Visszajelzés Bevezetés a fagyos farmmunkába event csevegője- 2020. január

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.12.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ananke

Ananke Fórumelemző

Nekem most már csak sok növény és öntözőkanna kell;)xD

genka53, Mevilla, Fenyvesi1010 és 10 más kedveli ezt.
  2. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Szintén!:D Akkor hajrá, kapáljunk:pxDxD

3. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Nálam is ez a helyzet. :music:xD Még 6 aratás és több mint 200 kanna. :p:)

Evita-55, -kaktuszable-, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  4. Alexandra0727

Alexandra0727 Aktív író

Sziasztok!

Valaki egyszerűbben a lényeget eltudná nekem magyarázni?:cry:
    Szégyen ide vagy oda, de én már ott problémába ütköztem, hogy milyen állatot hogyan húzkódjak... :oops:
    Majd segítséget kérve a lényeget kiemelve elmagyarázták egy közösségi platformon, hogy egyáltalán hogy álljak neki mert hiába voltak meg a leírás szerinti dolgaim nem értettem honnan szedjem elő az állatokat mire kiderült számomra, hogy az oszlopban lévő állatokról van szó és amiket kaptunk az event elején igazából azok csak jelképes állatok voltak...
    Már itt problémám volt, de segítséggel bele kezdtem, azt sem tudom még most sem, napok múlva, hogy mit csinálok csak vetek, aratok meg húzkodom az oszlopban lévő állatokat ide, oda hogy gyűljenek azok a színes pontok....
    Így a nagy nem értésem közepette valamilyen szerencse folytán fogalmam nincs hogyan csináltam, megcsináltam 2 oszlop 1. szintjét...
    kéne meg egy a szezonpontok miatt,de komolyan mondom én azt sem tudom mit csinálok...:(:oops:

Arra lennék kíváncsi honnan tudom és hol látom, hogy egy szinthez még mennyit kell teljesítenem????
    Teljesen megzavar ez pöttyös izébizééé....
    Én még így életemben nem jártam, kb gyerekkoromban 3.osztályban mikor képtelen voltam egy egyszerű logikai feladatot megcsinálni a családtagjaimtól elkezdve a 3.szomszédig senki nem értette hogyan kell, majd sírva és értetlenül másnap az iskolában szembesültem a ténnyel, hogy az osztályomban lévő kis diákok közül 2 diák tudta megcsinálni a feladatot az egyik osztálytárs édesapja tanító volt a felsősöknél a másik diáknak a testvére egy évvel idősebb volt tehát segítettek nekik maguktól nem ment volna egyiknek sem.:D.
    Na most kb így érzem magam, ennél az eventnél kezd kínossá válni,ahelyett hogy kizökkentene a hétköznapokból, ami egy játéktól elvárt LENNE...o_O

Képtelen vagyok rájönni, honnan tudom még mennyit kell teljesítenem egy szintig...
    Azt látom, hogy folyamatosan növekszik az idő miközben a képzést végzem minden alkalommal...

5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Rém egyszerű: felül látod, hol tartasz, alul pedig azt, mi a követelmény adott szinten.

-kaktuszable-, Melan, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  6. Alexandra0727

Alexandra0727 Aktív író

Köszönöm, azt hiszem most már értem amit írtál, majd megfigyelem aratás után, hogy is van...:)
    Eddig én csak próbáltam töltögetni fel a felső részt teljesen... :p:music:o_O:eek:

7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ez nem volt tervben! Azért kezdtem hozzá,hogy növeljem a szezonpontokat.Szegény állatkák pedig könyörögtek, hogy egy kis fejlesztés kérnek..Imádom az állatokat! nem tudtam ellenállni. Mindenkinek aki teljesiteni tudja, vagy az állatkák biztatják arra,sok sikert kivánok:
    https://kepkuldes.com/images/89dabc4358b2f603effdf8181806b6da.png

8. Alexandra0727

Alexandra0727 Aktív író

frissítve.: arattam és beadtam amit bekellet, aztán rájöttem...

Mindenre gondoltam,csak arra nem hogy így kell...

A tanulsága számomra, ennek a feladatnak, hogy sokszor túl bonyolult dologra gondolunk, az egyszerűség helyett.. :)

Még egyszer köszi, rá nem jöttem volna magamtól mit kell nézni, még ha részletesen is írták le a feladatban... :music:o_O

9. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia :), szép délutánt Neked és Mindenkinek :), hogy tudok a kérdésed, válaszom: régi fadarab vagyok itt a játékban. ;)

Ribiszke, Melan, jutka190226 és 9 más kedveli ezt.
  10. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Kakaska és egérke megkapták a mester fokozatot :);).
    Nyuszika és mókuska pedig már profik :);).

Este 8 körül lesz aratás, bónuszt nem sikerült pörgetni.

Nem aggódok, van még idő.:);).

11. Mykuszy

Mykuszy Törekvő

Nekem van egy egérkém,aki profi a csapdák kikerülésében! Van egy kakaskám,aki mester(a tyúkok szerint)! A vadnyulak itt szaladgálnak a tanya körül mindenféle rang nélkül! Mókus meg nincs a környéken. Ja,az eventtel elég lassan haladok,de én így szoktam;)

12. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Sziasztok.A kakas, nyúl és az egér profi. már csak a mókust kell fejlesztenem és kész az event.

Puszpang, -kaktuszable-, Mykuszy és 12 más kedveli ezt.
  13. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Nagy örömömre ma a upc 9-15 között intenet-kimaradással örvendeztetett meg. Nem elég hogy amúgy is lassan jönnek a növények, buktam kb egy aratásnyi időt, néhány munkást, 1-2 6 órás bónuszt. A terménybónuszok messze elkerültek az ezen event alatt, és így eredendően necces a vége. De azért nem adom fel, talán meg leszek. Esetleg zöld cseppet kell bevetnem. Meglátjuk.
    Gratulalálok a már végzőknek és hajrá a még küzdőknek!

Ribiszke, Puszpang, -kaktuszable- és 11 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hello!
    Tegnap hiába jött a 2 db +1 termék, sikerült bealudnom. :D Most eszembe jutott, hogy a farmboltból tudok venni pörit, ezt meg is tettem. ;) Kicsit vidámabb lett az arcom.

magdi06, Ribiszke, Puszpang és 19 más kedveli ezt.
  15. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Gratulálok a 200% hoz Zsani apja. Jelentem az utolsó tanulóm is mester lett,én is belefáradtam a képzésbe, de kész vagyok.

16. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

sziasztok. nálam sok event növény kell még illetve röpi.
    kakas kész,nyúl 3500 enövény, egér kész, mókus 6500 enövény illetve 500 röpi kell. lassan de megy, remélem elég idő lesz hogy kész legyek.

17. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szép estét! Már csak Mókuskának kell mesternek lenni.:oops:Nem megy neki a vetés.;)Talán holnap reggelre megtanulja.:)
    A többieknek a metszés betakarítás is 5-ös.:p
    Hát régen volt ilyen hogy no Bónusz nélkül eventezek végig.o_ORendszert nem szeretnék belőle.:p
    Türelmetlenségemben a maradék Fp készletem is elégettem, minden eredmény nélkül, pedig simákra is volt türelmem beváltani.:sleepy:
    Nagy szerencse hogy jönnek az Űrlények.;)Addig úgy se kell már, Party-pörgetések meg asszem örökre kiestek a presztízsből, többet rájuk nem költök se Fp-t se Fa -t.o_ODe mint Event nyereményt is kerülni fogom.:)
    Egyre kisebb és ritkább a kör amire érdemes.:oops:

18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!

Sajnálom, hogy most nem jött össze terménybónuszt pörizzél.
    Nekem eddig sem sikerült minden eventnél, ahol mondjuk szükségem lett volna rá, terménybónuszt pöriznem, de megoldottam :)
    Viszont van jópár láda, ami adja szépen a partypörit, s bevallom Neked, nem szoktam feleslegesen elpörizni, kuporgatom ;)
    FP-ért még sosem vettem partypörit, Ft-ért is több éve, mégis van jócskán a keréken.:p
    Szóval csak fel a fejjel, 1-1 eventet meg lehet anélkül is csinálni, csak kicsit tovább tárt, s talán hozzászoktunk, hogy hamarabb végezzünk.:)
    Majd legközelebb sikerül.;)

Ribiszke, bakosagi54, Puszpang és 16 más kedveli ezt.
  19. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Köszi. Csodálom a türelmeteket néha.Én se támaszkodtam rájuk feltétlen, de a jackek elkényelmesítettek.:)Jön a ládikókból innen onnan, nem is lenne baj ha értékelhetőt adna ha már bónuszt nem.De a Főnyeremény Ab és a bájital xxl fa , hasonlók ...:(
    Igen nem éri meg beváltani, mindegy másra nem kell, és igen így is lehet végezni,csak ugye mindig sietünko_O:p

Puszpang, -kaktuszable-, Melan és 9 más kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Azért én nem mondanám, hogy a FP nem kell, mert szerintem tuti kell tartalékba hagyni, nemsoká módosúl az FP kínálat és bizony lehet benne olyan, amit szívesebben megvennél, mint partypörit.;)
    A Jack nálam felejtős, sőtt a mostani eventnél sok hasznát nem vennéd, az eventgaz 5:40 perc, vízzel trágyával, így Jack-et max. 2* tudnád használni, aktíválod amikor beérett a gaz, aztán 1 kört tudsz még aratni, utána marad 4:20 perced, amíg még él, akkor meg sajnálom az eventes gazt ültetni, mert veszítem a 4 órát, vagy ültetem az eventes gazt szupertrágyával. Igy én Jack-et nem sírom viszza, mert azóta van hoszabb érésideje az eventes gazoknak, amióta Jack megjelent a játékban.

Szabi451, Puszpang, -kaktuszable- és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.