Visszajelzés Bevezetés a farmmunkába - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 5.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Lejlus !
    A felébresztés történhet a malomtermékkel, vagy szupertáppal. Lehet nincs egyik se, ezért nem tudod felébreszteni ?

2. Lejlus73

Lejlus73 Aktív író

óóó köszönöm mindenkinek ,sikerült valahogy csak a legsarka érzékelte az egeremet és ott tudtam kattintani köszönöm megoldódott akkor :D

3. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Na, sikerült kicsikarnom az utolsó öntözőkannákat a feladatból, és összejött a 300 utolsó felröpi. Befejeztem! :D kitettem az összes eddig felhalmozott titokfát és titokólat. reggel kíváncsian várom, mi lesz belőlük :)
    jó éjszakát minden még "dolgozó farmernek" és persze azoknak is, akik (velem együtt) az alvást választják inkább! :D

Swordfish, vampire_hunter és meszimarsi kedveli ezt.
  4. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Tanoncok mesterszintre képezve, mehetnek a nyári szünetre :)
    Event teljesítve! :)
    Bonuszként a korallos is kész lett véletlenül, mert szerencsém volt a szerencsekeréken hozzá :)

Gratulálok akik befejezték és kitartás akik még küzdenek :)

Üdv: DRAGON86

Swordfish, Sali~*.* és vampire_hunter kedveli ezt.
  5. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

gyors kérdés, mert az elfoglaltságaim miatt én nem tudtam normálisan vetni... ha minden állatnál minden szinthez csak 1 pöttyöt teljesítek, a felhőt meg tudom szerezni, vagy esélytelen?

6. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Szia,
    A felhőhöz csak az egeret (a 3. állat) kell tanítanod, kell 4 kék - 4 lila - 4 zöld pötty hozzá.
    Ezzel csak a felhőd lesz meg egy kitehetővel, a többit cserenapon tudod megszerezni csak.

taga1 és Tigrislady kedveli ezt.
  7. Tigrislady

Mindegyik szinten 4 kék - 4 lila - 4 zöld pötty kell hozzá? Bocsi a buta kérdésért, de nem tudom értelmezni a leírását az eventnek, most nagyon nagy melóban vagyok...

8. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Nem, a szintek egymásra épülnek. Az első szinten például a kékből (eventnövényes) egy pötty kell, a lilából (felröpi) kettő pötty. Ha átlépsz a második szintre, akkor már innen folytatod, ott 2 kék - 3 lila - 1 zöld kell, de ebből már az első szinten megcsináltál 1 kék - 2 lila pöttyöt, azt nem kell újra. Szóval a második szint az első szint plusz 1 kék - 1 lila - 1 zöld. És így tovább. (ha van annyi beadnivalód, úgy is jó, ha megcsinálod a 4-4-4 pöttyöt az elején, és utána csak lépegetsz, mert akkor minden szinted megvan. De figyelj, hogy minden következő pöttynél egyre többet kér, és egyre tovább tart a tanítás.)

Tigrislady kedveli ezt.
  9. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!
    Napok óta kész vagyok, ebben a hitben vagyok xD
    Aztán most ki szerettem volna tenni a biogazda dekort, hogy leszedegessem róla a KK szupereket, és sehol sem találtam...
    Kerestem mindenhol, menüben, földön, felhőn (égen földön), már gondoltam, moderátori segítséget kell kérnem.
    Mikor is megkerestem az event ismertetőben, hol kellett volna kapnom a dekort.
    Beszaladtam az eventfelületre, és ott látom, kint hagytam a mókust a kertben.
    Szegény mókus, várta a felébresztést, így event vége előtt pár órával. Bent maradt volna a 2 db textilmalom is. :oops:
    Sose csináltam ilyet :wuerg: Félelmetes xD
    Nagyon meleg van :wuerg:

Ellenőrizzétek gyorsan le még egyszer, mindenki ébren van-e, nehogy Csipkemókuska álmát kezdje aludni az idők végezetéig valamelyik állatka...

asdfghjkl7373, -hanny2-, lukimi és 7 más kedveli ezt.
  10. Tigrislady

Szia!

nagyon köszönöm a segítségedet! Sikerült befejeznem az eventet, meglettek a kitehetők és a felhősor, nekem ez volt a lényeg! Még egyszer köszike!!! :*

Gio, SzilvaG és asdfghjkl7373 kedveli ezt.
  11. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Szia,
    Nagyon örülök, hogy tudtam segíteni! :)
    További szép napot!

Tigrislady kedveli ezt.
  12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

A Bevezetés a farmmunkába event véget ért.

Köszönjük a kitartó segítségeteket, a tapasztalatmegosztást, a vélemények megfogalmazását!

További sikeres játékot kívánunk a következő eseményekben is!

Találkozunk az újabb eventek csevegőiben!

HéricsBáró és Imi* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.