Visszajelzés Bevezetés a rémítő farmmunkába eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Igen, köszönöm. Közben választ kaptam a kérdésemre.

2. Marosigabi

Marosigabi Haladó

Sziasztok, én is mindig a Pannikra ill. egy darabra vadászok, de azt az eventet én sem tudtam megcsinálni, rettentően sajnáltam, pedig nagyon szorgosan csinálom mindegyiket. Reménykedem hogy lesz még ilyen.

Sajnos nem volt izeltlábu állatom annyi amennyi kellett volna, de még pénzem sem hogy vegyek, a piac eleve megfizethetetlen volt.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.3.19
  3. csikicsuki10

csikicsuki10 Fórum-zöldfülű

Szeretném megkérdezni mályvacukor kísértet honnan szerezhető be.

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  5. csikicsuki10

csikicsuki10 Fórum-zöldfülű

Kuzdern kedveli ezt.
  6. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Haladok az eventtel 4-3-3-3 fejlesztés van kész nálam. Még 520 felröpi kell és kb. 5000 növény, hogy készen legyek. Ma aktiváltam Jacket is, mert hiába pörgettem, bónusz egy szál sem jött. Így most 6 növény jön egy területről. Ma meg is lesz a növény, utána ráhajtok a röpikre. Mindkét rémítő vadaskert is megszerezve, fejlesztve :)

maszilva, genka53, vampire_hunter és 4 más kedveli ezt.
  7. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sikeres eventet mindenkinek:)

heureca3, Ribiszke, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  8. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

11.000 egaz letermelve
    881 felrepi begyűjtve

Remélem vasárnapra letermelem a 17.600 egazt utána mehet a felrepigyártás.
    Eventismertetőt elolvasom megint mert nem világos hogy hogyan tudok a kövi szintre ugrani az állatkáknál :S

heureca3 és Gio kedveli ezt.
  9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Számomra megint érdekes,hogy 7-órás event növény miért nem add annyi felröpit :cry:a ninja eventett több 100 felröpivel zártam ott nem kellett hosszú érésű növényt ültetnem .....de hát ez van :sleepy:SZÉP NAPOT MINDENKINEK.....

heureca3, -Szemecske-, maszilva és 3 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én is elgondolkoztam ezen, de biztos meg van a miértje. ;)

heureca3, maszilva, Bátyus és 3 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nagyon messze van még az event vége;) van idő....

heureca3 kedveli ezt.
  12. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Én éjszakára hortenziát ültettem az sem adott sokksl többet

Kuzdern kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Tudom még bele is férek az időbe de annyi minden más is kéne nem bánnám hogyha kapnánk 1 másik területet ne lehessen rajta eventezni de más tudjak termelni :)vannak olyan termékek amik minden nap hiány a piacomon lassan kinőjük a játékot:wuerg: nekem tetszene olyan terület is ahol csak fákat lehetne kitenni de ez csak álom....

Utoljára szerkesztett: 15.3.19
    heureca3 és Pincsyyy kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Valóban nem könnyű mindenben helyt állni... :music: de ezért kell saját célokat kitűzni, saját taktikát kialakítani;)
    Nálam is hiány van felreppenőből.... :wuerg: bár én éjszakára a gazdakört töltő gazt ültetek;)

heureca3 és Kuzdern kedveli ezt.
  15. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Éjszakára én is szegfűt ültettem, mind a 6 farmomon,kb 320-350 kanna jött.Az első három állatkát csak a kötelező szintre fejlesztem,a zombijuh kér csak mindenből 5 fejlesztést. A végén ha marad röpim a többit is rádobálom.Mindenki figyelje a szinteket akinek kevés a kanna.Fölöslegesen ne fejlesszen.A szentjani pl. csak 2 lilát kér.Kanna esőt mindenkinek.

heureca3 és Kuzdern kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Csak akarni kell és meg fog érkezni a fás terület is. ;)
    Én megcsináltam ezt a két Vadaskert gazdakörit. Volt 10000 felett szerszámom, viszont Fakalapácsot az nem rejtett. :D Így 4 állatkával üzemel egyenlőre.

heureca3, -Holdfeny-. és Kuzdern kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Én a nősziromtól várom a csodát;) éjszaka adott 15 db-ot... most fél területen csak hozzám vágja a hiányzó egyet:p
    S a felreppenőben is segíthet:music:

hanny65, Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
  18. Magicbarca

Magicbarca Utánpótlás-írogató

igen,de a felröpik azért az aratásokból simán megvannak :) ha mondjuk nem felröppenőt adna,hanem egy komplett dolgot,akkor nem hezitálnék :)

Kuzdern kedveli ezt.
  19. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

A Vadon állatai eventben nem is fogjátok megtalálni, max itt.
    Amúgy szerintem amikor egy szintet elért a zombijuh, akkor kiírja, hogy már tud termeszteni valamit, gondolom a juh éppen mogyorót. Nincs jelentősége, csak a történethez tartozik.

Imi*, genka53, Gio és 3 más kedveli ezt.
  20. -Nagyika61-

-Nagyika61- Fórum-zöldfülű

Hol lehet Jack-et aktiválni, ez nekem valahogy kimaradt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.