Visszajelzés Benyomások a unity nyílt béta tesztjéről

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 28.9.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Köszönöm szépen. Úgy tűnik, ez a változás nekem kimaradt.:( Sajnálom, mert szép volt...majd ha lesz egy kis időm, tesztelem, hogy melyik területen kaphatom vissza a naplementémet. Még 1x köszönöm.

Kuzdern kedveli ezt.
  2. niki1282alkonyat

niki1282alkonyat Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ. Nagyon remélem hogy mire teljesen átállunk az új verzióra, nem lesznek fennakadások és élvezhető lesz a játék. Már nahyon régóta játszok és nem szeretném abbahagyni, de ha akadozni fog és lassú lesz a játék akkor sajna abba fogom hagyni.
    Szia!

szöszifarm55 és böbe764 kedveli ezt.
  3. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok:)
    Nekem ugyanahhoz a 4GB memóriás gépemhez van 2 külön vincseszteren 32 és 64 bites oprendszer is.
    A 32-sel amit amúgy mindennap használok, bejött a Unity de 1 perc után totál lefagyott.
    Kipróbáltam a 64 bitest és ment szépen olyan hibákkal amiket már írtatok hogy például a Muszkli macsekot képtelenség volt jó helyen megállítani. A piaci változások tetszettek.
    Szurkolok a fejlesztőknek továbbra is és persze magunknak is hogy egyre jobb legyen a játék és mindenki tudjon játszani.

Kuzdern, Samborg és Ribiszke kedveli ezt.
  4. balfék2018-10

balfék2018-10 Fórum-zöldfülű

Attól tartok a flash megszüntével jelentősen csökkenni fog a játékosok száma...

qqce, enkiel, [mendy] és 2 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Végre!! :D Sikerült egy x15! Panaszra nem lehet okom... ;)

Samborg kedveli ezt.
  6. zagimichna

zagimichna Fórumszaki

Gratulálok, nekem is ez a kedvenc játékom Valdemárnál :) . Az én gépemen úgy tűnik, hogy ebben a Unity-s verzióban sokkal gyorsabban mozognak ide-oda a kis pöckök, jóval nehezebb hozni a magasabb pontszámokat. Én ezt úgy próbáltam ellensúlyozni, hogy jól felnagyítottam képet, így talán könnyebb játszani a játékot.

zsani_apja kedveli ezt.
  7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Ez sajnos valóban várható, de azért azt be kell látni, hogy jelenleg (elmúlt 10év mondjuk) a technika annyira rohamosan fejlődik, hogy ami ma még korszerű, "atombiztos" az 1 év múlva már csak közép kategória, 2 év elteltével pedig az alsó kategóriát veri.
    Valamilyen szinten muszáj haladni a korral.

Fiatal vagyok, DE anno a trabant/lada biztosan mennyire korszerűnek számított... Most ez nem mondható el ezekről az autókról.
    Egy trabanttal ne akarjunk 200-al menni (khmm, alap verzióval, amivel a kötelező szereléseken kívül költve nem lett) :D
    Ahogy az autóipar is fejlődik folyamatosan (ha már ilyen pldát hoztam), úgy minden más is fejlődik....

maszilva, zsani_apja, Samborg és 2 más kedveli ezt.
  8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Ilyen meggondolásból vásároltam össze 2006-2007-ben az asztali Pc-m hardvereit, természetesen már 64 bites lett a 32-ből. A megfelelő alaplap, táp és proci mellé először 4 GB ram (hiba) és HDD (hiba). A következő évben + 4 GB RAM=8 GB, valamint a gyorsabb és precízebb, megbízhatóbb SSD-t a HDD helyett. Az SSD ekkor kezdett rohamosan terjedni! (ezekkel a cuccokkal pár évre előre gondolkodtam és most, 4 év múltán semmi gond de jóleső érzés, hogy figyeltem ilyesmire) (nem kell 16 GB RAM mivel nem játszom olyasmi játékkal soha, ami ezt igényelné)
    Előtte a 10 év alatt (már rég cserélni kellett volna de nem akart elromlani!xD) 2 GB RAM, 32 bit, HDD stb. Ezzel a konfiggal ha megnyitottam 2 farmot többnyire kidobált. Az új, először csak 4 GB RAM-al 2 farmot nyugodtam végezhettem azaz megnyithattam, a harmadikat nem szerette. Ezért lett 8 GB RAM és ezzel már nincs gond. Persze sosincs 3 farm megnyitva csak próba volt, vagy teszt.

Tehát ha valaki mostanában vásárolna vagy én, ezekre nagyon figyelnék: 8 GB RAM, gondolva a jövőre is. Feltétlenül 64 bitet tudó gép és én mindenképpen SSD-t tennék hozzá. Az SSD-ben nincs forgó morgó alkatrész, tehát nincs ami kophatna. Természetesen ha valaki nem nagyon ért ezekhez a többi hardvert szakival kellene megválogatni mert még szép, hogy azok ugyanolyan fontosak, hogy passzoljanak a felsoroltakkal (kompatibilitás)!
    Bocsi, hogy ezt ide írtam de tanulságnak jó. Ha probléma kérem törölni. Köszi.:)

maszilva, -Kiflicsücsök-, Matold és 5 más kedveli ezt.
  9. deby76

deby76 Járnitanuló

Sziasztok.
    Nem fogadja el a kódot egyik játékfelületen sem a régin sem az újon,és az új piacon nem tudom használni a keresőt mert nem tudok semmit beírni nem engedi a játék.

10. czirjakrebeka

czirjakrebeka Utánpótlás-írogató

Belépni sem enged, error és valami angolul, szóval új gépet nem fogok venni, inkább abbahagyom

mamszi5107, Marcsifarmja és farmeres53 kedveli ezt.
  11. cumoci

cumoci Járnitanuló

Sziasztok,

Otthon át tudok váltani Unityre, de 1-2 kattintás után lefagy akkor is, ha semmi más nincs megnyitva. Tableten működik az új verzió.
    Pentium (R) Dual-Core CPU E 5300, 2,60 GHz procim (2 mag, 2 logikai)
    4 GB RAM,
    64 bit-es Win10,
    Intel G41 Express Chipset videokártyám,
    130-140 Mb/sec netem (letöltési) van.

Melóhelyen jól működik a Unity, nem fagy le, szépen lehet vele nézelődni, kattintgatni, próbálgatni.
    Intel Core i5-3570@ 3,40 GHz proci,
    4 GB
    64 bit-es Win10
    Intel HD graphics videókártya
    14-15 MB/sec netem van (firefoxban megy a gmail, Chrome-ban fut a játék és a fórum)

Nem vagyok kicsit sem hozzáértő, de azt gondolom, valami az otthoni géppel nem stimmel, valami nem elég erős.

Esetleg tudtok véleményt/tanácsot adni?

Wolf[Black] kedveli ezt.
  12. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Az otthoni gépedben egy probléma van: a processzor. Régi, és elég gyengusz. Az unity pedig jelenleg legjobban a processzort hajtja. Javaslom a cseréjét. Amennyiben lehetőséged van rá, Én a 8 GB RAM-ot ajánlom az otthoni gépedben, de a 4 is elegendő.

13. cumoci

cumoci Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm a válaszod. Esetleg javasolnál is megfelelő procit?
    Még egy kérdésem lenne. Említettem, hogy analfabéta vagyok ezen a téren :oops:, de lehet valami műszaki akadálya a processzor cseréjének vagy a RAM növelésnek? Nem fér be pl. a meglévő házba, vagy hasonló? Nyugodtan nevess ki :p

14. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

A zuhatagok szigetén nem tudom leszedni a hógolyó oly jó kitehető egy részét. A többit sikerült. Kézi aratással csinálom. Most próbáltam a földbe vetni, nem sikerült. Szintén kézi vetéssel akartam. Bekapcsoltam egy aratót és mindent rendben leszedett. Akkor a kézi aratás még nem jó, pedig még akadnak, akik kézzel aratnak. Gondolom majd erre is sor kerül. Én türelmes vagyok december végéig. Gazda: m.sz.emmaID: 19095010

Utoljára szerkesztett: 2.10.20
  15. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Láthatatlanban nem szeretnék processzort javasolni... de a jelenlegi processzorod 775 foglalatú, és még használt piacon felkutatható processzorok se lennének elegendőek a foglalattal. Így itt fennáll az alaplap + processzor csere is, de valószínűleg a RAM csere is.

maszilva, Samborg és cumoci kedveli ezt.
  16. cumoci

cumoci Járnitanuló

Rendben, nagyon köszönöm :)

Kuzdern kedveli ezt.
  17. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

Sziasztok Nálam átsem vált,csak kocka meg egy fehér csík van.

18. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Ez ezek kb. 30-40- ezer Ft És igen ezeket valószínű cserélni kell, egyik miatt kell a másikat is cserélni.

Kuzdern és cumoci kedveli ezt.
  19. aragorn*

aragorn* Haladó

Sziasztok!

Nálam is az a tapasztalat, hogy a Valdemárt nem lehet játszani, a ládák nyitogatásánál meg mindig visszaugrik az lejeére, újból oda kell lépni, hogy ki lehessen nyitogatni , egyenlőre ennyi

20. FarmerFater!!

FarmerFater!! Utánpótlás-írogató

Üdv

A piacon csak a kereső és esetleg az előzmény funkció ami jó a többi csak rontott a piacon sokkal többet kel kattintgatni nekem nem jött be a felső sorban sokkal áttekinthetőbb a piaci kínálat Pl: állat növény tenyészállat így meg be kell állítani az állatot majd külön kiválasztani a tenyész vagy a sima állatot vagy a tápot . Sajnos az Esc és az Enter billentyűk sem működnek pedig hasznosak pár helyen. A grafika minősége is romlott de az még elviselhetőbb a a sokkal több kattintgatásnál.

mamszi70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.