Visszajelzés Bevezetés a rémítő farmmunkába eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A birka kiképezve;)

Ribiszke, Gio, nolina1965 és 4 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Teljes mértékben igazad van, de nem tudunk, mit tenni. Türelemmel megfog érkezni az összes. ;) Én pl. Othep írásánál világosodtam meg. :D Fogalmam nem volt, hogy melyik a mérvadó. Viszont örülök neki, hogy minden eventnél van valami, amit elcseszerintek. ;)

-kaktuszable-, Gio, nolina1965 és 5 más kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szerintem nem 1 bonyolult event a mostani de tudom nem vagyunk egyformák :)nekem már csak a Vidám trugyitóba kell az utolsó fejlesztés igaz ide 300 db kanna kell ez megint idő igényes míg össze csordogál :pSZÉP NAPSÜTÖTTE napot mindenkinek...

-kaktuszable-, Puszpang, Gio és 5 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

Egyik event sem bonyolult. Az a baj túltoljuk egy picit. Mondjuk, csak magamból indulhatok ki.. ;) De ez az igazság.

-kaktuszable-, Puszpang, Gio és 4 más kedveli ezt.
  5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Amikor kiírja, hogy szint teljesítve, akkor van vége ugye? Mert utána még van olyan képzési hely, ahova kirakhatom az állatkákat. Kapunk érte valamit, ha elindítom a még lehetséges műveletet?

Szerintem logikát, ésszerűséget ebben a játékban ne keress, mert nincs :D

Szerintem örüljünk, hogy most lehet nyüstölni s haladni 1 pár nap a holdason.

6. -Holdfeny-.

Szia!
    Bizony így van... Az eventeket... mindenféle rákészülés nélkül lehet teljesíteni egy bizonyos szint felett.... mondjuk 6
    hónapos farmmal, persze csak akkor ha nem csak tp-re vadászott addig a játékkos;)
    Itt az eventcsevegőben meg rémisztgetik a kezdő játékosokat... Ilyen rákészülés... olyan...
    Ki mivel várja...:music: Én azzal várom amire éppen szükségem van:music: vagy amihez kedvem van:p

-kaktuszable-, nolina1965, Döbi65 és 4 más kedveli ezt.
  7. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szia!
    Rémtermék, a teleholdason termelheted.
    Igen, az ébresztésért kaphatsz ajándékot.
    Miután egy karaktert fejlesztettünk, elalszik. Felébresztésért az alábbi listából random szerűen kapunk 1 tételt

szint x 6.000 TP, szint x 2.000 BTP, szint x 600 CSP, szint x 12.000 TP, szint x 4.000 BTP, szint x 1500 CSP, 100.000 TP, 75.000 BTP, 75.000 CSP, 200.000 TP, 150.000 BTP, 150.000 CSP, 500.000 TP, 500.000 BTP, 500.000 CSP, 5-10-15 Szupertrágya
    5-10-15 KK szupertrágya, 5-10-15 KK turbótrágya, 4-8-12 Szupertáp, 3-7-15 Farmpengő, 4 Csillag, 2 Aranybanán, 1 Répás-almás-csatni, 1 Pinkie Pie süti, 1 Party pörgetés, 2 „Szinbád” talányos fa, 2 „Jáva” talányos tiki-fa, 2 „Kumasi” talányos tiki-tenyészet, 2 „New York” talányos tenyészet
    Én az éjvirágot végigvittem, a felröpivel is ébresztgetek, ami pluszba jön, de növényt egy darabot se.

Lillapilla73, Imi*, Gio és 9 más kedveli ezt.
  8. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Az már összecsordogálxD Nekem még kell növény is és sok x 300 röpi, de remélem csak összejön;)xDxD

Gio, benedekbobe63, -.Napocska.- és 2 más kedveli ezt.
  9. zsani_apja

Így van. Én most veszek egy új öntözőkannát majd. :D

genka53, -kaktuszable-, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Vennék én is, de kell a pénz a lóvéra!xDxDAmúgy sokat eszik ez a zombi birka, alig várom hogy vége legyen ennek az eventnek.Persze nem leszek teljesen kész, mert egy területen csücsülnek az értékes kitehetőim.xDxD

heureca3, Ribiszke, Gio és 3 más kedveli ezt.
  11. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szerbusztok eventezők! Még a trutyi kér vagy gazt vagy 300 röpit, a többi kész van. Ha összejön a röpi akkor azzal megetetem,ha mégsem akkor kénytelen leszek még 1 kör gazt ültetni! A pötty nem igazán jó mert mindig valamivel még etetni kell a kis mohókat mert csak akkor írja ki hogy kész vagyok! Erre kell számítani.

Gio, Döbi65 és kovacstne kedveli ezt.
  12. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Hát, eddig nem sikerült eldöntenem, hogy örülök, vagy sem, ennek az eventnek. xDxD
    Csinálom, de nem érzem, hogy haladok vele. Mióta elkezdődött az event, a farmon ültetem az eventnövényt. Csak azt, és mindig vizezve. Mégsem érzem, hogy haladok vele. A teliholdas területen először teljes gőzzel ültettem az evnetnövényt, majd a lelkesedésem alább hagyott. Nincs meg a szükséges felreppenő, és a rémkáposzta sem, így okafogyottá vált a sötét energiaszelet ültetése. Persze annyi bőven akad, hogy ha valamelyik másik szükséges cucc összegyűlik, az alvó állatot feltudjam ébreszteni. Úgyhogy most csak ilyen félgőzzel csinálom az eventet, és az érdeklődésem inkább a feladatsorok teljesítése felé terelődött. Ha minden jól megy, ma kiváltok egy újabb területet, és lesz trutyimalmom is. A trutyimalom nem éppen szükséges a mostani eventnél xDxD, de a továbbiakban hasznomra válik (végre). A plusz területen pedig hátha több felreppenő lesz, bár jelen pillanatban ebből a csontos öntözőkanna farmválságból csak egy nagyobb csodával határos módon tudnék kilábalni..... >:(

Csontos öntözőkanna inváziót és további szép napot mindenkinek!

zsani_apja, heureca3, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  13. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Emlékeztetnem kellett magamat, hogy ez csak egy játék. :eek:
    3 területen 3-szor kell event növényt aratnom 1 metszés elindításához. :(Borzasztóan unalmas a 7 órás növényekkel.
    Gondoltam, majd sok pörgetéssel nyerek valami bónuszt, de a szerencse nagyon-nagyon messze elkerült. Közel 500 normál és 30 party pörgetésből nulla termény bónusz. xDxDxD
    Ez van. Unatkozom tovább. xD

heureca3, -kaktuszable-, milanzs és 3 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Csatnit használsz? 1*1-es terülten termelsz:music::eek:o_O és 3* kell aratni... egy ébresztéshez:eek:o_O

Kuzdern és Döbi65 kedveli ezt.
  15. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Nem a rémkáposzta kevés (az csak uncsi), hanem a felröppenő. Egy aratásból 85-90 kanna jön. Ja, így már nem is mindig elég a metszéshez 3 aratás. xD

Ribiszke, -Holdfeny-., Gio és 2 más kedveli ezt.
  16. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!
    Éjvirágot honnan szerezzek?
    koszi

Nóra6634 kedveli ezt.
  17. durnieva

durnieva Fórummogul

szias márcsak a macskánál van kiirva hogy Befejezés de nem történik semmi mit csinálja? ID40620183 köszönöm a segitséget

18. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az éjvirág egy teliholdas rémnövény. Már játékban van egy ideje. A teliholdas területen a vetőtábládon megtalálod.

genka53, Gio, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha a befejezés gomb zöld színű csak rá kell kattintani!
    Ha szürke, akkor még valamilyen képesség hiányzik a befejezéshez.
    Vidd rá az egeret a befejezés feliratra és a felső sárga részen kipirosodik az a képesség, amit fejleszteni kell még.

genka53, -kaktuszable-, Gio és 3 más kedveli ezt.
  20. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

köszönöm :) kereshettem :)

Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.