GYIK Bigpoint Gamecard (GC)

Kategória: 'Rendelési információk', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 28.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Csocsoovb

  Csocsoovb Fórum elő legendája

  Bigpoint Gamecard

  Sajnos Magyarországon nem kapható a Bigpoint ajándékutalvány, viszont mivel fizetési módként nálunk is megjelent, szeretnénk ennek felhasználási módját megismertetni veletek.

  Ennek a lényege alapvetően az, hogy nagyobb üzletekben (pl. Media Markt) lehetőség lenne utalványokat vásárolni bizonyos értékekben, amelyeket a Bigpoint bármely játékának bármely fiókjában le lehetne vásárolni, akár több részletben is. Ez például egy jó ajándékötlet lehet, ha tudjuk valakiről, hogy valamelyik BP játék szerelmese.

  Ahogy említettem, nálunk ez még nem kapható, viszont egy másik vonatkozásban a magyar játékosokat is érintheti. A korábban megszűnt MercElite, Shards of War, Fantasyrama és DragonRise SEA játékban ugyanis kártérítésként ilyen utalványkódokat adtak a fizető játékosoknak. Éppen ezért szeretném bemutatni röviden a beváltás menetét:

  Először ki kell választani a vásárolandó játékelemet és a 'Fizetés' gombot kell választani.

  FA_bank1.png

  Ezután a fizetési módok között található 'Fizetés Bigpoint GC' lehetőséget kell választani, és a 'Tovább Bigpoint GC' gombra kell kattintani:

  FA_bank2_BP GC.png

  Ekkor megjelenik egy ablak, ahová a PIN kódját lehet beírni az utalványnak. A kód beírása után a kis kék pipára kattintva ellenőrizni kell, hogy a kód jól lett-e beírva, érvényes-e. Ha a kód érvényes, akkor az összeg megjelenik a pipa jobb oldalán. Amennyiben az összeg elegendő, akkor az utalvány értéke zöld színnel jelenik meg. Ha az összeg kevés lenne, akkor fehér színnel jelenik meg, és egyúttal egy újabb kód beírására nyílik lehetőség. Ez mindaddig folytatható, amíg el nem érted a fizetendő összeget.

  FA_bank3_BP GC.png

  Ha minden rendben ment, akkor a 'Vásárlás most' gombra kattintva végrehajtható a tranzakció.

  Egy utalványt több részletben is el lehet használni, valamint egy fizetéshez több utalványt is fel lehet használni.

  Figyelem! A külföldön vásárolt utalványkód magyar GeoIP-vel rendelkező fiókon történő felhasználása GeoIP váltást okozhat, méghozzá a vásárlás helyszíne szerinti országra. Erre ügyeljetek, ha netán külföldön járva vásárolni szeretnétek ilyet!

  Copyright © 2010 - 2017 Magyar FARMERAMA csapat

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.5.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.