Visszajelzés Bevezetés a farmmunkába event csevegője - 2022. április

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Swallow, Apr 27, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia . Igen tiszta kérdés ez. Lényegében az a kérdés hogy 600 banán + ananász( az elhanyagolható szempont 2 nap piros kosár:music:)+10200 növény megér -e 80 szupit ? :music:
    Lehet úgy is nézni hogy 10000 növénnyel keresek 80 szupit( 600 banánt lehozni prémesként nem 1 nagy ügy):)
    Spec ha már úgy is eventezek az egyiken területen,akkor az ara ható bónuszok érvényesek lesznek a bahán is.:music:
    Aztán persze nem 1 olyan nagy tétel lehet megunom, de jelenleg azt mondom miért ne spóroljam meg ezt a 80-at?o_O
    Mondjuk nekem nem kell bontanom hozzá területet ez biztos fontos szemponto_O mert ha tegyük fel altatnák ott fákat,akkor biztos nem nyúlnék hozzá csak ezért;)xD

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia !
    Ezen a linken mindent megtudhatsz a Jack ajándéka dekorról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/meghatározott-számban-aratható-speciális-dekorok.16371/#post-931390
    Szia Mókuska!
    Igazad van abban és még valaki más is írta, hogy ott ültetni fog és a piacra termel, neki is igaza van, ott is hatnak a bónuszok. De nekem például -igaz nem altatok-, de ott vannak a bónuszokat adó dekorjaim a füvészkertekből 5 és ládákat adó (köztük szupertáppot is adnak) dekorjaim. Melyik ujjamat harapjam? én úgy gondoltam, hogy azt amelyik kevésbé fáj, ezért döntöttem a 80 táp beáldozásán ami számomra könnyen potólható, így nem nyulok az esőerdőhöz.

Last edited: Apr 27, 2022
  3. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Amíg nem olvastam ezt az írásodat fel sem tűnt. Olyan szépen kiolvasta esőerdőnek, mint a "csuda". Mindegy, jót derültem az olvasási tudásomon. Sikeres derült írás lett belőle... többünket is megmosolyogtattot. Ez szuper! )
    Olvastam többen szavaztatok a szupertápos ébresztésre... eddig eszembe sem jutott, hogy így is ébreszthetek, holott olvastam és tudtam.... csak nem gondolkodtam el rajta... ezért eddig termeltem. Most meggondolom, lehet, hogy beállok én is ebbe a csoportba.
    Mindenkinek sikeres ébresztést kívánok és éles kapát! Legyen szép napotok! :)

4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia Gyöngy.Teljesen jogos , ha lenne ott bármim amit nem szeretnék felszedni nem bajlódnék 80 szupi miatt.:)
    Mivel én jelenleg növényezek ott és ez pár napig ( ahogy most számolom 2 nap alatt meg leszek)nélkülözhető az onnan jövő nekem ez most logikus.:)

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Egyszerű eventet kaptunk;) Igyekszem gyorsan letermelni a szükséges növényeket... A szigetet békén hagyom... inkább szupertáppal ébresztek;)

6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Malac :
    • 2750 Farmertáska
    • 166 Öntözőkanna
    • 560 tök
    Nyuszi
    • 2750 Farmertáska
    • 166 Öntözőkanna
    • 560 tök
    Medve
    • 2750 Farmertáska
    • 166 Öntözőkanna
    • 800 tök
    Liba
    • 2750 Farmertáska
    • 800 tök
    • 166 Öntözőkanna

7. Margó081968

Margó081968 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Bocsánat, de sehol nem látom, hogy mire kell a rostmályva növény az esőerdőn?

Amira09 likes this.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ébresztéshez;)

9. Amira09

Amira09 Fórum ismerője

Szia!
    A malomtermék egyik összetevője - azzal lehet ébreszteni az állatokat. :)

10. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Az tetszik legjobban,hogy a két növény egyszerre érik be.12 éve játszom de nem is tudom volt-e ilyen,ÖRÜLÖK !!!!!

11. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Szerintem 58-etetés és 58 ébresztés kell az event befejezéséhez.

12. Amira09

Amira09 Fórum ismerője

Jaajjj! Akkor 15080db rostmályva kell?

furmint111 likes this.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én Madagaszkárt választom. Ott még riszálni is lehet az ébresztések között. :D

14. Margó081968

Margó081968 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm, mostmár látom, de először nem láttam, annyira kerestem :)

furmint111, Amira09 and Kuzdern like this.
  15. bactriaanus

bactriaanus Törekvő

Szia !
    A kezdéskor mind a négy állatka ébren van. Szerintem így csak 54 az ébresztések száma, vagy másképpen az utolsó képzések után már nem kell ébreszteni. DE tévedhetek, nincs kizárva !

16. eva151986

eva151986 Utánpótlás-írogató

Szia!

Az, hogy kezdéskor mind a 4 állatka ébren van, nem befolyásol semmit. Ébresztés után lesz sikeres egy munkafolyamat.
    Tehát 58 ébresztésre van szükségünk.
    Vagyis 58*260= 15.080 db rostmályvát jelent.
    Vagy a másik opció a 116 db szupertáp.

17. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Szia!
    A disznóhoz és a nyuszihoz csak 14 etetés kell.
    Az ajándékért előzőnél megcsináltam mind a 15-ötöt.
    Most lehet hogy nem sikerül,mert vannak kint kitehetők.

18. bacsi_1977

bacsi_1977 Járnitanuló

Köszi, elkerülte a figyelmemet. Nem csináltam még ilyen eventet, lehet úgy is, hogy mondjuk csak az egyik állatot csinálod végig?

furmint111, Amira09 and Éva0315 like this.
  19. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Csak párosan lehet.
    Én a nyuszi és lúddal kezdem.
    Nyúl adja a mátricát,lúd meg a piccolót.

20. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Sziasztok!
    Én se vettem még részt ilyen eventben, a leírást többször elolvastam, de ilyen kitételt nem láttam, hogy az állatokat párban kell kezelni. Gondolom korábbi tapasztalat alapján adtátok ezt az infót. És azt én döntöm el, hogy kik lesznek "párban"?
    Másik kérdésem az lenne, hogy az event növényekre hatni fog a töklekvár és csatni, szupertrágya? erre vonatkozóan sem találtam infót a leírásban.
    Köszönöm!

furmint111, Amira09 and Éva0315 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.