Visszajelzés Bevezetés a rémítő farmmunkába eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. durnieva

durnieva Fórummogul

megint én vagyok szürke a gomb de nem engediletenni egaz meg a felröpi világododik de nem engedi oda tenni a felröpiből sok hiányzik most vegyek fa értID40620183

2. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nem. Van még 2 napod. Ültess nemesített növényt (ami hosszú érésű és rövidíteni tudod a nemesítéssel), rakd tele a pavilonjaidat napi 3x aratható óllal-fával, vagy áldozz fel némi szupertrágyát - ha van miből, de azt 2x2-n. Gazdaságosabb. Szerintem. Aztán azt is nézd meg, hogy hová mi kell, mert nem mindegyik állathoz kell ugyanaz a típus a teljesítéshez. Pl. a szentjanihoz 3-2-2 munka elég, a zombibirkához fullra kell mind.
    A kosárban általában egyébként sincs annyi felröpi, ami jelentős lenne, az inkább arra jó, ha valaki gyorsítani akarja az elejét.
    Libuskafarm!
    Ha kész a képesség (befejezve), akkor is ugyanúgy tudod tovább táplálni a kis dögöket és újra adnak valamit. Nekem az egyik ilyenre adott valami horror-mennyiségű BTP-t (nem biztos, de valami 800e-re emlékszem, csak így félve, zárójelben írom le, de biztos, h. igen nagy szám volt).

Én sem figyeltem a sorrendet - nem volt időm olvasni, és úgyis minden eventet meg KELL csinálni -, meg az elején a beadásra sem figyeltem, szóval a birkának kell még 240 kanna, amiből jelenleg 90 van (estére meglesz...) viszont a cicusnak eggyel többet adtam - talán, mert szeretem őket :) És mivel ma gépnél vagyok, inkább 2 kör metélőhagymát nyomok mint egy áfonyát. Ha mégsem lesz meg a kanna, holnap gályázom akkor majd hosszú megy.

Utoljára szerkesztett: 16.3.19
  3. marincsakmate

marincsakmate Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Zombijuh toborzásához miért nem tudom beadni az állatot?

4. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Sanyat kedveli ezt.
  5. nagyanyu54

nagyanyu54 Járnitanuló

Sziasztok. Éji barka. Mi ez?

6. durnieva

durnieva Fórummogul

csak szolok ez megint jól el lett magyarázva csak asztjani t kellet kevéssel készre csinálni az többit fullra de senki nem ezt irta az összesitésben a leirásba sem ez van hát köszi

7. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia!Éji nyírfa termése.

heureca3 és Ribiszke kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem sem volt elég fakalapácsom, de gyorsan 0 perceztem a karfiollal ahol be van rakva a fakalapács is.5 kört tettem, 24 db-ot adott.

genka53, heureca3, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  9. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves durnieva!

Nem egészen értem ezt a dolgot.

Ha a teljes igényt nézzük, akkor a következőkre van szükség:

Sötétlő szentjánosbogár:
    Vetés: 3 kell az elérhető 5 pöttyből
    Metszés: 2 kell az elérhető 5 pöttyből
    Betakarítás: 2 kell az elérhető 5 pöttyből

Macskatündér:
    Vetés: 5 kell az elérhető 5 pöttyből (ezt a sort ki kell maxolni)
    Metszés: 3 kell az elérhető 5 pöttyből
    Betakarítás: 2 kell az elérhető 5 pöttyből

Trutyiszörny:
    Vetés: 5 kell az elérhető 5 pöttyből (ezt a sort ki kell maxolni)
    Metszés: 4 kell az elérhető 5 pöttyből
    Betakarítás: 4 kell az elérhető 5 pöttyből

Zombijuh:
    Vetés: 5 kell az elérhető 5 pöttyből
    Metszés: 5 kell az elérhető 5 pöttyből
    Betakarítás: 5 kell az elérhető 5 pöttyből
    (nála minden képességet ki kell maxolni)

Úgyhogy ha a vetésre gondolsz, akkor valóban igaz, hogy egyedül a sötétlő szentjánosbogárnál nem kell kimaxolni, a többinél igen, viszont ez nem igaz minden képességre.

10. nagyanyu54

nagyanyu54 Járnitanuló

Köszönöm

Sanyat kedveli ezt.
  11. Csabigazda

Csabigazda Aktív író

Event kész, mind a 4 dekor kitéve, fullra fejlesztve. De a Felhőugró mester és a Spártai zombi taposómalomnál egy sárga nyíl van a kőrben. Lehet hogy ezekre lesz még fejlesztés?

heureca3, Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  12. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Bocs, hogy ide írok! A Bölcs tölgyön ki van váltva a hollótenyésztés, de lakat van rajta. Kiírás szerint Jack boltjában érvényesíthető, kérdésem az lenne, mekyiket kell megvennem? Köszönöm!

13. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Csabigazda!

A sárga nyilat akkor látod, ha fejlesztett dekor fölé viszed az egeret, vagy a menüben keresel rá és már össze van építve a fejlesztésekkel a dekor. Ez csak ennyit jelent, nem azt, hogy jön még hozzá fejlesztés.

14. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Dr.Szotyoládé!

A hollótenyésztés jogát a rendszeresen megrendezésre kerülő Telihold event során szerezhetjük meg, Jack boltjában rémnövényekért cserébe.

Részletesen:
    • Sírkő: 2000 darab
    • Agyvelő: 2000 darab
    • Gülüszem: 2000 darab
    • Horrorgaz: 1500 darab

Kiváltás után:

Szerk.: Most pillanatnyilag a hollótenyésztés ikonja Jack boltjában az első oldalon, 2. sorban az utolsó helyen (6. ikon) található.

genka53, heureca3, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  15. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Köszönöm szépen!!!!!

16. marincsakmate

marincsakmate Fórum-zöldfülű

Zombijuhot miért nem tudok beadni, hogy elkezdjem a játékot?

17. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves marincsakmate!

Az egér bal gombjával kattints a zombijuhra, tartsd folyamatosan nyomva és cipeld arra a képességre, amit fejleszteni szeretnél. Tartsd ott, amíg ki nem fehéredik, akkor elengedheted, ott marad tanulni :)

Ha nincs zombijuhod, mert mindet beadtad egy gazdaköri feladatba, akkor először ki kell nevelned egyet egy zombijuh-kifutóban, hogy legyen kit tanítani.

genka53, Gio, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  18. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Event maradéktalanul teljesítve. Termésbónusz, jack és minden egyebek nélkül (hát erre nem is nagyon kellettek ilyesmik. :D )
    [​IMG][​IMG]

Végre egy laza event is volt. :)
    Sok sikert azoknak akik még csinálják!

genka53, maszilva, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  19. cseresznye55

cseresznye55 Járnitanuló

Sziasztok! Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a vértölgycserjét hol keressem.
    Gazda: cseresznye55ID: 46332957

20. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves cseresznye55!

A vértölgyet Jack boltjából tudod kiváltani (1. oldal, 1. sor, utolsó ikon).

[​IMG]Vértölgy05:00 óra
    150 TP
    -03:00 óra
    300 TP
    vértölgycsemete61560 lidércfénygömb,
    80 polipcsáp,
    60 borzongató fűz levél,
    60 medúzagyümölcs,
    80 boszorkányalma

genka53, Sanyat, mebajah és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.