Visszajelzés Bevezetés a farmmunkába - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 5.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyirjeseva

nyirjeseva Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

A tyúknál megcsináltam a vetést, ébresztem, szerettem volna a következő szintre jutni vele, de nem enged.
    Már azóta két betakarítás is megvan a tyúknál. Feleslegesen, mert ugye nem kéri a játék. De hiába kattintok nem enged tovább. Csak azt írja hogy előbb fejezzem be a szintet.
    A nyulamnál is megvan a vetés-aratás az egyes szinten, ott sem enged a kettesre.
    És a többi figuránál sem.
    Valamit rosszul csinálok?

2. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Igen, pontosan érzékelem a folyamatot, de sajnos az elhelyezés az, ami nem megy.
    Nagyon köszönöm a segítséget!
    Szerk.: mobilon elsőre meg tudtam csinálni!!!!

Utoljára szerkesztett: 7.6.18
    asdfghjkl7373 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. durnieva

durnieva Fórummogul

sziasztok biztos nagyon buta vagyok de még midég nem értem csinálom de nem nagyon megy pl:a tyukot nem tudom fel tenni a vetésre és a többit sem sehová a hozzávaló meg van csak a kanna nincs kérlek segitsen valaki miért nem megy? ID40620183

4. laca52

laca52 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Lehet én vagyok béna ,minden állatom ébren van, a befejezés szürke.Sehova nem engedi az állataimat.Segitségeteket kérem.Mit rontok el?Köszönöm

5. ZSUZSA21

ZSUZSA21 Járnitanuló

Sziasztok szeretném megköszöni a segitséget a tabletes gazdàg nevében.A forum eventet ment:):inlove:....Azt hittem nem fogom tudni huzogatni mert nem ment a tabin,de azért ültettem a növényeket na mondom majd lesz valahogy és igen megvan a megoldás.Ezért kell olvasni mindig,mert ugyis jön valaki aki segít köszi mégegyszer:inlove:

genka53, Maszatka47, rozo52 és 2 más kedveli ezt.
  6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Egy szint akkor van készen, ha a sárga és a barna mezőben is ugyanazok a pöttyök vannak. Akkor van kész egy szint. Megjelenik alul az Ébresztés gomb, oda be kell adni vagy event növényt , vagy 2 sz.tápot. Ha beadtad, utána ugyanott megjelenik a Befejezés gomb, arra kell kattintani, azzal zársz le egy szintet és megkapod a szintért járó jutalmat. Amíg nem azonosak a pöttyök mindenhol nem tudsz továbblépni.

kutyaszálló, Szviki04, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  7. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Szia!
    Ezt olvasd el!
    https://board-hu.farmerama.com/inde...unkába-eventcsevegő.16747/page-12#post-878790

Maszatka47 kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Ezen az ábrán a sárga rész bal oldalán levő tyúk ikonjára kattints rá és utána húzd felfele.
    Középen van 3 tábla, a zöldeskék a vetés, a lila a metszés és a világos zöld a betakarítás. A táblák bal oldalán van egy elkerített barna földterület, oda húzd a tyúkot. Akkor engedd el, amikor picit elfehéredik az ikon, kb. alul középen. Addig próbáld amíg nem marad ott. Ha sikerül, akkor megjelenik egy óra, amikor az lejár, akkor kattints az ott lévő tyúkra. Ezzel zöld lesz az Ébresztés gomb. Utána a a tyúkot húzd ugyanígy a másik földterületre. Ha a sárga mezőben ugyanannyi pöttyöd van mint alul a barnában , akkor vagy kész egy szinttel és akkor megjelenik az Ébresztés után a Befejezés gomb is. Ezután csinálhatod a következő szintet.

GYuGYu1003, kutyaszálló, ikivid és 17 más kedveli ezt.
  9. durnieva

durnieva Fórummogul

pontosan ugy csinálom ahogy irtad de nem marad ott

10. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Ha hiányzik valamilyen kelléked pl. kanna vagy event növény akkor nem engedi a műveletet.

11. kukori80

Ha odahúzod és piros a tyúk, akkor vagy a növényed kevés, vagy a felreppenő vagy a körte.

12. banfijosti

banfijosti Junior szaki

Sajnos nekem sem sikerül, pedig megvan a szükséges eventnövény is és a körte is. Egyik állatot sem lehet kihajtani dolgozni.

13. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Szia kukori! Mi lenne velünk a Te önzetlen segítséged nélkül, úgy hiszem sokunk nevében mondhatok Neked köszönetet.

14. kukori80

Húzni tudod, csak nem tudod lerakni? Az első földre kell beadni a növényt, a másodikra a felreppenőt, a harmadikra a körtét. Jó helyre húzod?
    Ha elkezded húzni az egyik állatot, akkor a táblákban megjelenik hogy melyikhez mennyit kell beadni, ahol nincs meg a beadandó, azt piros számmal jelzi.

15. Bolygóhollandy

Bolygóhollandy Utánpótlás-írogató

Mikor ki akarod tenni,pontosan a felbukkanó táblára tedd. Kicsit elhomályosodik engedd el. Nekem is sokszor visszadobta mire rájöttem.

16. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

sziasztok a képzési költséget hogyan lehet beadni?

17. dörikati

dörikati Junior szaki

Nekem tetszik ez a móka soká jöttem rá de már tetszik!

kukori80, kutyaszálló, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  18. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Teljesen megvilágosodtam általatok. Köszönöm még egyszer Kukori és Tamás :)

A kakasom mester fokra lépett, így készen van :) A nyúl 3-as szintjéért már csak 1 vetésfejlesztés kell; az egér és mókus le van maradva a 2-es szintért küzdenek. De haladgatok :)

Jók ezek a felébresztésért járó ajándékok :) Sok tp, csp, és sok pengőcske. :) Én egyenlőre 1,5 területen viszem az eventet, többin kütyük vannak a tp-s szintlépős szorzó miatt, de hétvégén belehúzok remélhetőleg :)

19. durnieva

durnieva Fórummogul

ez a kulcsszó a táblára kell tenni köszi Bolygóhollandi

20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Amikor ráteszed az állatot a földre, levonódik a készletedből a körte, a felröpi, vagy az eventgaz. Persze csak akkor, ha van elég.

Maszatka47, kukori80, genka53 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.