_53 és 6 más kedveli ezt.
 3. zagimichna

  zagimichna Fórum ismerője

  Végre valaki ezt megemlíti! Köszönöm, Wolf! Az, hogy az esc és az enter gombok nem működnek talán az egyik legnagyobb hiányosság számomra is - már a flash verzióval kapcsolatban is sokszor gondoltam arra, hogy milyen jó volna, ha nem lenne a játék ennyire egér-függő és többet lehetne használni a billentyűzetet.
   
  Loracica és Wolf[Black] kedveli ezt.
 4. |Tamás|

  |Tamás| Fórum elő legendája

  Szia!

  Ezt így kijelenteni elég merész dolog, mert az Unity hibajelentő topicban 1000%-ra van rá jelzés ami továbbításra is került így ezt nem Wolf írja le most először.
  Ettől függetlenül tényleg nagy hiányosság egyelőre a billentyűzet hanyagolása.
   
  Loracica, zagimichna, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
 5. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!

  Nem baj, ha kiegészíteném valamivel?
  Imádom az egeremet és alig használok billentyűket helyette. Szükség van arra amit írtál ezzel nem vitatkozom, de az egeremet nem szeretném a sarokba állítani a játékban, mert én viszont egér-függő vagyok. A jó dolog az lenne, ha mindkettő működne és szabadon választhatnánk , hogy melyiket és mikor használjuk.
  No most gondolkodom, hogy átváltsak-e zöldre pár szót, de talán nem fogok. :)
   
  Loracica, zagimichna, lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
 6. Ribiszke

  Ribiszke Fórum ezredese

  Sziasztok,
  A piac előzmények meddig maradnak meg és hány db fér a listára?

  Szerintem ha pár hiba javítva lenne: a Pannik kiásása a ládából, általában a keresés a raktárban, a kézi aratás hibája, az érési állapot láthatósága, az ajándékküldés, akkor nekem olyan sok zavaró tényező már nem maradna. Homályos a címerem, ezt nem szeretem, homályos pár ikon ott, ahol jelzi, hogy milyen bónuszaim vannak, de ezek már inkább kozmetikai problémák.
  És hát nem veszett el semmi, minden cuccom megvan unity-ben is meg oda-vissza is. :)
   
  Kuzdern, Wolf[Black] és lukimi kedveli ezt.
 7. lukimi

  lukimi Fórum elő legendája

  Szia.

  Ahogy írod is szerintem, hogy ne legyen általános elkedvetlenedés hamar el kéne hárítani (el kellett volna) a kézi aratást mert sokan aratnak kézzel teljes farmokat. Én az este 12 kisfarmon csak kevés cuccokat arattam így és mondhatom, kínkeserves. Az entertől sokkal fontosabbnak vélem. Igaz, még vissza lehet állni az előzőre.
   
 8. BackOffice

  BackOffice Fórum elő legendája

  Szia!
  Ahogy olvasom a beszélgetéseket, senki nem írta azt, hogy bármit elvegyenek az egér funkciójából.

  Nekem sose jutott eszembe a piros kosárból egérrel lekattogni az igent a felugró ablakban. Aki ezt egérrel csinálja, annak lelke rajta. :D
  Igen, ezeket a kényelmi funkciókat sokan hiányoljuk és joggal várható el, hogy a számítógép használatban általánosan ismert és használt billentyűk itt is működjenek. Mondhatjuk azt is, hogy ez (is) elvárt minimum. Nem csak a pörgetés gyorsításáról van szó. Toma szépen összefoglalta az észrevételeit erről.
   
  Kuzdern, ursa11, -vadocka70- és 3 más kedveli ezt.
 9. zagimichna

  zagimichna Fórum ismerője

  Tegnap olvasgattam a hibajelentő topikot, de nem láttam erről jelzést. Akkor elnézést kérek, elkerülte a figyelmem.

  Egy percig sem gondoltam arra, hogy az egeret sutba kellene dobni, én is sokat használom. Tökéletesen egyetértek veled abban, hogy az lenne az ideális, ha mindkettő működne és mindannyian azt használnánk ami nekünk kézenfekvőbb.

  P.S. Mit jelent, ha zöldre váltod a szavak színét?
   
  Utoljára szerkesztett: 2.10.20
  -gyöngy-581, lukimi és Wolf[Black] kedveli ezt.
 10. lukimi

  lukimi Fórum elő legendája

  Ha zölddel írsz viccesnek szánod, nem kell komolyan venni.:)
   
  Kuzdern, zagimichna és Wolf[Black] kedveli ezt.
 11. Ribiszke

  Ribiszke Fórum ezredese

  Szoktam én is kézzel aratni, ha már csak kevés valamit kell leszedni vagy csak ólakat, vagy egy területet, olyankor már sajnálok új kupont kezdeni. Itt még nem próbáltam, de nemsokára érnek a területek, úgyhogy meglesz az alkalom. :)
  Igen, most még csak tesztelünk, remélem, mire éles lesz, szuper lesz! :p:)
  Meg még ennél is fontosabb talán, hogy valamit kitaláljanak a kisebb kapacitású gépekre, hogy ne legyen sok játékos nagyon csalódott a váltás miatt.
   
  -gyöngy-581 kedveli ezt.
 12. Wolf[Black]

  Wolf[Black] Fórum admirálisa

 13. BackOffice

  BackOffice Fórum elő legendája

  Szia!
  A magyar nyelvben van egy szép mondás: zöldségeket beszél. Jelentése: Komolytalan, vicces, habókos.
  Ez a magyar fórumon a "zöldeket beszél"-nek felel meg. Tehát ha játékos, vagy moderátor írásában zöld színű mondatokat látsz, akkor az poénkodás, vagy erősen átvitt értelmű szöveg.

  Egy dolog kivétel: a fórum átszínezi zöldre a linkeket. Tehát, ha egy linket beletesz valaki a hozzászólásába, az is zöld színű lesz. Ez nem keverendő össze a "vicces zőőőőőőőddel".
   
  zagimichna, lukimi és HéricsBáró kedveli ezt.
 14. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!
  Az én lelkem rajta van ezek szerint a piros kosáron is, de nem baj, nem bánom :D8)

  Használok én is billentyűket, de a nagyja munkát az egerem visz el a játékban.

  PS: Kipróbáltam félig egér nélkül a kosarat, maradok a megszokottnál :D
   
  Utoljára szerkesztett: 2.10.20
  HéricsBáró kedveli ezt.
 15. -vadocka70-

  -vadocka70- Fórum parancsnoka

  hogyan lehet máshogyanmegvenni a piros kosárból a minden napi magokat , jaj én nagyon nem tudom . Segítenél benne ?
   
 16. BackOffice

  BackOffice Fórum elő legendája

  Szia!
  A piaci előzményekről sajnos nem tudok neked semmiféle infót mondani.
  Nem kaptunk róla hivatalos anyagot, csak annyit, hogy készítsünk egy rövid összefoglalót róla.
  Azt biztosan tudom, hogy most még biztosan nem működik minden megfelelően.

  Úgy tudom, hogy az eladó és a vevő neve is szerepelni fog az előzményekben. A mostaniból az is hiányzik.

  Két dolgot (is) jelenthet ez.
  - Amikor valaki kisfarmokról olcsón hazapakol és "lenyúlja" valaki a cuccait, most látni fogja az illető nevét. A pushing nem tilos, tehát ezt a piacozást bárki megteheti legálisan. Aki pedig gyorsabb nála és megveszi az olcsó árut, semmiféle módon nem kérhető számon. Ezután sem. Hiszen ő semmi szabálytalant nem csinált. Sem korábban, sem most. Aki kockáztat a piacon, annak számolni kell ezzel. Nem az a hibás, aki lecsap egy jó ajánlatra. Ha neki szánták, ha nem.
  - Sajnos mióta moderátor vagyok, számtalan farmfeltörést és (piacos) farmkipakolást láttam már. Most egyértelműen látni lehet majd, hogy ki és mit lopott el a feltört farmról. Hogy ez visszatart-e ezek után bárkit a farmfeltöréstől, azt nem tudom.
   
  PalMa és Ribiszke kedveli ezt.
 17. Wolf[Black]

  Wolf[Black] Fórum admirálisa

  Sziasztok!
  Főzés téma. Ma bátorkodtam hogy sütök bejglit, karácsonyra szeretném elsajátítani. Kettőt készítettem: egy diósat és egy mazsolás-mákosat. A diós mondhatni elfogadható állapotba került, de a mákos szétnyílt, így ez lett belőle. :oops::cry:

  [​IMG]

  Minden esetre, legalább ízre finom, így az ízélménnyel nincs probléma. :)
  A megjelenéssel azzal van... :wuerg:xD
   
  Ribiszke, HéricsBáró és -gyöngy-581 kedveli ezt.
 18. BackOffice

  BackOffice Fórum elő legendája

  Szia! :inlove:
  Jobb kéz az egéren, bal kéz az enteren. Jobb kézzel (egérrel) mész végig a piros kosáron és a felugró ablakot leenterezed a bal kezeddel. Ha elkapod a ritmusát, másodperceket vesz igénybe az egész.
  Ez alkalmazható a megrendelőknél is. Ott ahol mind a 4 megrendelést oda akarod adni, csak 4 gyors katt az egérrel és 4 gyors csatt az enterrel.
  Továbbá gyors piacozásnál is hasznos. Katt-csatt.

  Tudom, az enter nem a billentyűzet bal oldalán van, de nem nagy ügy átnyúlni a másik oldalra.
   
  Fatther, barbi021951, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
 19. BackOffice

  BackOffice Fórum elő legendája

  Én ezért csinálok bejglitortát. xD Nagyon finom és ilyen balesetek nincsenek.
  Szólj, ha kell a recept, hozom majd.
   
  barbi021951, jófarmerlány és PalMa kedveli ezt.
 20. Wolf[Black]

  Wolf[Black] Fórum admirálisa

  Szia!
  Olyant még nem láttam, nem tudom milyen lehet.
  Szeretném elkérni a receptet, megpróbálom.:inlove:

  Szívesen elolvasnám a receptet, amennyiben el is tudom készíteni, akkor jövőhéten megpróbálkozok vele. :)
  Köszönöm előre is! :)
   
  jófarmerlány és PalMa kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.