Visszajelzés Bevezetés a szigeti farmmunkába - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 18.7.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Biztos megette a krokodil és átalakult. :D

aida2330, Rizstej, -W-595- és 9 más kedveli ezt.
  2. dzsozef1

dzsozef1 Járnitanuló

leülök, átgondolom az életem, és megpróbálom értelmezni :)
    köszi a felvilágosítást

köszönöm :)

köszi aida !

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.7.23
    HéricsBáró és aida2330 kedveli ezt.
  3. zsani_apja

.., ha jól értelmeztem a főfarm elég lesz az eventhez. Köszi mindenkinek! :D ;)

sutimami57, inanna11, bactriaanus és 6 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Elég ám;) Teljes event időt nézve még sok is;)

5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Azért a szántóra is dobj hosszú gazt, eventes gazt ültetni ugyan nem tudsz, de onnan is jön felröpi;)

sutimami57, inanna11, -gyöngy-581 és 9 más kedveli ezt.
  6. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

A harmadik kosárban szerepel 500 filmvirág, az mire kell?

7. -Holdfeny-.

Szerencsére sokak barátja az Amaránt:music: De persze aki előkészül az eventekre annak jó ötlet;)

inanna11 és genka53 kedveli ezt.
  8. zsani_apja

Szia!
    Nem bontom a szántót. Most aratjuk a búzát, nem bolygatom, lehet csütörtökön már jön az eső. :D

9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem kell sehova, az "nyomtatási hiba", majd javítják, ill. kiveszik a táblázatból.
    ......................................................................................................................................

Sziasztok! :)
    Köszi a matekosoknak a számolást! :inlove:
    Laza kis nyári event lesz, köszönet a BP-nek! Az meg még külön pozitívum, hogy nem kell kapálni a trópusokon az ébresztéshez szükséges malomtermékek előállításához ;), mert azt kiválthatjuk szupertáppal.
    Kedvelem ezt a játékmechanikát, mert három helyen lehet egyszerre "tanítani" az állatkákat. Jaj, csak a kígyó ne lenne köztük! Attól fóbiám van. :cry:

Sikeres játékot mindenkinek! :):inlove:

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Apja :)
    Szolidarítok veled és én sem bontom a szédültet, mert nincs rá szükségem :) Ennek a növénymennyiségnek bőven elég 1 terület is, ha 14 órakor elindul az event. 8):D

sutimami57, bactriaanus, ildiko44 és 4 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Én már ma is vártam... De csak a Gyopáron ért ide:wuerg:
    Maradnak a dekorok a szántón;)

aida2330 és zsani_apja kedveli ezt.
  12. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Koszonom a szamolasokat 8) az ebresztest sz.tappal szoktam csinalni, most is igy lesz, amarant van elultetve kezdesnek,
    felropi meg lesz . Jo es konnyu event lesz :)
    Sok sikert mindenkinek es jo jatekot kivanok!
    Vigyazzatok magatokra ebbe a nagy hosegbe :inlove:

PZoli64, -kaktuszable-, maszilva és 12 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Ez szelíd kígyó... Szerencsére nem jön ki a monitorból;)
    Csak a felreppenő miatt érdekes a szántó;) De az is megjön egy területreől;)

aida2330, genka53 és bactriaanus kedveli ezt.
  14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Majd gyakran mondogatom magamban, mint ahogy a kristálykoponyás Indiana Jones filmben volt, hogy "ez egy kötél", és akkor talán legyőzöm a tőle való viszolygásomat. ;):)

PZoli64, Kuzdern, bactriaanus és 8 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Nálam biztos, hogy nem irtózol jobban és, ha engem rá tudtak venni a tenyésztésére, akkor neked sem lesz akadálya a tanításának :)Próbáld csak ki meglátod menni fog, mint a karikacsapás, képzeld azt, hogy karikás ostort fogsz meg az egereddel..xD:DxD
    Ígérem legközelebb majd használom a zöld színt, ha apjával beszélek és te is ott vagy...

kovácspissti, genka53, ildiko44 és 3 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Reméljük időben kezdődik az event... Aztán gyorsan piipát tehetünk a végére;)
    Kötél... Kötél... Tetszik;)

genka53 és aida2330 kedveli ezt.
  17. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Remek! Megint lehet bontani az Erdei tisztásról a Szédült szántóra telepített mamutfákat és a különféle bónuszokat adó dekorációs tárgyakat. A kérésem csak annyi, hogy ezeket az áttelepítéseket lehetőleg 2-3 naponta szervezzék, ne 1-1 hét után, mert így esély van arra, hogy a hosszabb érésű is időben learatható.

ildiko44, sutimami57 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Szia!
    A szántó bontása nélkük azért megoldható az event kis odafigyeléssel;) Csak akkor bontsd a tényleg muszájnak látod;)

bactriaanus, genka53 és aida2330 kedveli ezt.
  19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Szédült szántón csak felröpit tudsz gyűjteni, ami jön a fákból is, így a Mammutokat szerintem nem szükséges bontogatnod. Nézd meg, mennyi felröpi érkezik a főfarmról, lehet onnan is sikerült begyűjteni a szükséges mennyiséget :) Elsőre be bonts le mindent :)
    Sok sikert az eventhez!

20. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Bosszantó, de nem annyira veszélyes, szerintem. A mamutok is adják a felröppenőt, én hagyom a szédültön őket. A most szükséges felröpimennyiség összejön úgy is, ha nem rendezem át a szántót.
    A bónuszos kütyüknek én is sokáig keresgéltem a legjobb helyet. Végül a világítótorony mellett döntöttem, onnan biztos nem kell bontani őket idő előtt.

Utoljára szerkesztett: 19.7.23
    Othep, -kaktuszable-, bactriaanus és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.