Visszajelzés Bevásárlás - hétvégi küldetések - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 20.3.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 21.4.25.
  1. 1

19 szavazat
    14.6%
  2. 2

1 szavazat
    0.8%
  3. 3

4 szavazat
    3.1%
  4. 4

1 szavazat
    0.8%
  5. 5

6 szavazat
    4.6%
  6. 6

4 szavazat
    3.1%
  7. 7

5 szavazat
    3.8%
  8. 8

6 szavazat
    4.6%
  9. 9

8 szavazat
    6.2%
  10. 10

76 szavazat
    58.5%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) No, az első aratás eredménye. Perilla volt letéve az esőerdőben és az ültetvényen. A zuhatagok szigetén fák. 215 db leröpi jött két területről, + fák. Így lett összesen 215 felröpi. Szerintem ez nem rossz. Két felhősorom van ami hatással van a szupertrágyára, amikkel most nem megyek semmire. Ugyanis a szüreti lakatolva, a szülinapi kívánságot pedig elfelejtettem aktiválni -.- Node, betettem zöldségekre ható bónuszokat az ezüst rekeszbe egy gyógykenőcsöt, egy bölcsesség esszenciáját+ felhasználtam egy majamaszkot amihez nem kell rekesz, és tettem le sisakbabot. Így ezekkel a lájtos bónuszokkal + vízzel+ szupertágyával a 19 órás sisakbab érésideje 4,10-re csökkent. Ami még így sem rossz. Ha a perilla+a fák 215 felröpit adtak, akkor esély van rá, hogy a sisakbabbal is lesz sok felröpi. No majd kiderül. Remélem beválik a tervem. :music:

Utoljára szerkesztett: 28.3.25
    szekulagábor kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

óóóóma zöldségelni kell:music: neki kellene állni:wuerg:

Othep kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Terv szerint eddig már eljutottam:

Jönnek a [​IMG][​IMG][​IMG]-ok szépen. Már csak a hiányokat kell pótolnom, azok pedig ráérnek :) (arany, gyémánt szint amit kihagytam)

Sok sikert mindenkinek!

Othep, szekulagábor, apcimama és 3 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Én hátulról kezdtem, hál Isten, így kezdhettem elölről. :D Majd alakul vasárnapig. :)

szekulagábor és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Reggel bérmunkába adtam a farmot kedves páromnak, mivel végre kijutottunk pecázni a srácokkal. Persze esett végig és fújt a szél :D :D

3 területnyi fa volt kint. 18db pannival támadva 400db felröpi! :) Event egy aratásból pipa, extrák és bontás nélkül :D Hát ez csoda:inlove:

6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Gratulálok! Remélem a képletet feljegyezted!? :D

-gyöngy-581 és feki13 kedveli ezt.
  7. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Annyi jó dolog történik itt velem, hogy csak kapkodom a fejem! :D Jegyzem én a jót is :D

-gyöngy-581 és zsani_apja kedveli ezt.
  8. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Sziasztok!
    Sikerült az eventnek ezt a részét teljesítenem, sajnos az 1. küldetésnél ezt nem mondhatom el. Az utolsó gyémánt beadást - magam sem értem miért-, elfelejtettem, a vége után 24 perccel jutott eszembe... Így nem lett meg a felhőm. Esetleg az utolsó részben, jövő héten, nem lehetne pótolni?
    Köszönöm szépen a választ!
    Marcsi0712
    ID: 35028376

9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt!
    A mostani eventrész letudva, az Ixora hozta a kötelezőt xD

10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem várható, hogy a felhőt utólag még megszerezhetővé teszik.
    Sajnálom, hogy nem sikerült megszerezned.
    További jó játékot!

-gyöngy-581 és Swartsch kedveli ezt.
  11. Dolphin

Kedves Játékosok!

Aki még nem végzett az eheti küldetéssel, figyeljen rá, hogy a Bevásárlás event 2. küldetése ma 14 óráig tart.

Eddig kell a szükséges mennyiségű Édességes lapátot összegyűjtenetek, s beadni a gazdaköri feladatba.

upload_2025-3-30_9-5-23.png

Akinek hiánya van még, arasson még a Bahán (ültessetek olyan növényt, ami 13:50-ig beérik), indíthattok tenyésztéseket, szóljatok a Szomszédjainak is, illetve ebben a topikban tudjátok a többi Játékos segítségét kérni:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-felröppenő-megoldás-lehet-a-hirdetőnk.12306/
    Adjátok meg a Farmneveteket, és azt is, hogy Édességes lapátot szeretnétek, nehogy Búvárszemüveget küldjenek.

A dekort a 4. szint Gyémánt feladatában tudjuk megszerezni.

A beadásokat ne hagyjátok az utolsó pillanatra, nehogy kicsússzatok az időből!

Sok sikert a küldetés teljesítéséhez Mindenkinek!

Lenczy, zsani_apja, .dina1. és 8 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

úgy tűnik lesznek kihagyott részfeladatok...:music:
    A dekor meg van... a többi meg jóvanazúgy....:p

13. cumoci

cumoci Járnitanuló

Sziasztok,

Holnap érdemes kihasználni az egy tápos tenyésztést, azaz bepakolni az állatokat és pénteken, az event 3. szakaszában learatni a garantált 2 felröpiért ;):)

Sylja, Marcsi0819, Lenczy és 5 más kedveli ezt.
  14. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A központtól most érkezett jelzése alapján a "Bevásárlás - hétvégi küldetések" eventben, az utolsó, 3. hétvégei feladatnál, az "Érmés pénztárca" felröppenőt NEM fogja adni a varázsfa.

Sikeres játékot kívánunk,
    A Farmerama csapata

kigyo51, maszilva, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  15. zsokica46

zsokica46 Járnitanuló

Mindegy Hány orás állatot teszünk ki a 3.heti játékra??Mert ugye a tyuk csak másfél ora és lehet aratni.Ő is 2 pénztárcát ad?Ha lenne Bébi bom akkor ott is ad péntárcát a tenyészet??Segitsetek nem igazán vagyok benne a játékokba,Uj vagyok.Köszi

genka53 kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    a garantált 2 db Érmés pénztárcát nem az ólak, terményes ólak fogják adni, hanem a tenyésztések, amiket a Szívecskés házban tudunk indítani. A felröppenő akkor is fog érkezni, ha lesz mellé Baby boom akció.
    Az ólak, terményes ólak a Főfarmon és a Szédült szántón egy-egy felröpit adhatnak, de, hogy mennyit adnak, az egyrészt múlik azon, hogy milyen beállítást raknak a játékba a Központba, s múlik azon, hogy a Játékos milyen eszközöket tud aktiválni, amelyekkel megnöveli a felröppenők érkezésének arányát. Ezek lehetnek felhők, rekeszes bónuszok, a Páncél pannik, stb.
    Hogy milyen ólat érdemes kirakni, ez azon múlik, hogy milyen gyakran tudsz aratni. Az fontos, hogy olyan ólakat válassz majd, amelyeket le tudsz aratni, amikor beérnek, ne álljanak beérve hosszú ideig.
    Sok sikert majd az event során.

-gyöngy-581, genka53 és Swartsch kedveli ezt.
  17. Dolphin

Kedves Játékosok!

Holnap (azaz 2025.04.04. péntek) 10 órakor indul a Bevásárlás event 3. küldetése.

Ezen a hétvégén a felreppenők a Főfarmon és a Szédült szántón fognak érkezni, Ólak és Terményes ólak aratásakor. Akinek van, rakja ki a Vadaskerteket és Manufaktúrákat úgy több ól kihelyezésére van lehetőség.

Ez mellett a Szívecskés házban indított Tenyésztésekből is kapunk Érmés pénztárca felröppenőt, minden tenyésztésből garantáltan 2 db fog érkezni.

A Varázsfák nem fogják adni, napi ajándékba nem tudjuk küldeni.

A teljes küldetéshez 483 db felreppenőre lesz szükségünk.

Jó előkészületet Mindenkinek!

18. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Bevásárlás event 3. küldetése elkezdődött (egy friss belépés szükséges 10 óra után).

upload_2025-4-4_10-4-55.png

A részletes feladatokat itt tudjátok elolvasni újra:
    3. küldetés

Ezen a hétvégén a Feneketlen máguskalap barter tudjuk megszerezni.

Ezen a hétvégén a felreppenők a Főfarmon és a Szédült szántón fognak érkezni, Ólak és Terményes ólak aratásakor, valamint a tenyésztésekből, minden tenyésztésből kapunk 2-t.

[​IMG][​IMG][​IMG]

Figyeljetek rá, hogy vasárnap 14 óráig tart az event!

Sok sikert Mindenkinek!

19. apus54

apus54 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Létezik a Kupiban 0 percezés?

20. parcsi45

parcsi45 Járnitanuló

Nekem egy db felröpit sem adott, most takarítottam be főfarm és szüdült szántón pénztárca 0. Hogy lehet?

21. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Ólak voltak lent?

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.