Visszajelzés Bevezetés a rémítő farmmunkába eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, kedves zoldert! :)
    Gratulálok a sikeres befejezéshez! :D:inlove::inlove:
    Igyekszem én is, egyébként nekem is tetszik az event, .... csak hol az eventnövény fogy el, hol a röpi, de egyszer a végére érek én is. ;):D:inlove:

imi010, maszilva, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Akkor ébresztés és befejezés;)

Kuzdern kedveli ezt.
  3. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

A felröpit gyorsan lerendeztem krókusszal az event növény szaporítása mellett. Azért ahogy ismerlek nem lesz túl nagy gondod ezt az eventet sem befejezned. Engem ismersz, nálam a szántóhely a fontos az event gyors befejezéséhez.
    Azért sok sikert kívánok az event sikeres befejezéséhez.

imi010, Ribiszke, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  4. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia,
    Gratulálok, ismét "hoztad a formád", gyors voltál.
    Nálam a Felhőugró mester már a Házikedvenc futtatóban, -jelenleg növényre és felröpire várok, valahogy mindig elfogy....
    Lehet még ma a Zombijuh is meglesz, aztán sorban a többi.
    Éjszakára két területre hosszút ültetek, ezzel meglesz a felröppenő, napközben pedig eventnövény termelés lesz.

GA-BI-O-Farm, katimami51, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Nem úgy értettem , hanem , hogy újra bedobni őket a bokorba , mint ahogy most csináljuk az eventbe :inlove:
    Melyik karakter , és azon belül melyik 3 féle bokor a legjövedelmezőbb ? :p

genka53, -gyöngy-581 és Kuzdern kedveli ezt.
  6. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Köszönöm az elismerő szavaidat.
    Nekem fontos a gyors befejezés a szántok miatt, oda mindig egy kiszemelt gazdakörihez termelek növényt.
    Sikeres event befejezést kívánok.

imi010, Ribiszke, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
  7. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!
    A Szentjánosbogár játszóteret es társait nem lehet a házi kedvenc futtatóba tenni?

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Számomra nem tud egyik sem elég gazdaságos lenni, én végeztem a e-gaz termelésével és a felröpikkel is egyelőre, de biztos jön valaki aki megmondja neked.. Lehet, hogy az event vége felé majd újra nekiállok egy területen és a maradék kettőt is megtanítom mesterül, de jelenleg nem célom a túlzott oktatás :) Annyi a felesleges dekor az eszköztáramban, hogy nem akarom szaporítani még ezekkel is :D

imi010 és incimami kedveli ezt.
  9. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok.
    Csak egy kérdésem lenne, Miért nem tudom kirakni a felhőugró mestert a házi kedvencek közé.

Marika312 kedveli ezt.
  10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

-ágianyu33-, genka53 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. Puszpang

Puszpang Rutinos

Sziasztok!
    Reggel meglett a felhő,vissza is rendeztem a farm nagy részét,most a teliholdra összpontosítok;)Mindenkinek sok sikert,aki végzett,annak gratulálok!:)

maszilva, genka53, Hagymácska55 és 3 más kedveli ezt.
  12. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Incimami,
    Előbb tedd ki más területre, rakd rá a fejlesztéseket, majd töröld. S innentől rakható ki a Felhőugró mester a Házikedvenc futtatóba.
    Gratulálok a megszerzéséhez ! (nekem már kinn röpködnek a pillangói).

-W-595-, Ribiszke, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Negyed részben kész az event , mert a zombijuh ki van képezve
    Vagyis a fele , mert a macska is .
    De amit kérdeztem , azt már látom , mert ha megtelt a 4 pötty , akkor már nem tudom bevágni őket a bokorba .
    Akkor előtte még dobálgatom őket össze vissza , és utána végzek a maradék kettővel .

-gyöngy-581 és genka53 kedveli ezt.
  14. granit

granit Járnitanuló

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. A macskatündér nem aktív, nem tudom felébreszteni. Én rontottam el valamit?
    Nagyon szépen köszönöm a választ, előre is:)

15. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

nálam 3-2-1-1, de eddig kellettek állatok, csak fél gőzzel csináltam:D Majd most kapcsolok ráxD

Ananke kedveli ezt.
  16. szepesej

szepesej Fórumlakó

szeretnék segitséget kérni.telefonon jàtszom kényszerűsegből ott hogy lehet az àllatokat àthúzni a megfelelő helyre ?Választ előre is köszönöm.

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nincs macskatündér állatod az event ablakában.

Talán azért, mert olyan gazdaköri feladatokat teljesítettél a teliholdas megbízásokból, ahol ez az állat is kellett a beadandókhoz.

Tedd meg, hogy kinevelsz egy macskatündért, majd amikor a gazdakörbe adnád le a többi ilyen állattal, akkor hagyj készleten egyetlen darabot.
    Így az eventes ablakban meg fog jelenni a macskatündér, és "okíthatod", fejlesztheted a tudását az eventbeli lépésekkel.

Fatther, genka53 és granit kedveli ezt.
  18. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Számomra a fő lényeg, a 40% TP-s dekor és a felhősor pipa:

Így állok jelenleg:
    [​IMG][​IMG]

Holnap reggelre kész a trutyi, onnantól kezdve holnap estére teljesen kész az event. :)

imi010, maszilva, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Csak lazán komótosan... csak semmi kapkodás;)

Evita-55 és incimami kedveli ezt.
  20. incimami

incimami Fórum bárója

Köszönöm szépen. Én is gratulálok.

genka53 és Marika312 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.