Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Jelentem, beindult az az úthenger.... xD

lukimi, -Fülemüle-70, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Juhhhhhhhhhhhé!
    Szép volt fiúk! Gyerünk, gyerünk!!! Tudtok ti:D:D:D:D

3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A belgáknak két gól után is sikerült Fellaini.:D

lukimi, -Fülemüle-70, meszimarsi és 6 más kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Szia Báró!
    Felállni igen, ám ki tudja ez elég lesz-e? Jók a japánok ez nem vitás!
    Ez azzzzzzzzzz!
    Hajrá! Szép volt fiúk! Hajrá Belgium!

5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Utolsó percben még egy belga gól, végeredmény Belgium - Japán 3:2 (0:2-ről fordítva!) :inlove:

lukimi, Gio, -Fülemüle-70 és 8 más kedveli ezt.
  6. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Már-már lemondtam a belgákról, de szerencsére megemberelték magukat! :D Így most van 2 negyeddöntős zászlóm (belga, orosz). ;)Emlékeztek, én már egy hete mondogatom:
    Még mindig bejöhet.... :music:

lukimi, Imi*, Gio és 9 más kedveli ezt.
  7. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Ez Igen! Döbbenetes egy meccs volt!!!

lukimi, Imi*, gyulaika és 9 más kedveli ezt.
  8. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    sajnos eltévesztettem, bejött az amire nagyon figyelnem kellett eddig is - a belgáknak gondoltam a 3 gólt, a japánoknak 2-t. Erre azt írtam be Belgium-Japán= 2:3. Így jártam. Ez a hozzá nem értés esete.
    De nagyon örülök a belgák győzelmének, jó meccset láthattunk.

lukimi, Imi*, gyulaika és 7 más kedveli ezt.
  9. genka53

Szia Marika! :)
    Ne bosszankodj rajta, hál'Isten úgysem pénzben játszunk. Szerencsére itt ingyen tippelhetünk. :) De legalább igen jó meccs volt! :D

lukimi, Szabi451, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Na akkor Neymar és Lukaku párharc lesz :inlove:
    Neymar már most kiment Kazanyba, hogy szokja a felsőteste a füvet , vagy a hoteljébe rendelte a pázsitot ? xD

lukimi, Szabi451, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  11. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Sziasztok! Nem semmi meccs volt, végre láthattunk focit is, nem csak unalmas labdakergetést. Le a kalappal a belgák előtt, de japán sem volt semmi :D

lukimi, Szabi451, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  12. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia genka ! dehogyis.... nincs probléma, nem bosszankodom. Ami miatt bosszús vagyok magamra, hogy ketten is elmagyarázták, leírták (köszönöm szépen itt és most is), hogyan kell a tippelést megadni, s mégis eltévesztettem. Természetesen játék, s örömmel vagyok Veletek itt.

brekkencs., lukimi, Szabi451 és 7 más kedveli ezt.
  13. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Sziasztok:)
    Na én most a kapát is eldobtam, szívlötyögésem lett (sajna nincs Belga zászlóm). Nagyon sajnáltam volna, ha a Belgák nem jutnak tovább.
    A brazil meccset sajnos nem láttam, de örömmel konstatáltam, hogy tovább jutottak, tehát ez a zászlóm még lobog.:)
    Jajjj mamám, mi lesz holnap? Nekem még van egy Angol zászlócskám is.
    Igen erősen gondolok Jós Jónás gömbjére, kár hogy nem kölcsönözhető.xD

brekkencs., -Fülemüle-70, lukimi és 6 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sali!
    Kaptam 1 pontyot mégis csak nyertek a belgák!:p

15. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Szia:)
    Teljes mértékben igazad van (lehajtott fejű barifej). Pont én nem vettem Magyar zászlót, amikor mindig azt papolom, hogy igenis legyünk büszkék arra, hogy Magyarok vagyunk. Lesz még jó csapatunk és akkor is álljunk melléjük, amikor lejt a pálya.

brekkencs., -Fülemüle-70, lukimi és 5 más kedveli ezt.
  16. genka53

Szia! :)
    Én kint is hagyom a magyar zászlót a farmon, egy központi helyen, hogyha leszállnak majd legközelebb nublonok, legalább lássák, hogy hova érkeztek. xD

Gio, brekkencs., -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Inui japán játékos neve fejjel lefele ? :music:

18. Sali~*.*

Én is bezsebeltem 1 pontot! :D Azért amit ígértem Imi, holnap megkapod!;)

19. HéricsBáró

Sziasztok
    Az uruguayi szövetség hétfő este adott ki közleményt Cavani sérüléséről.
    Megnyugtató, hogy izomszakadása nincs. Vádlihúzódása van, ami elméletileg még rendbe is jöhet péntekig, legalábbis annyira, hogy játszani tudjon valamennyit a franciák elleni negyeddöntőben.
    A Gazzetta.it viszont kevésbé bizakodó, ugyanis elkaptak egy képet, amin látszik, hogy Cavani nem tud lemenni a lépcsőn.

Pharmer500#2, meszimarsi, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    A tegnapi naphoz annyi észrevételem lenne - túl azon, hogy egyetlen pontot szereztem mert pont itt meglepit tettem a brazilokra, döntetlent - hogy japán kis csapatnak számít de én ez után az eredmény után csak gratulálni tudok nekik mivel nem az történt amire számítottam mert nem álltak be védekezni, hanem egy belga csapat! ellen mertek támadni és a rendes játékidőben akarták eldönteni a továbbjutást. Majd nem sikerült is, a hosszabbításhoz meg szinte másodpercek hiányoztak de egy olyan mintaszerű ellentámadásból kapták a gólt amilyen a nagykönyvben is meg vagyon írva. Szerintem nagy pechük volt a balgáknak meg szerencséjük, mivel a csere csatár a fejes gólja után a meccs után bevallotta, hogy csak középre akarta fejelni.
    A belga csapat ereje itt mutatkozik meg, hiszen a világhírű csatárok betliztek (Hazad, Lukaku)ezen a napon viszont a cserecsatárok mindketten gólt szereztek.

A mai meccsek eredményét ember legyen a talpán, aki megjósolja! Hát még a gólok számát és elosztását?!:)o_O

Utoljára szerkesztett: 3.7.18
    Pharmer500#2, meszimarsi, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.