Visszajelzés Boldog foltok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 21.8.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Zsu/Beko! :)
    Köszönjük! Ezek nagyon értékes infók!
    Holnap élesben meg ki is próbálhatjuk, hogy mi hogyan működik. :D

Kuzdern és DevilMókus kedveli ezt.
  2. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Ezt próbáltam volna elérni a táblázattal. Én mondtam, az a random, nem annyira random. ;)

Beko! Egy ilyen táblázatot lehet készíteni akkor? Driven gondoltam. Mindegyik pálya megszámozva, külön füleken, és oda lehetne jegyzetelni. Így tehát szűrni is.

Melan, Kuzdern, DevilMókus és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az, hogy egyes pályán a színek ismétlődnek, az csak annyit jelent, hogy azokon a pályákon ugyanazokért a jutalmakért megyünk.
    De ez nem jelent semmit, mert pályánként van 4 szín. Az pedig valszeg "random", hogy milyen ruhadarabokat ad a 4 színből. Ehhez vegyük még hozzá, hogy 23 a max egybefüggő terület. Vagyis egy 9x9es pályán 80 négyzet van. Ha kész a 23 valamiből, máris lehet lépni tovább. Ez azt jelenti, hogy egy 5x5ös pályán 7-8 a max egy színből.
    Vagyis sok értelme sincs szaladozni, mert amit nyernél a réven, elveszíted a vámon.
    Sokkal inkább érdekes lesz az egybefüggő területek nagyságára építeni és arra logikázni. Bizonyára arra lesznek kihegyezve a dolgok. Illetve 2, 3, 4 területre osztod-e színek szerint a játékmezőt mikor rakod ki. Sok lehetőség rejlik benne.
    Lényeg: 550 rongyot le kell varrni. Sem a bolt, sem maguk a nyeremények nem nagy durranás. Nincs benne 103 partypöri. A felhő jó, az FAs kitehető ráadás, a többi felesleges időpocsékolás.

4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia ! Valószínűleg igazad van de azért azt meg lehet nézni,hogy tényleg véletlenszerű vagy befolyásolható és kiszámítható a leosztás.o_OAzért ha a 23 pályából páron 1-be függő ruhát/dominót raksz ki az hozhat szépen érmét sz-tápot is esetleg.
    Ha mégse akkor marad 550 ruha és az érzékeny búcsú.;):p.1 próbát megér.:music:;)
    Ara gondolok de majd kiderül :music:hogy általában az elején ad tp- csp-ttp-t.Azaz a kispályákon , Na most ha ilyen a felépítés akkor nagy pályán egy 9*9- esen akadályokkal együtt is kiraksz mondjuk 1 egybefüggő sz-tápot 15 kockából az már nyerő.o_O
    De legrosszabb estbe is 1 nap alatt letermelem az e-gazt szóval az esélyt megadom hogy jó legyen.

Utoljára szerkesztett: 22.8.19
    Kuzdern kedveli ezt.
  5. Leho69

Számolni kellene azért egy kicsit. 4et le kell rakj, hogy tovább menj: az 20 x 4 = 80. Vagyis 7*80= 560 Tehát max 7 kör van benne némi túltermeléssel. Ugye az első 3 nem ismétlődik.
    Tegyük fel, hogy tetszik 5 pálya. És 15 nem. Mi van, ha az 5x9es pályán van 4 olyan ami tetszik? 44 vagyis 22 ruha max. Vagyis 11-14 egybefüggő max. Azért meg kell gondolni ezt a rohanást egy kicsit. És abból az 5 pályából is csak egyik szín kedves, és nem ad abból csak 8 kockát a 44ből?
    Tehát ezzel már ezt a minijátékot is sorolom az összes kegyetlenül elbaltázott közé, mert még el sem indult az event és már minden másról szól körülötte, mint amiről kellene. Még egy strigula amellett, hogy nem tudnak összehozni egy normális minijátékot. Miért erőlködnek ennyire?

[erika05] és DevilMókus kedveli ezt.
  6. DevilMókus

Igen értem a példát , de ha működik a szisztéma akkor nem kell 7* eldobni 20 pályát mert párat kimaxolsz, azaz hamarabb lesz meg az 550.o_O Benne van hogy hogy egy 15 egybefüggőnél leteszel mondjuk 23-at 4*az mindjárt 92 . Azaz max 3-4 *dobod el a kicsiket abból se mindet mondjuk .o_OValamint ha működik akkor, megérte ráfeküdni, ha nem legfeljebb hamarabb lesz meg az e-gaz..o_O
    Egyébként végső soron minden tp és csp o_O;):p( hiába tűnik másnak)csak az oda vezető út nem mindegy..:D

7. Leho69

A 23at 9x9es pályákra fogod tudni kitenni. A többi pályán max 15ig juthatsz. Nem értem én az egészet úgy ahogy van. Mi ismétlődik, hogyan. A pályaméretek is csak megvannak adva, de mi a sorrend, melyikből hány jön, az már nincs. De ez köztudott a BPről, hogy ami készen, azt sem akarja soha leírni. Mindig remélik, hogy event után is kell még módosítani.

[erika05] és DevilMókus kedveli ezt.
  8. DevilMókus

Igen Ez így van .;):p
    Ezért kalkulálok mondjuk 3-4 körrel a nyissz-nyisszig pár erősebb pályával egy 8*8-as is lehet 15-16 kockás/akadály számtól függően. Mondjuk 4*4-es van 4,aztán 5*5 is ,majd 6*6-os 3 db ..stb Hát ez ?? Valamint az akadályok és kezdőkocka is bekavarhat.:oops:De 1 játékos mindig nyerni akar,hátha hiba van a "mátrixban";):p

MamaMeseKertje és Leho69 kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Én több mint egymilliárd TP szedtem ki .:inlove: Mi lett volna , ha okos ? :D

Gio, Melan, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Nemigen vannak ilyen pályák.
    A minijáték 5 * 5, 7 * 5, 5 * 7, 7 * 7, 9 * 7, 7 * 9, 5 * 9, 9 * 5 és 9 * 9 méretű pályákból áll.

DevilMókus kedveli ezt.
  11. DevilMókus

A lényeg a 9*9-en lesz hogy abból mennyi és milyen leosztású..o_O;):pA páros szorzóknak jobban örültem volna( arányosabban építhetők,) itt több lesz a az üres hely főleg ha rossz helyen van kezdő és az akadályok...:oops:

Leho69 kedveli ezt.
  12. Leho69

Erről beszélek. Sokat nem nagyon lehet kiszedni belőle. Legfeljebb szerencsével. Annyit meg nem biztos, hogy ér, amennyi energiát igényel. Tehát nem minjátékon törjük az agyunkat immár, az optimális ruhafoltozáson, hanem átmentünk pályaválasztási tanácsadásba. Engem viszont már az egész minijáték ilyetén nem is érdekel. Kuka.

Akkor valszeg több, mint 100 milliót szedsz ki.

DevilMókus és Sanyat kedveli ezt.
  13. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    De jelent. Ugyan is, ezek szerint, mint mondtam és gondoltam, mindegyik pályához, külön % arányban van beállítva, milyen dominót kapunk. És ez globálisan! Ezért is lenne jó a táblázat, mivel akkor így a pályákhoz lehetne 1 táblázat, melyik pályán mit ad jobban a rendszer. Nyilván, a TP és CSP kiugró lesz mindegyiknél.

És ez alapján eltudja dönteni mindenki, melyik pályát végzi ki gyorsan 4 dominóval, és megy tovább 1 jobb pályára, melyik éri meg jobban számára.

Randomni random, csak éppenséggel nem olyan random az. A tárgykeresős és minden egyéb másnál tudnék logikát mutatni, 600+ játékból ugyan azt produkálta (pl. ella szobájában a rúzsos csók esetén, a 3. tárgy minden esetben egon egérfotója, stb.) - Itt is nyilván % be van állítva, és mint látszik, globálisan, pályákhoz kötve.

Amint oldalról elkezdjük kihúzni a dominokat, az újakat már az új pályákhoz beállított % alapján kezdi adogatni. Ez jó taktika is lehet, hármat így ki tudunk csalogatni, amelyet a következő rosszabbikhoz fel tudunk használni pl.

Első sorban, a táblázattal az lett volna a cél, amit Beko leírt, így az az ötletem teljes storno. De, ez a táblázat már az tartalmazná, melyik pályán, melyik színeket adja jobban. Bekonak három tesztfarmon, 3 ugyan azon a pályán, ugyan azokat a színeket adta. Mivel ezek szerint azokhoz a pályákhoz, azok a színek vannak beállítva nagy százalékban. Ennek megfelelően akkor mindegyik pályán máshogy van beállítva, és mindegyik pálya használható 1-1 adott nyeremény (sztrágya, sztáp) kimaxolására.

14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxD
    Na szóval muszáj volt lebutítani, mert különben más a 300. szintnél tartanál:p

HéricsBáró, Gio, kelleri és 2 más kedveli ezt.
  15. DevilMókus

Én is ezzel a 3 félretevéssel kalkuláltam ha tudjuk mihez mi kellhet.o_OKb 17 h felé az első 10 pálya adatai meglesznek,olyan 8-9 h kor mát tudni fogjuk mire érdemes menni..o_O;):p

16. Leho69

Szia!

Vagyis azt akarod mondani, hogy 1 pálya, mindig ugyanaz a 4 szín és akár 40 rongy mindig ugyanabban a sorrendben ugyanazon színkombinációkkal? Ha igen, akkor én azt akarom mondani, hogy ez nem játék és számomra kuka az egész. Csináljátok. Marhaságokat én nem szoktam táblázatba szedni és megtanulni.

17. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Nem mindig ugyan azt a színt dobja valószínűleg egy adott pálya, de valószínűleg, a teszt alapján, egy adott pálya, egy adott szint (vagy két színt) jobban ad, mint a többi színt. Tehát 1 adott pálya, valószínűleg, 1 vagy 2 nyereményre van lokalizálva.
    Ha nincs rá "kereslet", én akkor is fogom magamnak vezetni a táblázatot. :D Így legalább majd látni fogom, hogy melyik pálya, melyik színt kedveli jobban. :D

Gio, kelleri és DevilMókus kedveli ezt.
  18. Leho69

Ott kezdődik a dolog, hogy 11 szín van melyből 4esével "válogat a rendszer". Ennek 330 lehetséges módozata van. Ebből 23ról tudunk, amiből 20 ismétlődik. Tehát mindössze 6,96%a fordul elő összesen. Tehát nem tartom valószínűnek, hogy sok pálya legyen érdekes, és azt sem, hogy olyan legyen, hogy a 4ből csak 1 legyen fontos, hanem mindig amiben jó lesz, az 3-4 is jó lesz jó, hogy minél jobban töredezze a területet. És a legkevésbé lesz érdekes a 9x9es terület. Ezeket úgy vastagon borítékolom előre.

19. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Én attól tartok, hogy mindegyik színnek van 1 pályája, ahol jól adja. Mivel 23 pálya van, abból az 1. három csak 1x van, így 20 pálya marad. És a 11 pálya ad csak jót. Köztük meg a rosszak.

Még logikus is.
    jól ad (sztáp, sztrágya, stb.), rosszul ad (tp, csp)

Pályák: 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., 21., 22., 23.

És így még logikus is lenne. Persze ez csak elmélet, de a fentiek alapján, nem látom elképzelhetetlennek.

Gio, kelleri és DevilMókus kedveli ezt.
  20. DevilMókus

Szia ! Adott pálya / per szín / nyeremény adatokat 17 h és 20-21 h felé fogok küldeni. o_O+ a félretett lapokat és a vissza kapottakat.o_O Sajnos party-pörim csak 63 van , lehet veszek párat,:oops: de 18000 e-gazra jó vagyok így is ma ..;)
    Részemről érdekes az ötlet.. o_Ojátszunk hisz ez a cél.;):):)
    Az elején pld ki fog derülni hogy a félre tett lap/ visszakapásba mennyi fantázia vano_OÉrdemes lehet ennek is helyet biztosítani esetleg..
    De az is ? lehet ,ha nem dobom a pályát 4-nél vajon mi változiko_O( tudom csúszik);)xDxDa vajon....

Kuzdern és Sanyat kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.