Visszajelzés Benyomások a unity nyílt béta tesztjéről

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 28.9.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

Meg próbáltam megint,betöltött 100%-ra de tovább nem ment,a barik talicskáznak:music:

mamszi5107 kedveli ezt.
  2. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Valamit igazíthattak rajta, mert ma a 3 lejátszott muszklis játékból 3x15 pontom lett. Köszi a fejlesztőknek! :inlove::)

lukimi kedveli ezt.
  3. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Pozitívum, hogy látok hibajavításokat, ebből látszik, hogy dolgoznak ezerrel a központban. Így tovább, hajrá! :inlove:

4. incimami

incimami Fórum bárója

Szia kaptam már választ köszönöm szépen,

5. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Sziasztok!
    Nekem 2 észrevételem van, de gondolom a későbbiekben ez változni fog: az egyik, hogy nem lehet azonnal a piacra menni ha elfogy a tágyám, régen a piac alá volt húzva zölddel az információs ablakon és simán oda jutottunk, a másik, hogy nem lehet beírni a raktárba, hogy mit szeretnénk használni, szerettem volna csak a tápos ládát de végig kellett pögetni és nehéz volt megtalálni és ha siet az ember ez kellemetlen. Köszönöm.

6. -bobe55-

-bobe55- Törekvő

Window7 ultimate 32 bit Sp1..intel pentium dual CPU E2180 @ 2.00GHZ 2.0 GB RAM Nvidia GEForce GT 630 ez a gépem! Várható-e, hogy a 32 bites op.rendszerre is megcsinálják a játékot? Ha nem, akkor 64 bit-es op. rendszert kell telepiteni a gépemre? Köszönöm a választ! Betölt az uj unitys egy kis várakozás után, de a bejövő kis ablakot nem tudom eltüntetni, olyan mintha az egér nem müködne...igy tovább lépni sem tudok! bobe

7. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Mit láttál??

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos nem csak ott vérzik a dolog, hogy 32 vagy 64 bit, hanem sajna teljesítményre is kevésnek tűnik.

9. -bobe55-

-bobe55- Törekvő

Köszönöm a választ!

10. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Az event ablakban nem zöld az ikon a mini-játék start gombjának, ha nulla malomtermékem van, hanem szürke.

Samborg kedveli ezt.
  11. buksi.2

buksi.2 Fórum-zöldfülű

Szia, akkor ezek szerint egy régebbi géppel már nem lesz játszható a játék, ha ez így lesz sajnos elég soka elhagyják majd a farmot.

Samborg kedveli ezt.
  12. milanzs

milanzs Fórumelemző

Kipróbáltam tegnap is és ma is. Picit lassúbb. Hangot nem hallok és a szajkót nem töltötte be.. csak a napraforgó forog.
    Ennyit tapasztaltam.

Loracica kedveli ezt.
  13. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Sziasztok! Hat nem az igazi meg,a megerett foldeket nem mutatja csak ha ramegyek amikor be akarom gyujteni az ikon van hogy olyan messze van hogy nem is latszik csak 1 kis resze,meg messze van a jo mukodestol de kitartast

Loracica kedveli ezt.
  14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kereső mező hibája javítva lett a mai napon.

15. Loracica

Loracica Utánpótlás-írogató

Sajnos nekem nagyon belassul a gépem ha átváltok a béta verzióra,
    Valamint lehet én szúrom el valahol de kaptam emailra ajándékkódot és itt is volt 2 egy másik topikban amit nem tudok baválltani rajta pedig még élő kódok.
    pl: RENZOISBACK - 5 Renzó jegy
    HPYTSTNG 1 TP/TTP jutalmazó bónusz

16. MatteoJr

MatteoJr Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az égigérő paszulynál néhány felhőnél piros a háttér. ( Téglalap alakú foltok.) A nem fehér cicomás felhősorok a flash verzóban cicomásak, a unity -ben nem.
    Ettől még lehet játszani vele, ez csak olyan kisebb eltérés.
    Mondjuk a piros téglalap, az hibás pixelezésre utal.

Loracica kedveli ezt.
  17. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

Nálam sem működik,227 szinten nem szeretném abba hagyni:oops::mad::p

mamszi5107 kedveli ezt.
  18. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Sziasztok!

Már olvastam mástól, de azért leírom én is, nekem is csalódás a piac. :(
    Azt reméltem jobban át lesz alakítva. (egy termék és látok mindent: kosár ára, saját db szám, ajánlatok stb.)
    De legalább reméltem, hogy tesznek be egy "mennyiség" szerinti keresést, még pedig úgy, hogy amiből a legkevesebb van az van elől, hiszen abból szeretnék vásárolni amiből kevés van.

Hát talán majd később. :)
    Legyen szép estétek!

imifiu kedveli ezt.
  19. imifiu

imifiu Aktív író

Tudom hogy pc-re van a játék tervezve, de a napi eventes aratást csak a nyugdíjasok, munkanélkülieknek, otthon unatkozóknak, stb lesz ideális .Legtöbbet tabon játszok, kiszedik a flash lehetőségét nos az frankó lesz, azért remélem a váltás mind 2 opció megmarad. Ugye nem voltam durva, bocs!
    Kicsit furcsa a piac, ha mutatná vásárláskor mennyi van a pajtába, ne kelljen külön megnéznem, az érné a pénzt.

Ribiszke kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem marad mindkét opció. A Flash decemberben véget ér, s a Unity lesz. Ez van!

Utoljára szerkesztett: 2.10.20
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.