Visszajelzés Benyomások a unity nyílt béta tesztjéről

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 28.9.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kaptál választ már. (A Unity hibajelentések topicban)

Kérlek, olvasd el a Közleményt, tegyél meg minden lépést, hogy az adataidat tudd továbbítani a megfelelő helyre.

A Leírásban is szerepel több, zöld színnel írt kiemelés, melyek linkek. Ezek olvasása (lefordítása) is segítheti a választ a problémáidra.

Együttműködésedet köszönjük!

jófarmerlány és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!
    Csak 100%ig tölti be és kész. Szeretném megkérdezni mi az az Opera rendszer, Lekel tölteni megpróbálnám,
    Köszönöm a választ.és a segítséget,

GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  3. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia,
    a kalapácsossal voltam a flash-ben a legügyesebb, most meg alig van valami eredmény. Még 1 érme is volt. :eek: Viszont most meg jól megy a lufis. :) Gondolom, ha megszokjuk ezt a tempót, hogy mikor kell elengedni az egeret, akkor majd csak megy a kalapácsos is.... meg hátha alakítanak még rajta valamennyit, hogy többet nyerjünk.... :p:p:)

NémaLevente és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

mire gondolsz?
    Az Opera egy böngésző, amúgy egyébként a farmhoz nem preferáltak között van.

incimami és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Beko!

Nagyon sok minden jutott itt most eszembe, sok mindent leírhatnék, ami feltódult olvasás közben és írásra késztetne, de nem teszem, mert már sokan írtak dicséretet és hibákat is (én is köztük voltam).

Ez a pár mondatod a saját véleményemmel nagyon sok mindenben találkozik és itt még nem volt róla szó, ezért merek rá írni:

Igen erre a tesztre még így is nagyon nagy szükség volt és nagyon örülök, hogy a tesztelés mellett döntöttek akiknek ehhez joguk volt.
    Már kezdtem feladni a reményt és a játékot is, hogy nem érdemes-e folytatni, mert nem látom hogy tennének valamit is azért, hogy a játék ne szűnjön meg legfeljebb szavakat kapunk, de "kézzel fogható" látható tényeket nem. Ezzel a teszttel megjött a kételyeimre a válasz.
    Most már látom, hogy a béta farm fel fog nőni és egy játszható, szórakoztató játék marad továbbra is.

Ezt köszönöm mindenkinek aki bármilyen formában hozzátette a munkáját.

6. nemesis_008

nemesis_008 Utánpótlás-írogató

Mostmár betölt pufinnal de eddig azzal sem müködött. Kézi aratás helyett elkezdi áthelyezni a dolgokat . Samsung J6 on próbáltam 3 GB rammal de ugyanazt csinálja Huawei tableten is.

7. ZSUZSA21

ZSUZSA21 Járnitanuló

sziasztok ma én is megnéztem az Unityt a kis gagyi tabletemen(8000 ft)és láss csodát kicsit lassabb de megy birja,nekem ez volt a lényeg a hibák javitva lesznek szerintem nem lesz gond,köszönöm mindenki munkáját,hogy mi tudjunk kikapcsolodni a kedvenc farmunkon

Ribiszke kedveli ezt.
  8. -bobe55-

-bobe55- Törekvő

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.10.20
    Kuzdern kedveli ezt.
  9. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Eddig tetszik. Akadnak benne még furcsaságok, de hát, ez béta, kérem szépen, pont ez a feladata. Két gépen (combos FF57-tel 500-as neten, meg egy irodai friss FF-szal 30-as neten) tesztelve, előbbin a régi böngésző okán lassabb volt, mint utóbbin. De ez tegnap óta változhatott, hisz ez alatt a ~20 óra alatt is látok már változást benne. Egy olyan észrevételem lenne csak, ami nem hiba, így nem is biztos, hogy jelentette bárki is:
    a billentyűzet használhatósága fontos lenne, legalább az eldöntendő kérdéseknél (OK/Cancel:Enter/ESC), mert beviteli mezőben megy.

Még majd kipróbálom ULV procival szerelt gépen is a játékot, ahol eddig is csak távoli asztallal ment – mert ugye a flash nem ment telefon/tablet ökoszisztémával.

De az irány igen jónak tűnik. Működjön elég jól év végéig, aztán jövőre jöhetnek a finomítások, optimalizálások, ha már van egy nem tökéletes, de stabil alap.
    :)

Ribiszke és Samborg kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Engem is , de pár perc várakozás után észhez tér , és aránylag rendesen lehet játszani .
    Aránylag rendesen .
    Az arányokkal baj van , de ha aratok , meglepő gyorsasággal száguld felfele a TP sisakok , és pereg pörög a számláló .

achmed1122, inanna11, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  11. -bobe55-

-bobe55- Törekvő

Akkor várok én is többet...hátha!!!! Várakozás után betölt...de lefagy a gép!:cry:

Utoljára szerkesztett: 1.10.20
    GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  12. cicanya

cicanya Haladó

Sziasztok, azt kérdezném, hogy mi az a béta verzió? mit kell csinálni?

13. |Tamás|

Szia!

Béta = egy olyan megoldás, amiben előfordulhatnak hibák, ami csak azért van, hogy tesztelhető ha valaki kíváncsi rá, adhat visszajelzést, és a hibákat kijavítják, mielőtt kiadnák a végleges megoldást.
    Ugye tudott, hogy több mint 10 éve a flash az alapja a játéknak, azonban a flash támogatása december 31-el megszűnik, ezért alap motort kell váltani a farm alatt. Ez lesz majd az Unity alapú játék.

Ribiszke, vihence, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  14. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok! Kérdésem lenne. Nektek is minden területváltásnál talicskáznak a birkák. Ha már egyszer mondjuk az esőerdőt betöltötte és később visszamegyek oda miért kell újra betöltenie?

Kuzdern és Leho69 kedveli ezt.
  15. mamszi70

mamszi70 Haladó

A játékkal nem volt problémám, de a piac számomra nagy csalódás, nehézkes az árú féleségek kiválasztása, számomra nem segítség pl.a növények besorolása szerinti szétszedése, főleg úgy, hogy a képernyőn a 10 árú helyett csak 8 jelenik meg, sokkal többet kell lépegetni, időrabló. Egyszerűsítés helyett bonyolultabb lett.

strawberry49 kedveli ezt.
  16. niki1282alkonyat

niki1282alkonyat Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Én azt szeretném kérdezni hogy laptopon 1x- se tudtam játszani, viszont a játékzetonomat elveszítettem. Akkor hogy próbáljam meg lejátszani a valdemaros játékokat? Sajnos ha próbálkozok elveszítek mindent és nem kapok pontot. A másik verzióban meg nem lehet a valdemarral játszani. Kapunk valamilyen kárpótlást az elvesztett játékzsetonokért?

??????

17. |Tamás|

Szia!

Valdemár jelenleg Unityn érhető el.
    Unity pedig bétatesztelés alatt áll. Ez azt jelenti, hogy lehetnek benne hibák, ami hát van is jó pár.
    Jelenleg az Unityt használni nem kötelező, sőőt, nem is feltétlen úgy kell elképzelni, hogy ott kell végigtolni az eventet, vagy a nagy aratásokat megcsinálni. Át lehet kapcsolni, nézegelődni, esetleg 1-2 dolgot kipróbálni, de semmi több.

Amennyiben elolvasod akár ezt a beszélgetős topicot, akár az unity hibajelentő topicot, akkor láthatod, hogy számos jelentés van arról, hogy a renzo játékai játszhatatlanok lényegében. Nem érdemes játékot indítani.

HéricsBáró és Ribiszke kedveli ezt.
  18. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Drága BEKO! :p

Annyira szép, hogy egyik szavad sem üti az enyémeket, és mégis ugyanazt mondjuk. :D
    Persze, én is büszke vagyok a community-re, főleg a magyarokra!!!, de akkor is... Nagyon sok olyan kérdés van, amit 1 mezei pocok (játékos) ha akarna, sem tudna átlátni. Erre próbáltam rávilágítani csak, hogy ne nézzék perec-szezonnak a fazont... Badumts!!!

Esetleg még 1 plusz köszi valóban elfért volna még az írásomban, de sose késő pótolni:
    Kedves magyar játékostársak! KÖSZI, PUSZI, CUPP-CUPP!!! Nyugavér, csikánó! Minden meglesz oldva, értetek van a BP és nem fordítva. :D

maszilva, vihence, BackOffice és 2 más kedveli ezt.
  19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy ez hiba-e és hogy jelezte-e már valaki... a kincsesen van kint a napórám:inlove:... a vele járó narancsszín naplemente viszont nincs sehol. Simán kék az ég ott is.
    A főfarmon a rózsaszín háttér szerelmes cicái között a szívecske rózsaszín és villog:inlove:. Imádom!

Kuzdern kedveli ezt.
  20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem hiba, hogy a "napóra színe" nem jön át az unitys felületen. :)
    A normál játékban sem lehetne a kincses szigetre a tárgyat kihelyezni már. Régen volt ez a lehetőség, de ha például most a menübe raknánk a dekort, akkor az újbóli kihelyezése meghiúsulna. (áthúzott karika jelet kapna a menüben a kincses szigeti részen.)
    Sokan kivédték a menübe helyezést az egykori döntés után, így a napóra maradt ott.
    Az új felületen nincs látványelem mellérendelve a kincsesen.
    A változás hozhat ilyen szituációt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.