Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia Donna!
    Nagyon köszönöm kedves szavaidat! De lássátok meg az összes kollégámat is.

Mindannyiuk előtt nagy tisztelettel emelem a kalapom.
    A fórum moderátor kollégák (érkezési sorrendben: Kékmadár, Othep, Máriusz és Havasi Gyopár) olyan munkát végeztek, ami minden képzeletet felülmúl. Mindezt korrekt módon, a lehető legnyugtatóbb stílusban és bámulatos teherbírással.

mamarygen és Wellwisher kollégáim pedig ott segítettek, ahol éppen legjobban kellett. Ha szükség volt rá, akkor a fórumon dolgoztak, ha kellett, döbbenetes mennyiségű anyagot készítettek elő, ha kellett, a háttérben keresték a válaszokat a fórumról hozott kérdésekre. Ők a biztos háttér.

Csocsot mostanában keveset látjátok a fórumon. Azért, mert annyi munkája van a háttérben, hogy el sem jut a fórumig. Ő is olyan helyen dolgozik, ahol kapja a csapásokat rendesen.

Tamás pedig pörög ezerrel, ahogy szokott. Olyan teherbírása és energiája van, hogy csak nézek. A harcokban ő a társam.

Mindannyiukat nagyon szeretem és tisztelem. Az az összefogás és tenni akarás, amit tanúsítanak, valóban példaértékű.
    :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

2. tokebea

tokebea Utánpótlás-írogató

bocsánat hogy ide irok de nem találom hol tudok irni hogy segitséget kérjek hogy készül az aventi gyertya .vagy hol olvashatok róla .köszönöm.tokebea

3. BackOffice

Szia!
    Mire gondolsz pontosan?
    A KArácsonyi bankett című eventre?
    Ha igen, adom az event ismertetőjét.
    >>KATT<<

A lépéseket ide másolom az ismertetőből.

1. lépés
    • Az event indulását követő első belépéskor egy Evőkanál nevű kelléket kapunk. (A pajtába, az egyéb fül alatt található.) Erről felugró ablak értesít minket. Valamint 5 (prémiummal 10) Fehér gyertyát is kapunk.
    2. lépés
    • Döntés arról, hogy melyik területen kezdődjön az event. A döntés után az eventablak megfelelő helyének kinyitása az Evőkanállal. Zöld színű a farmos, sárga színű a bahás, lila színű a teliholdas rész.
    3. lépés
    • A beadott evőkanálért cserébe kapunk megfelelő színű viaszt. Ebből, és az event induláskor kapott Fehér gyertyából elő kell állítani a malomban az eventnövény kezdőmennyiségét. Tehát, a fehér gyertya NEM eventnövény, sehol nem lehet elültetni. Ahhoz, hogy eventnövényünk legyen, viasz is kell és malomhasználat.
    4. lépés
    • Az eventnövény felszaporítása és a kiválasztott terület feladatainak elvégzése. Amíg nincs kész az adott terület összes feladata, addig nem lehet a következő területen eventezni. A felröppenők mindeközben gyűjthetők a többi területről is.
    5. lépés
    • Az először kiválasztott terület feladatainak elvégzésekor újabb kulcsot kapunk, azzal ismét eldönthetjük, hogy melyik területtel folytassuk az eventet. Mindhárom terület elvégzése után szerezhető meg a felhősor a középső, 10 számú mezőben.

Olvasd végig figyelmesen és ha bármi kérdésed van, akkor az event csevegőjében tedd fel.
    Az event csevegőjéhez >>KATT IDE<<.

GA-BI-O-Farm, -ágianyu33- és rozo52 kedveli ezt.
  4. BackOffice

Karácsonyi köszöntő "kattog" a fejemben napok óta. :music:

Nekem a karácsony a hála és a köszönet ünnepe már jó ideje.
    Mit szépítsem a dolgokat, nem volt minden karácsonyom szép. Sokszor álltam könnyeimet nyelve a karácsonyfa mellett.
    Amióta az akkori nagy teher lement a vállamról, azóta hálás vagyok minden suta, esetlen és szervezetlen karácsonyért is. xD
    De legfőképpen azokért az emberekért, akik körülvesznek és azokért is, akiknek arcát már csak fényképről láthatom. :inlove:

Igen, hálás vagyok azért is, hogy ez a játék sokszor volt menedékem a való világ elől és azért, hogy mennyi-mennyi értékes és jó emberrel megismerkedhettem általa.

Szóljon a karácsonyi köszöntőm most nektek: a moderátor kollégáimnak, a kedves szomszédaimnak, barátlistám minden tagjának, minden kedves fórumra író, vagy csak olvasó játékosnak.

Olyan sokan és olyan sokfélék vagytok, hogy azt sem tudom, hol kezdjem a jókívánságokat.:)

Költözzön a szívetekbe béke és el ne menjen onnan akkor sem, ha véget ér az ünnep!
    Költözzön a lelketekbe nyugalom, hogy meglássatok mindenben valami pozitívumot is. Igen, abban is, ami nagyon negatívnak tűnik első ránézésre.
    Költözzön a testetekbe egészség, erő és energia, hogy meg tudjatok küzdeni minden fizikai nehézséggel. Aki egészségügyi problémákkal küzd, tartson ki, legyen türelmes a szervezetéhez és élvezze az élet minden percét, ami megadatik. Aki egészséges, vigyázzon erre az állapotra nagyon és tegyen meg mindent azért, hogy ez ne is változzon meg (nagyon).
    Sose felejtsetek el hálát adni mindenért, amitek csak van.

A karácsonyi fényekben lássátok meg szeretteitek arcát. Akár mellettetek állnak, akár messze vannak tőletek, akár csak emlékként tudjátok felidézni az arcukat. Legyenek ők a háló, ami megtart, fenntart benneteket, bármi is történjen.

Tartson meg Benneteket az Ég szeretetben és a "közelemben"! :inlove::inlove:

-vadocka70-, vazulneni8, ursa11 és 31 más kedveli ezt.
  5. zsilinszkiorsi

zsilinszkiorsi Aktív író

Nagyon szépen köszönjük szépen a kedves szavakat:inlove:
    Viszont kívánjuk!:inlove:

(csak egy felvetés (ne haragudjatok érte, nem tudom hogy volt-e róla szó, egyeltalán lehet-e ilyent csinálni) : gondolkoztam, hogy nektek Modiknak legyen könnyebb, hogy a fórum "lezárása" 1 napra, hogy Ti is tudjatok pihenni, ünnepelni) :oops:
    Hihetetlen, mennyi jó munkát végeztek. Le a kalappal előttetek!:inlove:

Kitartást, erőt, és nem utolsósorban csokikat küldök nektek;)

Boldog karácsonyt minden kedves Modinak, fórumozónak! :)

vihence, -W-595-, nyuszi63 és 7 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Elkezdtem pörgetni , de rögtön elsőre egy hóember lett . :D

A 20 db Party pörgetés láda :inlove:

A többi adattal meg majd később jövök . :p

7. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

:music: Nekem zene a karácsony legalább 20 éve. Lágy dallamok vígasztalnak, ha szomorú vagyok, puha fehér hópelyhek, apró csengettyűk hozzák a végtelen békét. Ölelem a gyerekeimet, az unokáimat, és a szeretet utat tör, beborítja a világomat. Jut belőle minenkinek, szívesen osztozom rajta Veletek...
    Az ember azt gondolná, hogy ezek kivételes pillanatok, pedig nem. Nekem minden nap karácsony!
    Azt kívánom Nektek is, legyen minden napotok karácsony, hozzon minden reggel békét a szívetekbe, szeretetet a lelketekbe!
    Drága Zsu! Ott vagyunk a "közeledben", melletted! :inlove:

Utoljára szerkesztett: 23.12.20
    -vadocka70-, ursa11, Síkvölgy és 12 más kedveli ezt.
  8. strawberry49

strawberry49 Rutinos

9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Zsu!

Áldott,békés ünnepeket kívánok! :) Próbálj kikapcsolni... Nyugika. :)

10. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!

Végére értem a ládabontogatásomnak. :) Ma még kinyitogattam az apróságokat, de azokról már nem készítettem képet. A maradékról viszont igen.

maradék.jpg maradék_2.jpg

Még nem döntöttem el, hogy a sima pörikből elhasználok-e egy nagyobb mennyiséget, amíg elérhető lesz a Flash - bevallom, nagy kedvem nincs hozzá; és leginkább attól függ, hogy tudok-e időt szakítani egyrészt a pörgetésre, másrészt az esetlegesen kapott bónuszok kihasználására. (Bár sima pörikből túl sok bónuszra úgysem lehet számítani. Na, majd még eldöntöm....)

Szia!

A kliensben nálam másfél perc 10 pörgetés, tehát egy óra alatt kb. 400 pörgetést lehet ellőni - persze, ha mindeközben nincsenek lefagyások. Ha belekalkuláljuk, hogy a sima pöriket illetően a 99 feletti pörgetésszámhoz még ládákat is kell bontogatni, akkor már inkább csak 300 - 350-nel számolhatunk.
    -------------------
    Valószínűleg holnap már nem jövök a fórumra, ezért most kívánok mindenkinek békés, boldog ünnepeket, a rendhagyó körülmények ellenére is.

BackOffice, nyuszi63, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  11. vihence

vihence Törekvő

Kedves BackOffice!
    Nagyon szép karácsonyt kívánok Neked és a szeretteidnek! Köszönöm a türelmedet, a harcaidat, a rengeteg munkádat amit a szabadidődben értünk játékosokért teszel!

12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Neked és minden Moderátornak az áldozatos munkátokért kívánom, hogy legyen nyugodt és békés az áldott Karácsonyotok ![​IMG]

nyuszi63, GA-BI-O-Farm, rozo52 és 3 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

[​IMG]BackOfficeTeam LeaderTeam Farmerama HU
    Kérjük, hogy a felhőkre való dekorokat NE MOST kerestessétek!

Mindenki keresse meg a fa alatt! :D ;)

14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A naptári piccoloból egy virágcsokor lett . :inlove: +30 db 1 órás kupon a többi mellé . :p

nyuszi63, GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én már a kuponokat használom "évtizedek" óta! :D

16. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Szia!
    Hogy sikerültek a pörgetések?
    Nálam gyengére sikeredett közel 2200 pörgetés és csak egy pár darab ládát adó dekor született de a hóember dobozból lett 23db

17. rozo52

rozo52 Törekvő

Kedves Zsuzsa!
    Nagy öleléssel kívánok Áldott Karácsonyt, Egészséget, Békét, Boldogságot!

Kuzdern, BackOffice és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

ok
    nék o ál áüló án, é o l ó őmon

fordítás: sziasztok hogy száguld a száguldó szán, és hogy lesz hó a farmon?

jófarmerlány és BackOffice kedveli ezt.
  19. BackOffice

Sziasztok!
    Elmaradtam a láda bontásokkal. Az idei advent így sikerült.

Smaragdos láda: 2427 db
    upload_2020-12-24_19-57-12.png upload_2020-12-24_19-58-3.png

Fagyos móka ládája: 2398 db
    upload_2020-12-24_19-59-32.png upload_2020-12-24_20-0-47.png

Halas láda: 1204 db
    upload_2020-12-24_20-1-20.png upload_2020-12-24_20-1-47.png upload_2020-12-24_20-2-4.png

Trágyás láda III: 1746 db
    upload_2020-12-24_20-2-54.png upload_2020-12-24_20-3-50.png

Miss Röfi cuccainak ládája: 894 db
    upload_2020-12-24_20-4-20.png upload_2020-12-24_20-4-45.png

Pu Fo Ka cuccainak ládája: 591 db
    upload_2020-12-24_20-5-32.png upload_2020-12-24_20-5-54.png

Aranyos láda: 1 db
    aranyos.PNG

Farmaranyos láda: 7 db
    farmaranyos.PNG

Felszereléses láda IV: 380 db
    felszereleses_IV.PNG

-vadocka70-, Matold, Sali~*.* és 16 más kedveli ezt.
  20. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!

Kiváncsi vagyok, hogy valaki összegyűjtötte-e az összes idei Áhítatos ládát és a Gazdagság ládáját is.

Nálam az Áhítatos ládákból folyamatosan, pár darabonként nyitogatva ez lett az idei eredmény:
    11 repülő elefánt: 03/06, 03/08, 03/11, 07/01 (2 db!), 08/03, 08/14, 08/27, 10/25, 11/18, 12/11,
    6 békaherceg: 01/25, 05/16, 08/30, 09/02, 09/27, 12/24,
    7 arakacsa: 01/14, 05/10, 06/16, 07/07, 08/27, 10/29, 11/08,
    9 csókhal: 01/2, 04/02, 04/29, 04/30, 06/19, 08/01, 10/7, 10/12, 10/29,

A Gazdagság ládája ennyire nem kényeztetett el. Azokból az alábbi állatok lettek idén:
    1 pénzes kacsa: 03/30
    2 arany bárány: 06/22, 06/29
    3 arany tyúk: 08/04, 08/22, 09/26
    1 arany szamár: 08/05

Utoljára szerkesztett: 24.12.20
    PalMa, Sali~*.*, strawberry49 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.