Visszajelzés Bevezetés a fagyos farmmunkába event csevegője- 2020. január

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.12.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

BÚÉK2020!
    Mikor végigolvastam a csevegőt, azt kérdeztem: már csak én írok ide?

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

S kitől kérdezted? :D

3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok és BÚÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    LESZ VÉGRE EVENT???????:D:D:D Hurrá!!!
    Még az ismertetőt sem olvastam, egész nap sütöttem-főztem-este fényvonatoztunk a srácokkal, most szedtem össze gyorsan a kalendáriumos ajikat a kis farmokon. Zajlik a 3gyerekes szilveszteri buli, ropogott a malacsült, nemsokára durran a pezsgő, de előtte még köszöntöm minden drága gazdatársamat, hozzon mindannyiótoknak az új év kicsit több boldogságot, szeretet, egészséget, biztonságot, örömöt, lelki békét, mint az óév. Kívánom Nektek mindazt, amit magatoknak kívántok!:inlove: Boldog Új Évet Gazdák! 2020... Hajrá! Toljuk tovább a talicskát!:D;)

jófarmerlány, genka53, tewo és 44 más kedveli ezt.
  4. fabatka

fabatka Fórum hercege

Működik a MOZI !!!!

Szeretem ezt a fajta eventet!

B Ú É K
    2 0 2 0 !!!

genka53, marcsi152, -W-595- és 11 más kedveli ezt.
  5. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Jó reggelt Kedves fabatka :) Kedves Bea :) , Neked is Buék, a mozi tényleg megy,
    akkor most lefeküdjek, vagy mozizzak. o_O Hogy Te milyen ügyes vagy....:D:D

Utoljára szerkesztett: 1.1.20
    genka53, marcsi152, -W-595- és 11 más kedveli ezt.
  6. fabatka

fabatka Fórum hercege

Döntsd el, mennyire vagy fáradt, és mennyi munkád lesz még ma.
    Én nyomatom a 6 farmon orrvérzésig 2 óta, (akkor értem haza anyukámtól) !
    Idejét nem tudom, mikor volt utoljára MOZI, kihasználom, amennyire csak lehet. 4 FA/farm a minimum.
    ÉS köszönöm !:inlove::D:)

genka53, marcsi152, -W-595- és 9 más kedveli ezt.
  7. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

szerintem mozizzál, bár nekem nem megy sajna....

genka53, -W-595-, juliannakoczkas és 5 más kedveli ezt.
  8. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Már nem megy! >:(

9. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Boldog Új Évet!
    Mivel az almához (malomtermék) nem kell sok röpi, várd az eventet 2 farmoson fával, a másikon hosszú érésű növénnyel. Vagy az egészet fával, és csak utána kell a többi felröpit gyűjteni...(nem ajánlom, mert tapasztalat szerint kevés felröpit ad az enövény)

10. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Buék!

Nekem nem baj:DD

11. zebraful

zebraful Fórumelemző

BUÉK!
    Csak ismételni tudom többi gazdatársam bölcs meglátását: szezonpont ki, aztán csak lazán. Beleástam magam a gazdakörikbe, most épp az 53 ezer narancsárga virágot próbálom összehozni. Tehát el kell kezdeni, aztán meglátjuk meddig érdemes...;)

12. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

utálom ezt az eventet, nekem zűrzavaros, soha nem fogom megérteni :(

osztrak12, magdi06 és Leho69 kedveli ezt.
  13. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

NEWYEAR2020 ajándék kód január 2 ig lehet beváltani. BÚÉK: fákkal várom az eventet.

14. betonkocka

betonkocka Junior szaki

Szervusztok!

Nagyjából átfutottam a fórumot, ismertetőt, nem olyan bonyolult, szinte minden adja magát, ráadásul meg már többször is volt ilyen esemény. Nos újévi köszöntő meg ilyenek miatt hazalátogatok szüleimhez, ahol még internet sincs, nekem 2 nap ki fog esni eleve az eventből. (hagyjuk az okosos telefonokat, nem műxik) A maradék alatt fogok megküzdeni, mert játszani csak kell! Reagálnék a javaslattételi lehetőségre is (legelső hozzászólás):
    - Nagy mennyiségű egaz, kevés terület --->> van erre fenntartott eventes terület! Tarthat ez 2 hétig is, meg egy tollvonás (izé - néhány megfelelő bit átkapcsolása a szerveren) és bekapcsolhatók rajta a bónuszok is! Meg hát egyből 2 hétre is ideköthetnék a játékosokat... ( már ha ez a cél?)
    - A meglévő bónuszaimat esetemben szintén maximálisan ki fogom használni ha végezni akarok. Az előzőekben volt sok célzás arra, hogy hozzá sem kezdenek, illetve akik szezont akarnak még realizálni, nekeik jól jöhet pár szezonpont, de semmi több. Szóval aki nem nem költöget egyéb bónuszokra jelenleg kevesebbet alszik, vagy több megszakítással alszik (én az utóbbit szoktam:) ) és megcsinálható .... valamint marad 1 szabad farmos terület pajtát töltögetni, hogy minden egyéb mellékes cél is haladjon.
    Ezek alapján úgy gondolom az eventek csak a törzsközönségnek szólnak. Az úgynevezett kis farmokon nem fogunk hozzákezdeni. Továbbra is csak jól akarjuk érezni magunkat. Ebből kifolyólag továbbra is az elvárás az, hogy az 1 hetes event 1 nap alatt elvégezhető legyen, mert úgyis más dolgunk van. Miért kell ez ellen küzdeni azzal, hogy állandóan mindent ki kell nulláztatni a törzsközönséggel (is)? Egy csomó dolgot megszereztünk, elértünk, örülünk neki(néha 1-2nap néha fél év - és el kell költeni!), de még egyszer előről kezdeni nem szeretjük, mert ugye annyi minden van amit még meg kell csinálni. Rékuci111 és Leho69 felhasználók írásában is ott az igazság (bocs, hogy nem idézek), ki honnan nézi, mennyit ér meg neki, mindig más számok jönnek ki. Előbb - utóbb minden használhatóvá válik, valahogy, én úgy vagyok vele, csak még még nem találtam ki. (tippeket várok pl. 10000 ezer óra vetőgép felhasználására .....)

Üdvözlettel.

20 BUÉK 20 !

15. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziasztok B U É K hát most pihenöreveszem azért aki belekezd soksikert hozá :)

16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Mondnám én, hogy zsázsázzál. De csak vetőgéppel..., kemény dió lenne, 13 hónapon és 3 héten át.
    A másik véglet, ha telerakod állatokkal a farmod. Akkor legalább a vetőgép nem bosszant.
    Maradjunk annyiban, hogy ebben a játékban sem a kevés, sem a sok nem használható célirányosan és optimálisan. A kevés legfeljebb a szakadék szélén még visszaránt, a sok meg elfolyik, mint a Duna vize. És leginkább emiatt nem vásárolok soha semmit. Elég nekem a többivel is okosan gazdálkodni. Ha vennék valamit, akkor még okosabban kellene gazdálkodnom. Az meg nagyobb nyűg lenne, mint háztartást vezetni.

17. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Jó Téged újra itt látni !!! :):)

juliannakoczkas, osztrak12 és Kuzdern kedveli ezt.
  18. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Bizony így teljes a csapat...:D

19. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Teljesen egyetértek. Általában pozitívan indulok minden eventnek és vagy sikerül vagy nem. Szerintem ez a kivétel. Nem tudok egy fenékkel 2 lovat megülni. Vagy a gazt termelem vagy ólazok, meg fákat ültetek. Lehet bennem van a hiba de nem értem miért nem lehet a harmadik területen gyűjteni az ólas felröpit. Azt hiszem pihenőnapok jönnek. Persze nekikezdek mert nem szoktam kihagyni semmit, de esélytelen így ahogy elkezdem be is fejezem. Aki hozzákezd sok sikert.

20. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Sziasztok! BUÉK mindenkinek! Szeretném megkérdezni, hogy a 100%-os növény bevételi bónusz és a teljes bevételi bónusz S az eventgazokra is hat? Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.