Visszajelzés Bevezetés a fagyos farmmunkába event csevegője- 2020. január

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.12.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Megcsinálom a mókust a felhőért .
    A többi rávaló meg annyira nem kell , mert majd megszerzem valamikor .

osztrak12, szida57, incimami és 2 más kedveli ezt.
  2. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok!Végre kitanulták a mesterséget ezek a zsiványok, a fölösleges felröpit még odaadom egy két állatkámnak, többet hoz a konyhára, mintha a végén visszaváltanák. Legalább is úgy tapasztaltam. A felhőt feldíszítettem, és kicsit átnézem a pajtakészletet.

3. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Forgattam egy 100% -os bónuszt, máris jobban érzem magam. Talán még be is fejezem.

4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Jancsika! :)
    Ez a dolog, hogy "a többit majd megszerzem valamikor" vagy bejön, vagy nem. Mert aki végigcsinálta az nem bontja meg a felhőjét, hogy cserenapon odaadja a részleteit. Lehet, hogy én vagyok fukar, de ha már ennyi "törődés" árán megszerzek valamit, azt nem adom oda egy rózsa terményesért sem, mert azt bármikor lehet csinálni, de event-nyeremény dekort nem.
    Szívd fel magad, és csináld csak meg! Meddig tart az neked?! Pikk-pakk hamar megoldod, hisz mindened van hozzá. ;):D:inlove:
    Nekem is meglesz az event a két másik farmomon is. Az egyiken az esti aratást követően, a másikon valószínűleg holnap, és ott aztán semmilyen bónuszom nem volt, csak szupertrágyát és valamennyi KK-t használtam, de még csak nullázni sem kellett. Kicsit tovább tart, de meglesz. ;):D
    ------------------------------------

Más: akit érdekel, frissítettem és aktualizáltam az általam összeállított Tápok terményszükséglete Excelt, betettem az aláírásomba, onnan letölthető szíves használatra.:):D:inlove:
    Gratulálok a végzetteknek, és további sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

maszilva, Fenyvesi1010, -kidmama- és 10 más kedveli ezt.
  5. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Kicsit nem sok növényt kér ez a feladat?
    folyamatosan ültetem 1 éjszaka ültettem almát, és még mindig kell 10 ezer növény....
    nyúlból és mókusból 2-2 feladat van vissza.
    Azért 2 területen 20 ezer feletti db szám nem kevés... főleg ilyen hosszú idősből.
    Mostmár kevesebb az event de cserébe több növényt kér kevesebb területen???
    Csak csatnizok. Kár hogy nem számoltam át az elején. Ez tényleg a sima erőforrásokkal lehetetlen kategória...

Fenyvesi1010, Leho69, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Annyira nem fontos ez a felhő nekem , hogy 100%-ban megszerezzem . Elég csak az alapja , a felhő maga .

7. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Szia! Nem értem, / lehet csak én nem/ mire jó egy tök üres felhő? Van olyan fehőm, amire évek alatt szedtem össze a kitehetőket. Lassan de haladok.

8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Te tudod, Jancsika, bár lehet, hogy most olcsón megúszod a tök üres felhő megszerzését, de nagyon valószínű, hogy az utólagos felöltöztetése jóval többe kerül, mintha most megcsináltad volna, persze nem egy nappal az eventzárás előtt. :music:
    Ebben egyetértek tandem6-tal, mert én sem értem, hogy mire jó egy tök üres felhő. :p;)
    Minden, még küzdőnek kívánom, hogy mielőbb célba érjen! Haladjunk, haladjunk! ;):D:inlove:

9. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Próbáld meg komfort talajon.o_O84 kockára kell ugyanennyi zöld-csepp és kk, de kockánként 23 /db jön.o_O 5 aratás elég 10000 gazra.;)Az aranyrekeszekbe kell a karácsonyi süti és fehér ártatlanság és az érésidő ugyanannyi mint a simáé vízzel trágyával.:music:
    Én így hoztam le bónusz nélkül.:p

Szabi451, Fenyvesi1010, osztrak12 és 10 más kedveli ezt.
  10. Liliom44

Liliom44 Haladó

Össze lehet még szedni 500 öntözőkannát az event végéig? Mit rakjak ki. vagy mit vessek? Biztos van erre sokkal előbb tipp.

11. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia a Komfort talaj erre is jobb 100 körüli röpi jönni fog 5 aratás 500 röpi. Komforton garantálom a kocka / röpit .Sok minden jöhet szóba de ha 0 percezni nem tudsz a legegyszerűbb 1-2 raktárház.o_OHa gaz megvan akkor a leghosszabb érésidejű növény amit a leggyorsabban tudsz letermelni.;)Érdemes körülnézni az üvegházban;)

Fenyvesi1010, osztrak12, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  12. Liliom44

Liliom44 Haladó

Nagyon köszönöm, Jöhet a komfort, sz.tágyám van annyi, hogy haladjak is.

Fenyvesi1010, osztrak12, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  13. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Köszi :)
    Kipróbálom :)

Fenyvesi1010, osztrak12, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia, próbáld meg a növény nemesítéseket...ha komolyan és sokáig akarsz farmozni és szereted az eventes kihívásokat ez nagyon kellesz...nincs mese...eddig én is Pannik nélkül eventeztem most látom tényleg több a röpi...sok sikert...tudom időigényes mire minden összejön de mindenki a 0-ról kezdte...most meg már vannak gazdák akik kis újukból kirázzák az eventet...már ha akarják...

Fenyvesi1010, -W-595-, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
  15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Érdekes. 2x44 komfort rakható ki. 5 aratás max 5x88 =440 röpi. Persze marad még 2*25 db 1x1 kiskocka. De az nem fog csak egyszer adni, legfeljebb.

Fenyvesi1010, Kuzdern és osztrak12 kedveli ezt.
  16. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Szia! És sikerülni fog ilyen későn? Azért kérdezem, hogy belefogjak, vagy ne. A mókust csinálnám, mint Te.

Fenyvesi1010 és Kuzdern kedveli ezt.
  17. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Eleve úgy álltam hozzá,hogy 21.950 db 8 órás gazat 2 területen úgy letermelni 2 területen, hogy 1250 db kanna és 176 db fadarabot is onnét összehozni ól,fa és növényekből,nekem lehetetlen. Így elengedem ezen eventet.
    Ennek ellenére,ha már gazat elkezdtem a szédültön és ólak, fák, maradtak Főfarmon, így akkor már néha meg is dolgoztatom őket.--Közben cseréltem azért ólakat is,hogy előre gondolván a közel jövő állatai fussanak illetve Bahán is ez a taktika. Hozzá véve olyan állatokat,amiből kevesebb van,mint ahogy én szeressem.
    Van olyan érzésem,hogy ez a Felhő igen drága és szinte lehetetlen megcsinálni,így a jövőben ennek igen fontos szerepet fognak osztani,mert kevés lesz belőle,de mit tegyek?
    Az,hogy 5x88=440 és messzi 500-tól,mert 1x1-ből lehetetlen így a különbséget kipréselni. A másik,hogy kisebb farmomon komfortba megy és NEM AD minden komfort kocka 1 röpit. Tehát a 440 db röpire sem ihatunk mérget.Próbáljátok csak ki!:wuerg:
    Jó neked,hogy ilyen biztos vagy a dolgodba, Jancsika!

Kuzdern kedveli ezt.
  18. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Már csak a mókust kell mesterré képeznem, ami ma meg is lesz :);).

Puszpang, Fenyvesi1010, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Detto.

Kicsit? Nem. Nagyon.

Utoljára szerkesztett: 7.1.20
    Kuzdern, -W-595-, Éva0315 és 3 más kedveli ezt.
  20. csodabogár1

csodabogár1 Junior szaki

Lehet, hogy kész lesz. Nagyon nem szerettem ezt az eventet.

Kuzdern, -W-595-, Éva0315 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.