Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    El se hiszem kaptam 1 pontot!:p
    Az Oroszország-Horvátország meccsre nagyon kíváncsi leszek!:music:

Rékuci1111, meszimarsi, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  2. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Kata:)

Fiam Anglia csapatára fogadott, ebben nem értettem vele egyet, de a kövi meccsnél már egy húron pendülünk. :)
    Horvátország védelme igen jó.
    Hát akkor Hajrá Horvátország, mindent bele:)

Rékuci1111, meszimarsi, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  3. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Sziasztok.
    A harmadik érzékem azt súgja, nem a horvátok fognak nyerni holott rájuk tippeltem :( de még van időm meggondolni. Úgy tudom, bár nem sokat értek a focihoz ;) tudjátok mint a harangöntéshez ;) hoz ez a VB igen nagy meglepetést, az az érzésem az oroszok nyerik meg :( no most agyon ne üssetek :music: illetve agyon is üthettek :music:

Rékuci1111, meszimarsi, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  4. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Eredetileg az volt az ajánlat, hogy ha az Angolok nyernek, elviszi Beckham-et vacsorázni, ahová csak akarja a világon. Ez azért lehetett volna egy elég drága utazás is... Beckham helyében én biztosan nem a Wembley-t választottam volna. xD (Pláne, hogy Ibra sokszoros milliárdos... Egyébként sem hiszem, hogy az Ikeában szokott bevásárolni.)

Tudom, hogy azt írtam - a zászló miatt -, hogy Hajrá oroszok, de azért egyáltalán nem fogom bánni, ha a szimpatikus horvátok nyernek!:music:

Mit szólnál inkább egy belga-orosz döntőhöz, belga győzelemmel??:music:

Rékuci1111, meszimarsi, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Remélem nem lesz annyira hideg , hogy a bírók bunda kabátot vegyenek fel .:pÉn a Horvátoknak szurkolok most:inlove:

Rékuci1111, meszimarsi, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  6. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Örülnék :inlove: és nem változtattam a tippemen ;);) az én zászlóimnak már annyi :(

Rékuci1111, meszimarsi, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  7. -Fülemüle-70

Szia Szomszédasszonykám:)
    Akkor azt úgy hívják bundesliga, de ha tovább is jutnak netán, ne már hogy meg ne verje egyetlen egy csapat sem? Belga csapata lenyeli őket. Hajrá Horvátország!

meszimarsi, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Vezet Oroszország 1:0
    Valóra válik a jóslat?:music:

meszimarsi, Sali~*.*, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

31. perc : Oroszország - Horvátország : 1 - 0
    Dzjuba tolta Cserisev elé, aki jobbal megtolta, majd ballal, 22 méterről irgalmatlanul bevágta.

41. perc : Oroszország - Horvátország : 1 - 1
    Mandzukic ment el a bal oldalon, vissza ívelte, Kramaric pedig befejelte, a semmiből jött ez a gól is.

58. perc
    Egy bal oldali beadást Kramaric emelte vissza, Perisic levette, cselezett egyet, aztán rálőtte, de a labda gondolt egy nagyot és a gólvonal előtt elcsorogva kiment a másik oldalon.

101. perc : Oroszország - Horvátország : 1 - 2
    A buta szöglet (a kapus kezei közül rúgták ki a labdát) után a beadást Vida fejelte rá, a labda elpörgött az összes játékos mellett Akinfejev is csak szemmel követte. Végül is nem ő, hanem Corluka hivatalosan gólszerző, aki még hozzáért a labdához.

115. perc : Oroszország - Horvátország : 2 - 2
    A szabadrúgás tényleg ostobaság volt, a beadásra Fernandes jött és be is csúsztatta a védők között, akik közül senki sem ugrott fel.

Utoljára szerkesztett: 7.7.18
    meszimarsi, Sali~*.*, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  10. -Fülemüle-70

Nem nézem a meccset, mert ma reggel kozák tánc és Usankában 2 barátunk simám beállított,. Jó most majd jönnek a fiúk ugyan is délben elmentek, de remélem hajnalok hajnalán térnek vissza.

meszimarsi, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Hát egy picit nagy a baj , mert a Horvátok a 89. percben cseréltek a 3. lehetőséget , erre a horvát kapus Subasic egy gyenge hazaadás után húzódik meg, nagy kérdés mi lesz a vége. Nem biztos, hogy tudja folytatni.
    Nagyon durva lesz a vége :D:cry:

1-1 lett , ezért hosszabítás lett 2x15 perc :p

12. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sajnos csak 1 pontot kaptam, mert 2:2-re vettem a meccset, mindig az első gondolat a jó, 1:1-re akartam először tippelni ::((

Még mindig nem tudom, melyik csapatnak drukkoljak, a horvát lehet hogy jobb csapat, de az oroszok meg olyan lelkesek ::))

13. HéricsBáró

Vrsaljko is lesérült ! És a hosszabításban lehet egy utolsó csere ezért bejön Ćorluka
    És most már abban bíznak , kitart e a horvát Subasic kapusuk !

De rúgtak egy gólt a horvátok ! 1- 2 nekik :D

14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Királyság van gyerekek :inlove::inlove::inlove::inlove: Hajrá Horvátország !!!!!!!!!!:inlove:
    Pedig már kezdtem az hinni, ez a meccs le van játszva , sajnos.

Imi*, brekkencs., -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  15. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Gabi !
    Lobog, nagyon lobog a horvát zászlóm. Remélem a horvátok győznek, mert nagyon küzdenek, sérülten is.

Imi*, brekkencs., -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Szia
    Valahogy ki kell bírniuk, mert a horvát kapus szerintem nincs olyan állapotban, hogy méltó partner legyen egy tizenegyespárbajban.

Imi*, brekkencs., -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  17. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Sziasztok! Nekem nincs horvát zászlóm, de hoztak 3 pontot a tippeldében :) Hajrá Horvátország!!!

Imi*, brekkencs., Rékuci1111 és 7 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Egyenlített Oroszország :oops: 2 - 2 :cry:

Imi*, brekkencs., -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  19. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ezt nem hiszem el >:( Szegény kapus:cry:

Imi*, brekkencs., -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Tizenegyesek jönnek , és a Horvátok már alig élnek

AnkaFD, cili53, Imi* és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.