Visszajelzés Bevezetés a szigeti farmmunkába - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 18.7.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

vihence és alex0824 kedveli ezt.
  2. csajboke

csajboke Utánpótlás-írogató

Órák óta nem tudok belépni sajnos úgy érzem ez az event már nem lesz meg!

3. kissandras29

kissandras29 Járnitanuló

A betöltésnél 88%. Megszakadnak a talicskázásban.

4. kissandras29

kissandras29 Járnitanuló

Véletlenül beengedett,de csak a napraforgók pörögnek. Holnap meg farmaranyért vegyük meg a mai nyári kalendáriumot.

5. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Engem már beengedett, de semmit nem lehet csinálni. De már egyre kevésbé idegesít, lassan kiszeretek a farmból.

borichris kedveli ezt.
  6. Dolphin

vihence és milanzs kedveli ezt.
  7. Goran

Goran Fórum bárója

Hoppá, legalább addig eljutottam, hogy ide tudok írni, reggel óra ez is nagy haladás. Amúgy amikor a játék elérhetetlen akkor hogyan lehet bejutni a fórumra, hogy írjon az ember, vagy jelezze? Ezt évek alatt többször is kérdeztem több felé, de még nem emlékszem, hogy jött volna érdemi válasz :eek:o_O

A farmra már beengedett, a gyopárra még nem. Sőt a gyopárról vissza útban már a farmra sem

borichris és benedekbobe63 kedveli ezt.
  8. milanzs

milanzs Fórumelemző

Engem ma napközben egyszer beengedett. Learattam, ültettem, de locsolni, trágyázni már nem tudtam... tudom, ez is haladás...

Goran kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ha elérhető az oldal, de a jelszó megadása után nem tudsz belépni a farmra, akkor a lap alján kell a Fórumra kattintani. Kis szerencsével már bent is vagy.
    Hasonlóan hozzád, be tudok lépni a farmra, de ott aztán semmi egyebet nem tudok tenni.

Goran kedveli ezt.
  10. Goran

Goran Fórum bárója

Igen, köszi, én is így jutottam be, de mi van akkor, amikor nem jelenik meg az oldal? Régen a fórumra be lehetett lépni függetlenül a játéktól, most meg ha nincs játék, fórumra sem tudsz írni. Mondjuk lehet szándékosan csinálták így, hogy addig is nyugi legyen :p

11. Kabóca11

Kabóca11 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. A többedik sikertelen event után ez lett volna az első, amit be tudtam volna fejezni,de így most ez sem lesz meg.:( Jó lenne ha a kiesett idővel meghosszabbítanák az eventet...

12. Goran

Goran Fórum bárója

Szia, egészen biztos lesz hosszabbítás, eddig mindig volt rövidebb kiesésnél is, és szerintem lesz valami kompenzáció is.

vihence, Kabóca11, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Igen, úgy volt ahogy írod! Ha nem jelenik meg az oldal, akkor a B terv lép életbe. Ami ugye az, hogy várni, addig míg bebocsátást nyerünk. Az már nagyon régen volt még a kezdetekben, hogy a fórumra is úgy léptünk be mint a játékba. Szándékosság? Nem gondolom. :)

jófarmerlány, GA-BI-O-Farm és Goran kedveli ezt.
  14. potyi120

potyi120 Aktív író

Sziasztok ! Reggel óta próbálkozok a belépéssel de nem megy .

15. Sali~*.*

potyi120 és jófarmerlány kedveli ezt.
  16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szerintem meg szándékosság, hogy ne tudjunk írkálni. A fórumra csak akkor tudok belépni, ha a farm tölt...tölt, de amikor
    el sem kezd betölteni, akkor a fórumra se tudunk belépni, csak olvasó üzemmódba, hiszen gondolom láttad Te is, ha be akartál lépni, hogy szinte senki nem volt belépve, aztán később már csak Alex árválkodott egyedül.

vihence, farmerSS, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  17. Laro-che

Laro-che Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tegnap kora délután óta most először tudtam belépni!!! Az eventnek pedig vége ma 22:00-kor!???

jófarmerlány kedveli ezt.
  18. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Biztosan meg fogják hosszabbítani, ez lenne a reális!

benedekbobe63 és 5pöttyös kedveli ezt.
  19. Julcsi7502

Julcsi7502 Fórum-zöldfülű

Én még most sem tudok belépni... :(

20. Dolphin

Sziasztok,
    még nem is jelent meg hivatalos kommunikáció arról, hogy megoldódtak volna a problémák.
    Legyünk türelmesek, s drukkoljunk együtt, hogy a Központban mielőbb orvosolni tudják a helyzetet.
    Amint lesz bármilyen hivatalos információ, tájékoztatni fogunk Benneteket, ahogy eddig is.
    Köszönjük türelmeteket!

Sali~*.*, vihence, PalMa és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.