Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Végre egy 3-as!:inlove:
    Ideje volt már!:D

meszimarsi, AnkaFD, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  2. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Sziasztok! Nagyon szépen játszanak a horvátok, remélem ők mennek a döntőre. Hajrá Horvátország!

meszimarsi, AnkaFD, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  3. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Marika:)
    Így igaz hogy küzdenek és remélem győznek is. :)
    Nincs zászlóm, azok már haza utaztak de minden elismerésem a csapatért, azért mert igen is nem adják fel, szóval Hajrá Horvátország!!!!!!
    Szia Encyberama:)
    Jaj nem semmi amit tettek és tesznek a horvátok. Melyik csapat küzdött így ? Egyik se.:( Nagyon izgulok értük hogy tovább jussanak. :)
    2:1:))))) Ez az, tutik vagytok:)
    Hajrá Horvátország!!!!!!!!!!!!!!!!!

Utoljára szerkesztett: 11.7.18
    Szabi451, meszimarsi, AnkaFD és 6 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

2 - 1 a Horvátoknak eddig:D

meszimarsi, AnkaFD, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  5. -Encyberama-

Szia Füli! Sikerüüüüüüüüüült!!! Horvátország a döntőben :inlove::inlove:

Szabi451, meszimarsi, AnkaFD és 4 más kedveli ezt.
  6. -Fülemüle-70

Igen-igen, s remélem most a csapat tagjai kicsit pihennek majd, aztán hajrá megint. :)
    Soha nem fordult még elő a labdarúgó-világbajnokságok történetében, hogy egy csapat az egyenes kieséses szakaszban három hosszabbításos meccset játsszon. A horvátoknak ez sikerült.:inlove:
    Franciaország-Horvátország meccsre kíváncsi leszek:)

Utoljára szerkesztett: 11.7.18
    Szabi451, meszimarsi, AnkaFD és 3 más kedveli ezt.
  7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Nagyon jó meccset láttunk, nemhiába izgultunk Horvátországért, megküzdöttek a győzelemért, megérdemelték.
    Horvát zászlóm leng a szélben, minden libbenéssel azt üzeni, csak így tovább, nyernetek kell !

Szabi451, meszimarsi, AnkaFD és 4 más kedveli ezt.
  8. -Fülemüle-70

Marika nagyon örülök neki, jól választottál:)
    Nagyon-nagyon megérdemelték és csak így tovább Horvátország:)

9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Marika! :)
    Gratulálok! Jól választottál! :D
    És hatalmas gratula Horvátországnak a megérdemelt győzelemért! :inlove:

10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Gratulálok Én is!:)
    Remélem megkapod a legjobb fejlesztést...;)
    Unokatesóm a német, a spanyol mellé még egy franciát is vett szóval jól választott Ő is Szurkolok Neki is!:inlove: Én már bánom, hogy nem de ugye késő bánat...:cry:
    Egy biztos én 2 TP-t adó dekorral zárom ezt a VB-t!:wuerg:xDxD

11. HéricsBáró

A hosszabbítás 110. percében szerezte meg a világbajnokság második elődöntőjének győztes gólját Mandzukic.
    Előbb az alapvonalnál ünnepelte a találat, de aztán a lendületből érkező társak bedöntötték a reklámtábla mögé.
    Nekik sem tűnt fel először, hogy a rakás alján egy fotós tartja az alapot, aki megpróbált ugyan menekülni, de nem sikerült.
    Tisztességes futballista ápolást kért volna utána, de ő mindezt nevetve viselte, sőt, végig fotózott közben.
    Kiderült, hogy az AFP fotósa, Yuri Cortez volt, aki publikált is pár képet, amit a rakás alján készített. ez és ez és ez

Vida pedig a gyerekével a nyakában ünnepelt. és ez a kép született meg

Vrjsalko a földre vitte Dalic edzőt.

cili53, Fatther, meszimarsi és 4 más kedveli ezt.
  12. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Visszább 1-2 hete arról polemizáltam, hogy talán a finisben vagyok jó csak nem tudok róla. Nos, most már tudom, hogy ott sem ugyanis a végjátékban elszálltam. A csapatok képtelenek eltalálni a tippjeimet!xD:p Gratulálok a legjobbaknak.:):inlove::music:
    -------------------------------
    Más: Szia BecO! Amikor a nefelejcs gazdakörit elkezdtem és veled megbeszéltük a paradicsomi koszorú jótékony hatását, akkor azt írtad ha végeztem számoljak be a részletekről. (gondolom te is szeretnél 1 házisárkányt)xDxD

Nos, délután 16:40-kor aratom az utolsó vetés mézkerepet és máris boldog tulajdona leszek egy újabb sárkánynak.

Ha jól adtam össze akkor: 250.900 db növény kellett hozzá, az első 2 feladat ezüstjei és a 3. feladat e., a., gy., . Mindez 38 nap alatt lett kész amiből minden le van vonva pl 2 nap event. Magyarán tisztán és izolda 38 nap. (lehetőleg pontosan arattam éjjel nappal végig)

Mivel mind virágos növényt kért végig kellett a virágos felhő (party) és amíg az élt elég jól le lehetett rövidíteni a leghosszabb érésidőt is. Példúl a mézkerepet 20:30-ról 11:49 ó-ra. Ti szerintem akik állandóan eventeztek valószínüleg még rövidebb érésidőt tudtok produkálni. Ha már ezeket említettem ide írom az ezüst rekeszbe való "életelixír" és "az élet forrása" csökkentőket is az első 4% a második 6%-al viszi lejjebb az érési időt. Írom ezt azért is, hogy az itt tippelgető mezőnyből hátha valaki ichletet kap utánam és szintén beszerez egy ilyen 7 fejűt.xD
    Most következik a harkályfészek ami ezután a vagon növény után már csupa jáccás lesz.xD

Utoljára szerkesztett: 12.7.18
    rencsike982, genka53, cili53 és 16 más kedveli ezt.
  13. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

1:0 Belgiumnak!!!
    Tőlem már most lefújhatnák a meccset! xD

meszimarsi, genka53, -Encyberama- és 4 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Szia
    Én teljesen elfelejtkeztem erről a meccsről hogy ma van :cry: mert ma lesz az U20 női kézilabda döntő , és tiszta lázban égek :inlove:

Belgium -Anglia

3.perc : Belgium -Anglia 1 -0

Egyből góllal kezdődött a vébé bronzmeccse Szentpéterváron: Courtois kapus kirúgását Chadli stukkolta Lukakuhoz, ő jó ütemben tette vissza a labdát Chadlinak a bal szélen, a szélső beadására pedig Meunier érkezett és az ötösön belülről Pickford kapujába passzolt

81. perc : Belgium -Anglia 2 -0
    Eldöntheti a bronzérem sorsát, még arra is figyelt az indítás előtt, hogy véletlenül se legyen lesen.

Utoljára szerkesztett: 14.7.18
    meszimarsi, cili53, Gio és 5 más kedveli ezt.
  15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Dettó még tippelni is elfejtettem!:oops:
    A kézilabdát már én is nagyon várom!;)

meszimarsi, cili53, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
  16. -Fülemüle-70

Sziasztok:)
    Hajrá Belgium!!!!

meszimarsi, cili53, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  17. -Encyberama-

2:0 Ez már nem veszik el tőlük :inlove:

meszimarsi, cili53, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
  18. -Fülemüle-70

Így igaz, Hazard eldöntötte ezt a meccset. :)
    Bár én azt hittem azért az Angolok oda teszik magukat, döntetlenre vettem a tippem, de az nem számít most, fő hogy Belgium csapata lett a bronzérmes,megérdemelték.

meszimarsi, -Encyberama-, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Andi! :)
    Szerintem is Belgium megérdemelten győzött. :inlove:
    Az angolok az első félidőt elpackázták, a belgák meg még ráerősítettek az első félidős eredményükre :inlove:.

meszimarsi, cili53, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  20. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok Szurkolótársak, szép hétvégét kívánok !
    Nagyobb pörgésre, nagyobb küzdelemre számítottam az angolok részéről. A belgák hozták a formájukat, tetszik a játékuk, megérdemelten győztek és jutottak tovább.
    Na de most mi lesz a horvát zászlómmal ? Éppen ezért hajrá Horvátország ! s Belgium is !
    Remélem jó meccset, nagy gólokat látunk holnap.

meszimarsi, cili53, genka53 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.