Visszajelzés Bevezetés a rémítő farmmunkába eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. laca52

laca52 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segitségeteket,megtaláltam.Mondtam ée hogy bénázok.Szép estét kivánok.

Rékuci1111 és Kuzdern kedveli ezt.
  2. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Zombi taposómalom nálam 3000Tp ad.Event ismertetőben 300Tp szerepel.

3. Blökix

Blökix Fórum hercege

Szerintem nincs semmi köze a pénzhez.
    Talán oda kellene kicsit figyelni.

genka53 és Puszpang kedveli ezt.
  4. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Event elkezdve, már 3 állat 1-es szintre, 1 pedig 2-re fejlesztve. Növényre és röpire várok. Meg egy kis éjvirágot is ültettem, kell a fejlesztéshez és a gazdakörhöz is :) Süvöl-tök is lett ültetve, meglett a szükséges mennyiség a gazdakörhöz. 50 perc múlva aratok polipcsápot, azzal a gazdakör 3. feladat ezüstje megvan. A 4.-hez minden a pajtában. Nemsokára lesz egy szépséges rémisztő vadaskertem :) Macskatündér megy bele :)
    A 4 dekor a kúriába kihelyezve, majd ha meglesznek a fejlesztések mennek a tojástartóba. Gondolom mehetnek (bár lehet csak a tp-sek, a ládások nem).

genka53, Melan, -ágianyu33- és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Zombit 2x megetettem. Most sem értem az egészet, hogy minek van ez a sok felesleges pötty az eventben, mert ettől nem lett érdekesebb. Az eddigi, vagyis minden idők legocsmányabb eventje.
    Nem látod, mit adsz be. Megakarod etetni a kis **** erre elalszik. ****

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.3.19
    almáspite48, inanna11 és -vadocka70- kedveli ezt.
  6. Marcipan2222

Marcipan2222 Junior szaki

én ezt még nem igazán látom át, biztos kicsit fáradt vagyok:oops:

de lelkesen kattingatok mindenfelé, és az előbb kaptam 400k baha pontot :D

7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt Prof. Uram. Arról nem a játék készítői tehetnek hogy Maga nem ébreszti fel az alvókat. :D:D Tessék adni nekik 2 sz.tápot és azonnal felébrednek. :D:D
    Átnéztem az ismertetőt és úgy döntöttem, hogy csak a macskást és a zombist fogom megcsinálni. A másik kettő nem érdekel, egyszerűen nincs helyem hogy kirakjam a kitehetőiket, vannak fontosabbak, amik amúgy is foglalják a helyet. Annak meg nincs értelme hogy ültessek egy csomó növényt és a kitehetők meg a pajtában porosodjanak.
    Sok sikert mindenkinek.

Leho írásának moderálása (idézetben)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.3.19
    genka53, almáspite48, kovacstne és 10 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szeretném vendégül látni a játék készítőit, hogy amikor megérkeznek elvonulhassak, húzni a lóbőrt. És persze arról sem ők tehetnének, de asszem én sem.
    Ja, nem mondtam, 2 havi fizetésükkel felébreszthetnének.

Melan, evakarma, kukori80 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. macskafarm

macskafarm Junior szaki

Sziasztok !
    Szeretném megkérdezni ,hogy izzó falevelet honnan tudok szerezni .
    Köszönöm a választ.

10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!

Izzó bükkfa
    Termény: 4 db izzó falevél
    Termés pajtaértéke: 245
    Tapasztalatpont: 150 tp
    Érési idő: 06:00
    Szükséges szint: 2.

Fás válogatásban lehetett megszerezni.

A Reszketés a holdfényben gazdaköri feladatban van lehetőséged egy fa kiváltására!

Gio kedveli ezt.
  11. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Mondom számomra ma CSODA van [​IMG] mit akar FORTUNA....xDxD

genka53, ursa11, Fätum és 7 más kedveli ezt.
  12. Marcipan2222

Marcipan2222 Junior szaki

lassan kezdem megérteni az eventet :)

ha megengedtek egy kis kritikát, ez a sok soros eredménykijelző-szerűség alul egy kicsit túl bonyolulto_O

Gio és inanna11 kedveli ezt.
  13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. A barna részen látod hogy mit kell csinálnod, a sárgán amit Te csinálsz. A barna részt kell átmásolnod a sárgába, tehát ugyanazok a színek és darabszámok legyenek a sárgában, mint a barnában. A barna színnél jobb oldalon négy rész van, 1,2,3,4. Amíg nem csinálod meg "nem másolod le" az 1-es rész 3 feladatát , addig nem fog átengedni a 2. részbe., tehát nem lesz egy zöld pipa rajta, mert valahol valami hiányzik. Remélem érthetően írtam.

genka53, maszilva, Fätum és 8 más kedveli ezt.
  14. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Igen:music::D jött már millió fölötti tp-is;) most már tudom, miért csináltam végig a legutóbbit. Az ébresztős ajik miatt:p
    Szépen haladok, mind a 4 állatka kimaxolta a betakarítás tanfolyamokat, metszésből a szentjani 2, a többiek 3 lila pöttyöt birtokolnak (jól jött kezdésre a röpi, a szédültön és a tölgyesen most is krizantém van, a főfarmon van csak eventgaz. A kék pöttyök meg majd gyűlnek holnap. Tenyésztős kipipálva, 1 2es szintű vadas már termel, a másikhoz is csak 13 zombi hiányzik:D.
    Összességében, szerintem nem állok rosszul. Megyek is ünneplőket vasalni, aztán aludni... :sleepy: Jó éjt!

genka53, SzilvaG, Fätum és 5 más kedveli ezt.
  15. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

A #31 hozzászólás alapján összesítettem, hogy hol tartok, mert nekem kissé kusza ez a haladási mód. Bogár kész; cicatündinél két kék pötty; trutyisnál egy lila, három kék pötty; zombinál egy lila pötty hibádzik még. Szeretném minnél hamarabb befejezni, ezért éjszakára hagymát és krókuszt ültettem.
    (Pörgettem 100% terménybónuszt, kértem Jack ajándékát, felhasználtam a zöldcsepp készletemet, ezért tartok már itt!)
    A tenyésztőst befejeztem, egy rémítő vadaskertet már megszereztem (ebben Jónás meséje nagy segítségemre volt)
    Hamarosan arathatnék, de nagyon elfáradtam az elmúlt nyolc óra intenzív játékában, ezért inkább megyek aludni!
    Jó éjt mindenkinek!

genka53, Gio, Melan és még 1 ember kedveli ezt.
  16. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Elkezdtem, de még mindig nem értem. Ráadásul szerintem iszonyat lassú a képzés menete, nekem nincs ennyi időm gép előtt ülni, még hétvégén se, most pláne nem, hosszú hétvége lesz, végre együtt lehetünk a gyerekeimmel. Nem itt fogok ülni. Sok sikert azoknak, akik végigviszik!

almáspite48 kedveli ezt.
  17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Haladok szépen.növényem úgy érzem készen van, de ha nem, majd még ültetek volt egy 200%-os, 2 +1.Egy gondom van, nekem csak 3 állatot engedett "tanulni" a 2. álltkát nem foglalkoztatja, nem tudom miért.ha a többi kész lesz,majd kezdek vele valamit.Most elfogyott a felröpim, de reggel megint csak lesz egy pár.

Gio kedveli ezt.
  18. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Így állok jelenleg:

Holnapra kész a juh. :)

genka53, almáspite48, maszilva és 2 más kedveli ezt.
  19. -etike9-

-etike9- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Rémkáposzta magot honnan lehet szerezni? Nem volt kezdő vetőmag csak sötét energiaszelet.... Köszi előre is a választ.

Leho69 kedveli ezt.
  20. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Rémkáposztát csak a farmos területeken tudsz termeszteni (főfarm, szédült, tölgyes).

genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.